Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 00:03 Teema:
|
|
|
Nüüd on mul siis lõpuks 26 osa ka ära nähtud...seda ei hakka rääkima, et animatsioon jne on hea...sest seda saavad naguniigi kõik ise aru, kes seda vaatavad...
aga minu meelest on samurai champloo väga värskendav kogemus...eriti isikule, kelle viimati nähtud animed nö. "samuraide valdkonnas" on samurai x...samurai 7...ja siis veel mingid, mille nime ei mäleta...
Kõige rohkem avaldaski muljet Mugen, kui teistsugune samurai...sest mina pole veel kohanud animedes sellist samuraid...
ja siis oli see ka hea asi, et mõnede osade alguses räägiti sissejuhatuseks natukene ka üldiselt jaapani ajaloost ( kui seda vaja oli) ja siis sai asjadele paremini pihta...või vähemalt mina sain, sest pean möönama, et tean jaapani ajaloost suhteliselt vähe... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 22:23 Teema:
|
|
|
Ma olen alles teel sinna. Esimesed osad, või tegelikult kõige esimene osa isegi, oli juba muljetavaldav. See hip-hop põimitus sinna oli muidugi veidi võõras, aga ajapikku hakkab meeldima Kui juba Watanabe on asjasse segatud, siis saab vaid asi hea olla  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 13:54 Teema:
|
|
|
mulle ka meeldib. vägagi. kenshin with a kinky twist vahest ikka mõned naljad mind täitsa kõverasse pannud elutervel määral pervi kah sees, nagu animele kombeks.
tehniline tase jne on kõik muidugi super. mugeni võitlusstiil meenutab küll rohkem capoeirat kui kung-fu'd (mida võiks eeldada okinawalt pärit võitlejalt). aga see ning ka kõik muud "ajaloolised möödalaskmised" on ilmselgelt taotluslikud ning näitavad, et sarja tegijad pole end liialt tõsiselt võtnud. väga positiivne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Nov 20, 2005 17:43 Teema:
|
|
|
pansomon kirjutas: | kõik muud "ajaloolised möödalaskmised" on ilmselgelt taotluslikud ning näitavad, et sarja tegijad pole end liialt tõsiselt võtnud. väga positiivne. |
mis need "ajalooliselt taotluslikud möödalaskmised" olid ?
mina suutsin seal näha...(jääb parem vait, enne kui ütleb midagi tobedat)
*tunneb ennast ülimalt lollina * _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Nov 21, 2005 08:03 Teema:
|
|
|
Aga kulla Chiisan! Selle asemel, et end lollina tunda, võid ennast harida!
Võta aeg maha ja loe läbi näiteks Wikipedias olev Jaapani ajalugu. Peale seda tunned end hoopis vähem lollina
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_japan _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Nov 21, 2005 23:02 Teema:
|
|
|
Hmm, samas on seal ikka päris palju lisainfot (ajaloo) tausta kohta (vähemalt minu nähtud fansub'i variandis). Olid siis need "ajalooliselt taotluslikud möödalaskmised" või tühipaljas inkompetentsus?! Vahet pole ju, mitteteades kõike on kergem asju nautida, sest vigade mittemärkamisel(teadmisel) paistavad need asjad paremad .) _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Nov 22, 2005 00:16 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Vahet pole ju, mitteteades kõike on kergem asju nautida, sest vigade mittemärkamisel(teadmisel) paistavad need asjad paremad .) |
Jajah, kui asjast ei tea, siis on vigasi raske märgata, aga kui ikka tead, siis sa lihtsalt märkad neid, tahad või ei taha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
InuYasha...!

