Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
IceWolf

|
Postitatud: Reede Juul 06, 2007 19:57 Teema:
|
|
|
Mainin siis siin ka ära, mis meil täna juhtus.
Tsiteerin:: | Oeh, see koht, kus ma elan, on ilmselt mingi needuse all või mina ei tea... Umbes poole kaheksa paiku juhtus jälle avarii otse minu majast üle tee. Algul kuulsin mingit signaali ning mõtlesin, et ei ole midagi, sest ikka antakse signaali aeg-ajalt. Aga asi läks edasi ja kuulsin mingit pidurdamist. No siis ma ka kohe ei arvanud midagi, kuid asi läks ikkagi edasi ning kui ma tee poole vaatasin, sain aimu, mis tegelikult juhtumas on.
Mingi rekka tuli Tartu suunast üsna suure hooga (ilmselgelt ületas ta kiirust, mille piiranguks on siin 60 km/h, kuuldavasti oli tal peal mingi kaup, mis pidi õigeks ajaks kuskile sadamasse või kuhugi jõudma) ja õnnetuses osalenud väikeauto tuli just parklast. Rekkajuht pidurdas kõvasti ning üritas mööda sõita, et kokkupõrget vältida, kuid siis kõlas üks pauk ja tee oli pidurdusest tekkinud kummisuitsu ja kokkupõrkest väikeauto küljest tulnud tükke täis. Seejärel maandus väikeauto kraavis elektriposti otsas ning rekka sai kuskil 100-200 meetri pärast pidama... Väikeauto on nüüd sõidukõlbmatu, rekkal oli ees mingi mõlk...
Vanem vend helistas 112 ja kohale tulid päästekompanii ja kiirabi. Viimast õnneks vaja ei läinud, sest keegi vigastada ei saanud. Väikeautos peale juhi rohkem reisijaid ei onud. Päästekompaniimehed panid torbikud püsti, viskasid liiva õli peale (rekkast tuli mingi vedelik välja, ma päris täpselt ei tea, kas see just õli oli) ja siis nad pühkisid tee puhtaks.
Liiklus toimib võrdlemisi aeglaselt ja kuna on reede õhtu, siis tekivad kohati ka väikesed ummikud. Rekka järelhaagis on nüüdseks juba ära veetud. Kohal on ka politsei. Praegu ilmselt klaaritakse arveid.
Juhtunu oli meile kõigile parajaks ¹okiks, sest see ei ole mitte esimene ega kardetavasti ka mitte viimane avarii, mis otse meie maja juures juhtunud on. Peale minu nägid õnnetust pealt ka minu noorem vend ja ema.
Käisin just kohapeal vaatamas ja see väikeauto on ikka täitsa katki. Taga on suur mõlk kokkupõrkest rekkaga ning vasemal tagapoolsel uksel on samuti mõlk, kokkupõrkest elektripostiga, mis seisab praegu väga viltuselt ja mille tugipost on täitsa pikali. Kohapeal jalutasid ringi ka elektrimehed. Ega ma kaua seal uudistada ei saanud, politsei-onu ajas ära. | _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
NekoNaru pugema ei lähe

|
Postitatud: Reede Juul 06, 2007 21:02 Teema:
|
|
|
Issand. See oli küll jube.
Ma hetk tagasi ehmatasin mingi suure kõmaka peale. Arvatavasti läks kellelgi kumm katki  _________________
Tehakse uuendusi! =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Juul 07, 2007 22:27 Teema:
|
|
|
Kas keegi võiks Tales of Symphonia OVA'st REVIEW teha? Tahaks teada, kas see on väärt vaatamist.  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Püh Juul 08, 2007 00:20 Teema:
|
|
|
OMG N0L|F3 4EV3R
A täitsa huvitav tegelikult =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Püh Juul 08, 2007 20:13 Teema:
|
|
|
Juhuuuuuu seda ma ootasin!!!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 12:13 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 11:17 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jen

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 15:30 Teema:
|
|
|
Hmm, tore teema, palju mida vaadata.
Anyway mulle meeldis mulle väga, kuna minu nimi on ka ... Karin. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 18:36 Teema:
|
|
|
Palun kas keegi saaks seletada, kuidas last.fm'i kasutada? Tõmbasin selle, aga ei oska kasutada.... _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 19:36 Teema:
|
|
|
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 19:45 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Palun kas keegi saaks seletada, kuidas last.fm'i kasutada? Tõmbasin selle, aga ei oska kasutada.... |
Kui sa ta installinud oled, siis pane tööle ja hakka midagi kuulama ning see programm avab end ise iga kord, kui ka pleieri avad. Või milles täpselt su probleem esineb? _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 20:05 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Palun kas keegi saaks seletada, kuidas last.fm'i kasutada? Tõmbasin selle, aga ei oska kasutada.... |
Kui sa ta installinud oled, siis pane tööle ja hakka midagi kuulama ning see programm avab end ise iga kord, kui ka pleieri avad. Või milles täpselt su probleem esineb? | Ma ei oska playlisti teha ja sõpru lisada, ning kui pane Anime otsinguks siis annab ainult järjest valida(skipp nupuga), mitte loendit. Aaa ja hauataguse(Rh vist) laule ei saa ka kuulda  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 20:44 Teema:
|
|
|
Mina kasutan last.fm-i ainult statistika saamiseks, raadiote jm kohta ei oska ma midagi öelda. Sõpru saab lisada kui lähed teise kasutaja lehele ja vasakul vajutad "add as friend".
Ja mida täpselt soovisid sa leida "anime" otsingusse kirjutades. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 21:54 Teema:
|
|
|
mina olen Hauakaevaja, Keitaro Urashima on Hauatagune.
küll on hea, et keegi mu joonistuse üle nalja ei viska.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 22:47 Teema:
|
|
|
HLJ võtab nüüd death note'i chibide teise seeria (L ja Misa) ettetellimusi.
mu pinkyd saavad sügisel L-i pärast kakelda.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 16:29 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | mina olen Hauakaevaja, Keitaro Urashima on Hauatagune.
küll on hea, et keegi mu joonistuse üle nalja ei viska.  |
Ok, ma viskan siis nalja: see oli väga naljakas joonistus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 19:43 Teema:
|
|
|
Hõuli hell tsekake Genius Party treilerit. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 20:37 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Hõuli hell tsekake Genius Party treilerit. | Nii võimas, et mul ei avagi seda  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|