Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tenshi-san

|
Postitatud: Reede Juul 13, 2007 23:30 Teema:
|
|
|
N kirjutas: | Shounen kirjutas: | Air Gear |
Kas sa oled üldse Tartu Apollos ringi vaadanud?
Mine vaata seal ringi, siis läheb tuju paremaks. =) |
Tagasi Tartusseee! _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
panda-chan

|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 09:18 Teema:
|
|
|
Nii, me siin emaga nagu siis vaatasime jah, et enamus sarjadest on esimesed/vahepealsed osad täitsa sisse ostmata jäänud oO Püüame need palutud vol.-id kõigepealt kätte saada Saatsime ka sellele mangaga tegelejale listi mõnedest pealkirjadest mis siin mainitud. Nüüd ootame vastust. Pöidlad pihku! xD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 10:20 Teema:
|
|
|
Ahjaa...miskipärast on nii Tartu kui ka Tallinna Apollodes Dragonball GT üks soomekeelne volüüm. Ma arvan, et seda pole mõtet üldse proovida müüa, sest see on ainult üks number ning pealekaua veel soome keeles.  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 10:26 Teema:
|
|
|
panda-chan kirjutas: | Nii, me siin emaga nagu siis vaatasime jah, et enamus sarjadest on esimesed/vahepealsed osad täitsa sisse ostmata jäänud oO Püüame need palutud vol.-id kõigepealt kätte saada Saatsime ka sellele mangaga tegelejale listi mõnedest pealkirjadest mis siin mainitud. Nüüd ootame vastust. Pöidlad pihku! xD |
Kas on mingi manga tegeleja?
Öelgu minupoolt et nad tallinasse Gundam Seed Destiny osad saadaksid, tahan lugeda ka seda, teada mis pärast Gundam Seedi juhtus, aga ei taha 1'st ega teisi osi lugeda internetist.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
N

|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 10:40 Teema:
|
|
|
Tenshi-san kirjutas: | N kirjutas: | Shounen kirjutas: | Air Gear |
Tagasi Tartusseee! |
Oodake, oodake, ei, ei, ma pidasin "Air Gear"i "Gundam Seed"iks.
Vabandan, et nii juhtus ... Ma loodan, et keegi Tartusse juba ei läinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 10:57 Teema:
|
|
|
N kirjutas: | Tenshi-san kirjutas: | N kirjutas: | Shounen kirjutas: | Air Gear |
Tagasi Tartusseee! |
XD
Ise tahaks ka air geari tegelt, anime esimene osa oli vähemalt hea.
Varsti vaatan teisi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 11:35 Teema:
|
|
|
N kirjutas: | Oodake, oodake, ei, ei, ma pidasin "Air Gear"i "Gundam Seed"iks.
Nii, Tartus käidud. Ei olnud pikk maa kuna ei tulnud linna piirest lahkuda. Sa vist pidasid ikka "Gundam Seed"i "Air Gear"iks.
Sa oleksid võinud ilma salgamiseta selge sõnaga välja öelda, et uued volüümid on saabunud. Rabasin endal "Ghost Hunt" 7, "Genshieken" 8, "The Wallflower" 11 ja "Gacha Gacha - The Next Revolution" 2.
"Negima" oli kah esindatud 11, 13 ja 14 osaga aga ma veel kaalun kas neid osta kuna arengud selles mangas ei meeldi eriti. "Eternal Sabbath"ist olid kah lisaks kolmandale osale müügile ilmunud 4 ja 5 osa, seega muretsege ikka number 2 kah letile. SSJ_Silver soovis "Kagetora" 4 (5 tal olemas) aga ma ei ole Apollos isegi mitte 2 ja 3 osa näinud. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 11:41 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | SSJ_Silver soovis "Kagetora" 4 (5 tal olemas) aga ma ei ole Apollos isegi mitte 2 ja 3 osa näinud. | Mitte mul ei ole vaid mu tüdruk tahab. Ma kinkisin talle 1. ja 3. osa mille Apollost ostsin ja 2. osa ostis ta ise. Neljandat pole, aga viiies on Apollo poes olemas Tallinnas. Seega sooviks "Kagetora" 4 uuesti. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 12:07 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | jackwood kirjutas: | SSJ_Silver soovis "Kagetora" 4 (5 tal olemas) aga ma ei ole Apollos isegi mitte 2 ja 3 osa näinud. | Mitte mul ei ole vaid mu tüdruk tahab. Ma kinkisin talle 1. ja 3. osa mille Apollost ostsin ja 2. osa ostis ta ise. Neljandat pole, aga viiies on Apollo poes olemas Tallinnas. Seega sooviks "Kagetora" 4 uuesti. |
Kui ma ei eksi oli 4'as... pole kindel niiet küsi N'ilt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shounen

