Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Mis kuupäeval suvine kokkutulek siis toimub? |
4.-5. august |
|
27%
|
[ 8 ] |
11.-12. august |
|
72%
|
[ 21 ] |
|
Kokku Hääli : 29 |
|
Autor |
Teade |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 20:45 Teema:
|
|
|
Ja kindlasti sa pole ainuke.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 20:53 Teema:
|
|
|
Jep, mina ei tunne kedagi 8D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pyrmonte

|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 20:56 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Jep, mina ei tunne kedagi 8D |
Samad sõnad  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
Aga kas teie lähete? Mõtlen veel selle üle... _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 21:38 Teema:
|
|
|
Aga minul on hoopis selline lugu, et sellest hoolimata ma juba mõnda nägupidi tunnen (tundub, et isegi täna tolknes üks pika patsiga kolge mu töökoopa lähistel, aga võin ka eksida) kavatsen ikkagi kokkutulekule minna.
Loodetavasti toimub kokkutulek ennekuulmatu äikesetormi keerises. Pöidlad pihku! _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ILoveNightAndDevils

|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 11:43 Teema:
|
|
|
ma kahjuks hiiumaale 11-12  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 14:47 Teema:
|
|
|
ILoveNightAndDevils kirjutas: | ma kahjuks hiiumaale 11-12  |
Kuhu täpsemalt? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ILoveNightAndDevils

|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 16:35 Teema:
|
|
|
DFZ kirjutas: | ILoveNightAndDevils kirjutas: | ma kahjuks hiiumaale 11-12  |
Kuhu täpsemalt? |
ei tia veel...
koos enda sõpsiga lähen.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 18:07 Teema:
|
|
|
Selge, Ise kahjuks tulla ei saa kokkutulekule... |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 18:48 Teema:
|
|
|
ma ei saa jälle tulla. olen (vaevu) kõndivas bakterioloogilise relva mode'is praegu ja sunnitud kodus läbisegi theraflud ja köhasiirupit libistama. nohust parem ei räägigi. pole mingit lootust nädalavahetuseks normi saada.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Aug 08, 2007 21:24 Teema:
|
|
|
k, kes veel Tallinnast bussile tulevad , ja mis kellase ma peaksin valima? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 17:58 Teema:
|
|
|
Ou genky pane mind ka nimekirja! Ma kandsin selle 25 igaks juhuks sulle ära. Pole veel täitsa kindel kas saan töölt õigeks ajaks ära(oleneb sellest kas auto tuleb hommikul või õhtul pakke maha laadima) et bussiga Kaukssi vurada või mitte. Aga ma arvan et iks ma jõua!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 18:23 Teema:
|
|
|
Hull kirjutas: | Ou genky pane mind ka nimekirja! Ma kandsin selle 25 igaks juhuks sulle ära. Pole veel täitsa kindel kas saan töölt õigeks ajaks ära(oleneb sellest kas auto tuleb hommikul või õhtul pakke maha laadima) et bussiga Kaukssi vurada või mitte. Aga ma arvan et iks ma jõua!  |
Panen sind kirja. Et pmst kui sa Tartust tuled, siis meie autos on üks vaba koht. Panen sind ka shetheri telki, kui sul just oma telki pole. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 21:26 Teema:
|
|
|
Telgi koht oleks väga tore ja selle vaba kohaga autos on nii et ma tulen Põlvast ja tulen otse Kauksi, aga järgmisel päeval Tartu võiks küll autoga saada. Küsimus: Mis kellaks umbes sinna rahvas kogunema hakkab ültse??  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 22:22 Teema:
|
|
|
Hull kirjutas: | Telgi koht oleks väga tore ja selle vaba kohaga autos on nii et ma tulen Põlvast ja tulen otse Kauksi, aga järgmisel päeval Tartu võiks küll autoga saada. Küsimus: Mis kellaks umbes sinna rahvas kogunema hakkab ültse??  |
Kogunemine seal Kauksi lähedal võiks olla miski 13.00-13.30 vahel või nii. Meil on ka tagavaraplaan juhuks, kui hommik osutub vihmaseks. Kui sajab vihma, siis peame Tartus minu ja kaisu juures. Selleks me helistame üksteisele miski kella 11.00-11.30 vahel. Jõgevalt tuleb üks ports inimesi (ka Tallinna omad) autoga ning ülejäänud enamuses on Tartust. Pmst oleks hea, kui sul oleks võimalus 11 ajal helistada. Siis saame täpsemalt paika panna.
Autokohaga läksid asjad korraks segaseks. Ma uurin lähemalt ja saan siis öelda. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 23:22 Teema:
|
|
|
Ummi räägiti pehmelt kokkutulekule minema. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 23:50 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ummi räägiti pehmelt kokkutulekule minema. |
jaa me oleme nii tublid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 06:27 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Hull kirjutas: | Telgi koht oleks väga tore ja selle vaba kohaga autos on nii et ma tulen Põlvast ja tulen otse Kauksi, aga järgmisel päeval Tartu võiks küll autoga saada. Küsimus: Mis kellaks umbes sinna rahvas kogunema hakkab ültse??  |
Kogunemine seal Kauksi lähedal võiks olla miski 13.00-13.30 vahel või nii. Meil on ka tagavaraplaan juhuks, kui hommik osutub vihmaseks. Kui sajab vihma, siis peame Tartus minu ja kaisu juures. Selleks me helistame üksteisele miski kella 11.00-11.30 vahel. Jõgevalt tuleb üks ports inimesi (ka Tallinna omad) autoga ning ülejäänud enamuses on Tartust. Pmst oleks hea, kui sul oleks võimalus 11 ajal helistada. Siis saame täpsemalt paika panna.
Autokohaga läksid asjad korraks segaseks. Ma uurin lähemalt ja saan siis öelda. |
No kui hästi lääb saan ma umbes 2ks Kauksi kui mitte siis 5ks alles. Genky a pm mulle oma number! _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
david

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2007 13:07 Teema:
|
|
|
Nii.. Genky tungival soovil... GRRRR!
Me läksime Tartus Kauksisse.. Tulime Kauksist Tartusse... seda mis vahepeal juhutus peab küsima kelleltki teiselt... Keegi on "it", keegi "geenius" aka "see keda keegi ei koti" (kui ei saanud õigesti, siis parandage mind, mu kaassüüdlased.. ehk siis see isik, kes siin ei käi...  ).. kes "nummi"..
Xin ja tiim kollane - Elu on lill! (:
Kõigile ohvritele... "Ööd on meil mustad..."
Ah jaa... meelde tuli.. Meil olid ka naabrid.. ühed lärmakad, ja ühed rohkem lärmakad. Nende vähem lärmakatega sai isegi suheldud... ka öösel... ja jälle.. detailidest võib näiteks Xire rääkida kes kõik välja kannatas koos ülejäänud unetutega...
Viimati muutis seda david (Esm Aug 13, 2007 08:11). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2007 16:35 Teema:
|
|
|
Me tulime kuue ajal (hommikul) baltijaama rongile , sõitsime pikalt ja läksime maha vägevas mitte jõgevas, sest selle rongi kõlarist tuli väga jõgeva sarnane häälitsus, lõpuks saime õigele autole ja jõudisme kauksi, tagasi tulles ootasime 4 tundi rongi .
btw, mina olen geenius . |
|
Tagasi üles |
|
 |
|