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 16:05 Teema:
|
|
|
Parim anime mis ma tean! (Kui Cowboy Bebop väljaarvata!) Super! Kõik 26 osa nähtud ning tahaks et veel osi tehtaks, kuigi see pole võimalik! (Ei ütle miks, sest äkki loeb seda topicut keegi, kes pole lõpuni näind:)) |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 13:27 Teema:
|
|
|
Ma olen jõudnud 20. osani. Ja kinni ja seisma jäänud, ühed osad on Tallinnas ja ühed Pärnus. Need mida vaatama nüüd järjest peaks on Tallinnas, aga vaatamine tuleb meelde alles siis kui Pärnus olen, siin on viimased osad ./ What a dilemma .D _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 14:28 Teema:
|
|
|
BukonoNugashi kirjutas: | Hmm, samas on seal ikka päris palju lisainfot (ajaloo) tausta kohta (vähemalt minu nähtud fansub'i variandis). Olid siis need "ajalooliselt taotluslikud möödalaskmised" või tühipaljas inkompetentsus?! Vahet pole ju, mitteteades kõike on kergem asju nautida, sest vigade mittemärkamisel(teadmisel) paistavad need asjad paremad .) |
hehee, ega ma täpselt ei mäleta neid, aga kindlasti polnud tegu tegijatepoolse kompetentsi puudumisega, pigem kerge huumoriga ning vabama suhtumisega. mäletatavasti kenshinis serveeriti igasuguseid kummalisi asju kui ajaloolist tegelikkust (sakabatou, anyone?), käsi-käes siis reaalsete faktide ja tegelaskujudega. champloos olid rohkem sellised huumorimomendid ja stilistilised kummalisused. ja noh, eks seal ikka korrutatakse ka üsna tihti, et tegu pole reaalsete sündmustega jne. et ajalooõpikuna seda sarja kasutada ei tasu. aga hästi vahva üllitis sellegipoolest. viimase aja parimaid/naljakamaid, ning animatsioon ja ilu on samuti esmaklassilised.
this work of fiction is not accurate historical portrayal.
like we care. now shut up and enjoy the show!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 19:09 Teema:
|
|
|
Jah, väga õige Puänte on küllaga. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Teis Apr 18, 2006 18:38 Teema:
|
|
|
OMG OMG...... täna lõpetasin ka vaatamise... Väga võimas oli
***ugly pic **** _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Teis Apr 25, 2006 09:43 Teema:
|
|
|
Kaks osa veel, siis ma saan ka läbitud selle .) _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Nelj Mai 11, 2006 22:54 Teema:
|
|
|
Huh! On ka see nüüd vaadatud, ja kui ausolla oli päris võimas, midagi täiesti teist moodi.
Huvitav ja polnud nõmedaid venitusi, seiklus rikkas ja kaasahaarav.
Lihtsalt Väga, ma rõhutan sõna VÄGA hea. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
-=Px=-

|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 19:32 Teema:
|
|
|
Vaatasin ära. Selline mõnus südant-soojendav tunne jäi sisse. Vahelduseks mõnele liiga tõsisele animele oli see väga värskendav. Mõnus huumor, paindlik tegevus, igav ei hakka kordagi, samas ka draamat ja romantikat. Sõpruse arengut ja usalduse teket peategelaste vahel oli nauditav vaadata. Kokkuvõtlikult:Väga muhe (HEA) ajaviide, soovitan ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 20:06 Teema:
|
|
|
Üks esimesi animesid, mida vaatasin. Natukene ärritas tugeva keskse loo puudumine, kuid sarja huvitav stiil, kiire tegevus ja arendatud üksikud lood tõmbasid küllaldaselt kaasa, et seda lausa üheks lemmikuks pidada. Kui aus olla siis kohati hakkasin selle tagaaetava samurai eksistentsis lausa kahtlema aga noh, lõpus pöörati küllalt main storyle tähelepanu, et see ikka kenasti ära lõpetada.
Hip-hopi vastasele inimesele võib sealne hip-hopilik kultuur küll häirivana tunduda, kuid eks see segamine ole jällegi üks põhjuseid, mis see sarjake nõnda eriline on. Muusika oli õnneks ka küllalt hea, et niisamagi kuulata (üks parimaid introsi üldse imo). Noh, cowboy bebop pani mind jazzi kuulama, champloo siiski hip-hopi õnneks mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2007 13:29 Teema:
|
|
|
Ei jah, ainuke hip-hop mida ma kuulan pärines sellest animest .D Ja kõik. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 19:07 Teema:
|
|
|
Kaks lahedamiat tegelast, keda olen näinud on sellest animest - Mugen ja Jin.
Siin oli hästi lahe laul Obokuri - Eeumi. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 14:47 Teema:
|
|
|
kas seda seriaali on tehtud ainult 24 osa? Ma isohundist leidsin kõik 24 osa aga need ainult ühe suure faililna võimalik alla tõmmata, kas kuskilt võib veel leida seda seriaali ka osade kaupa? oleks vajalikku infot sisaldava PM üle väga õnnelik  |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 23:12 Teema:
|
|
|
Morghat kirjutas: | kas seda seriaali on tehtud ainult 24 osa? Ma isohundist leidsin kõik 24 osa aga need ainult ühe suure faililna võimalik alla tõmmata, kas kuskilt võib veel leida seda seriaali ka osade kaupa? oleks vajalikku infot sisaldava PM üle väga õnnelik  |
seda on 26 osa siiski _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|