Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tsuyo

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 19:39 Teema: Kiudas teha animet??
|
|
|
mul on vaja abi sellega.. ..ma olen juba teinud characters 2ra ja selle lugi ja muidugi soundtracks olen valinud aga mai oska teha animet.....please help me  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 20:31 Teema:
|
|
|
Joonista algul üks pilt, siis tee teine ja vaata kuhu see sind viib. Ma pole animet üritanudgi teha, aga mingite koledate jurakatega umbes kümnesekundilisi klippe kuni allaandmiseni olen teinud mitmeid. Minu isiklikuks takistuseks, mille tõttu ma eriti ei viitsi pingutada, et keegi peaks kvaliteetsemas multikas teksti ka lugema ja mul pole selleks ei annet, ega tea kedagi, kellel võiks olla, kuigi ma neid palunud pole, sest ma pole oma multikatega kuhugi jõudnud.
Aa ja seda, et animatsioon on väga aeganõudev ja tüütu, eriti kui sa seda üksi teed. Võib küll mõelda, et tasa ja targu teeks midagi ilusat nagu mingid multikad siinne foorumirahvas vaatab, aga ära liiga palju oota oma projektist.
Viimati muutis seda raidomees (Laup Aug 04, 2007 20:38). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 20:37 Teema:
|
|
|
Joonista pildid valmis... scanni arvutisse... pane windovs movie makeriga järjestikku... lisa soundtrack ja värgid...save video failina... valmis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 20:42 Teema:
|
|
|
joonista pilt. joonista teine pilt sellest tüübist, kuhu ta on liigutamisega jõudnud. jne. anna pildid alamatele, kes joonistavad vahepealsed ~10 kaadrit. kui animatsioon on valmis, palka häälenäitlejad ja lase neil hääled peale lugeda.
kindlasti oli sellest palju abi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
tsuyo

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 23:00 Teema: arigatou ^^
|
|
|
domo arigatou k8ik ....aga kas keegi teab kust saaab soundtracke....minu jaoks on joonistame v2ge tore ..ja mul on aega ja ma k7ll ei t77tu sellest 2ra xD  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 23:03 Teema:
|
|
|
Ei taha negatiivselt mõjuda, kuid suht tühi töö tundub. Parem joonista mangat, võtab vähem aega ning tulemus hulganisti parem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 00:09 Teema:
|
|
|
Tahaks selle teema sticky'ks teha, aga ei julge. Väga lõbus teema, kümme punkti siiralt : ). |
|
Tagasi üles |
|
 |
tsuyo

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 08:17 Teema:
|
|
|
minu jaosk see pole t7hi t88  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 08:39 Teema:
|
|
|
tsuyo kirjutas: | minu jaosk see pole t7hi t88  |
Edu sulle, aga ma usun, et sa tüdined sellest ära ükskõik kui palju sulle joonistamine meeldib. Soundtracke saad netist.
Viimati muutis seda raidomees (Püh Aug 05, 2007 11:55). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 09:54 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Tahaks selle teema sticky'ks teha, aga ei julge. Väga lõbus teema, kümme punkti siiralt : ). | Võid jh sticky'ks teha Oot misasja....Tänapäeval tehakse ka animeid pilthaaval w  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 10:06 Teema:
|
|
|
Mina näiteks ei tea küll ühtegi teist moodust, kuidas neid teha. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 10:29 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | Mina näiteks ei tea küll ühtegi teist moodust, kuidas neid teha. | Arvutiga kuidagi? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 10:41 Teema:
|
|
|
Arvutiga teed ka pilthaaval ju. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 11:28 Teema:
|
|
|
Oh õudust... Tunnen animetegijatele kaasa  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 11:48 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Oh õudust... Tunnen animetegijatele kaasa  |
Pole neil häda midagi. Taustad lähevad taaskasutusse, nagu liitrised õllepudelid, seega pole neil tegelikult muud, kui taustadele paar effekti ja kaklev tegelane joonistada ning siis arvutiga ühte sulatada. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 11:51 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Oh õudust... Tunnen animetegijatele kaasa  |
Pole neil häda midagi. Taustad lähevad taaskasutusse, nagu liitrised õllepudelid, seega pole neil tegelikult muud, kui taustadele paar effekti ja kaklev tegelane joonistada ning siis arvutiga ühte sulatada. | Aga paljudes animedes on 3d'd ka.... See teeb anime tegemise veel raskemaks ja korralikud animed ei sisalda eriti kordusvõitlus-stseene. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 11:56 Teema:
|
|
|
Muidugi on anime tegemine raske, mis sa arvasid, et lust ja lillepidu? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 11:58 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Cliodna kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Oh õudust... Tunnen animetegijatele kaasa  |
Pole neil häda midagi. Taustad lähevad taaskasutusse, nagu liitrised õllepudelid, seega pole neil tegelikult muud, kui taustadele paar effekti ja kaklev tegelane joonistada ning siis arvutiga ühte sulatada. | Aga paljudes animedes on 3d'd ka.... See teeb anime tegemise veel raskemaks ja korralikud animed ei sisalda eriti kordusvõitlus-stseene. |
Tegelikult olen oma kogemustest aru saanud, et 3d animatsioon on palju lihtsam, vähemalt ühe programmiga oli, ainult mudeli tegemine ja selle tekstuur oli pind "selles kohas", aga kui seda teevad raha eest tüübid, kes isegi teavad, mida nad teevad pole see probleemiks ja ma ei viitsinud kunagi ühtegi mudelit nii kaugele viia, et seda animeerida ja sellel alal olen ma ka jube algaja ja ei tea eriti, aga tundus lihtsam. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 12:00 Teema:
|
|
|
Küsimusele "Kuidas teha animed?" saab vastata vaid ühel viisil:
Hästi teha! _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 15:56 Teema:
|
|
|
ma arvan, et mingi ülevaate saab kui vaadata Animation Runner Kuromit (OVA 1 ja OVA 2). ja siis võid lugeda vastuseid samale küsimusele sellest teemast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|