|
Postitatud: Laup Juul 14, 2007 13:32 Teema:
|
|
|
N kirjutas: | Tenshi-san kirjutas: | N kirjutas: | Shounen kirjutas: | Air Gear |
Tagasi Tartusseee! |
Oeh, vedas et ytlesid. Olin juba samm uksest väljas XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
NekoNaru pugema ei lähe

|
Postitatud: Kolm Aug 15, 2007 20:41 Teema:
|
|
|
Panime sõbraga pead kokku (tema mõtles) ja arutasime, mida võiks siis olemas olla.
Tokyo Babylon
Clover
Cardcaptor Sakura
Clamp School Detectives
Loveless
Esimest tahaks vast kõige rohkem.
Tartu ja Tallinnasse. _________________
Tehakse uuendusi! =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Naru-Chan

|
Postitatud: Kolm Aug 15, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
Naruto
D.N Angel
Loveless
Tallinna 
Viimati muutis seda Naru-Chan (Laup Okt 20, 2007 20:42). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Aug 15, 2007 22:45 Teema:
|
|
|
Genshikeni 5s osa...  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 16:46 Teema:
|
|
|
Shounen kirjutas: | N kirjutas: | Tenshi-san kirjutas: | N kirjutas: | Shounen kirjutas: | Air Gear |
Tagasi Tartusseee! |
Oeh, vedas et ytlesid. Olin juba samm uksest väljas XD |
Käisin soomes ostsin vol 1
Aga käisi tallinnas kõiksugused apollod läbi aga air geari ei leidnud. _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Okt 02, 2007 21:17 Teema:
|
|
|
..........Mix ei v6iks apollo hankida endale shonen jump ymber kirjutamis 6iguse ja ja tellida iga nädal yhe yhe shonen jumpi ja siis veel t6lgib veel ära shonen jumpis sitaks koomikseid koos see teeks manga hankimise sitaks kergemaks.......ja need kes mu jutust aru ei saant siis ärge tehke sellest välja ma ei viitsi saada s6numeid ja ma ei tahe et sellele tuleb selliseid vastuseid et ei saa aru.......... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Okt 02, 2007 21:48 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | ..........Mix ei v6iks apollo hankida endale shonen jump ymber kirjutamis 6iguse ja ja tellida iga nädal yhe yhe shonen jumpi ja siis veel t6lgib veel ära shonen jumpis sitaks koomikseid koos see teeks manga hankimise sitaks kergemaks.......ja need kes mu jutust aru ei saant siis ärge tehke sellest välja ma ei viitsi saada s6numeid ja ma ei tahe et sellele tuleb selliseid vastuseid et ei saa aru.......... |
Sitaks hästi sain aru mida Sa mõtlesid. Kui isegi Hustlerit ja Playboyd (varsti) hakatakse eesti keeles välja andma siis miks ei võiks nii teha ka mainitud koomiksiajakirjaga. Tõlkija võiks selle ainukese Eestisse tulevas ja laiemale avalikkusele kättesaadavas numbris originaalsed jutumullid korrektuurteibiga kinni katta ja musta tintenpeniga eestikeelse teksti asemele kirjutada. Kui klient soovib ajakirja osta siis paljundatakse koopiamasinaga talle soovitud kogus (nii ei pea korraga ju tervet ajakirja ostma, saab vaid endale meeldivad koomiksid muretseda). Algul on see ajakiri ilmselt paar nädalat Tallinnas aga ju siis saadetakse ka Tartusse ja Pärnusse, et ka sealsed huvilised saaksid oma noosi kätte.
Mis uudised siis emal töörindel on, panda-chan? Sortiment laieneb? _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
macobo

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 15:49 Teema:
|
|
|
...
Viimati muutis seda macobo (Teis Nov 29, 2011 16:43). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 17:16 Teema:
|
|
|
ma arvan et alguses v6ib jah palk madal olla aga kui k6ik anime huvilised tuleks ja ostaks siis ma arvan et palk t6useks ikka normaalselt.......tegelt inglis keels oleks vist jah parem....aga kui inglis keelseid mangasi peaks ju olemas olema nii et v6iks ju kohe neid tellida......aga kujutage ette iga manga maksab 100kr ja 1500 inimest ostavad selle manga 150000kr tegelt see peaks ju vist kyllalt kallis olema....... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Kolm Okt 03, 2007 17:23). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 17:20 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | ma arvan et alguses v6ib jah palk madal olla aga kui k6ik anime huvilised tuleks ja ostaks siis ma arvan et palk t6useks ikka normaalselt....... | Kahjuks on see probleem, et eestis pole animehuvilisi piisavalt.
Ma arvan, et parimal juhul ligi 1000-2000 fänni.
Isiklikult ma eestikeelset mangat ei tahaks ja ei ostaks.
Mulle meeldib inglise keel rohkem ja mangat lugedes läheb inglise keel ka paremaks. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
macobo

|
Postitatud: Kolm Okt 03, 2007 17:46 Teema:
|
|
|
...
Viimati muutis seda macobo (Teis Nov 29, 2011 16:43). Kokku muudetud 1 kord |