Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Yaya

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 21:15 Teema: Karin
|
|
|
Osi 24 x 24 minutit
Ühes Jaapani linnas elab vampiiride pere. Nad elavad salaja imedes inimestelt verd. Aga vanimal tütrel Karinil on saladus. Ta pole mitte vere-imeja, vaid pigem vere-juurdetegija. Sellega kaasneb tal ka võimalus elada sarnaselt inimestele - saab täiesti normaalselt päikese käes olla ning teha ka muid asju, mida õigetel vampiiridel pole võimalik. Ta käib ka inimeste koolis, kus keegi ei tea, et ta on vampiir. Kuid ühel päeval tuleb nende klassi uus poiss Usui Kenta. Karini elu muutub täiesti, kui Usui saab teada, et Karin on vampiir.
Mulle meeldis see anime väga ning ma soovitan seda kõigile! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 22:21 Teema:
|
|
|
See kõlab täitsa huvitavalt. Ehk peaks pilgu peale viskama..
Aga enne võiks keegi seletada, misasi on vere-juurdetegija?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 22:55 Teema:
|
|
|
Vampiir, kes toodab ise verd ja peab sellest lahti saama, et elus püsida
Karin oli täitsa vahva sari, kuid minu jaoks jäi see midagi puudu.
- Vaadatav - |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 23:11 Teema:
|
|
|
Kuidas see tsikk oma üleliigsest verest lahti saab ? Teeb hammustusega "vereülekandeid" teiste vampiiride ohvritele ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Kuidas see tsikk oma üleliigsest verest lahti saab ? Teeb hammustusega "vereülekandeid" teiste vampiiride ohvritele ? |
mulle meenub Red Dwarfi osa "Backwards" kus röövel tuli tegelastele kallale ja andis tegelastele relva ähvardusel raha. Või see, kuidas inimesed tagurpidi sõid *uhh*
Nii et siis pumpab inimese/ohvri verd täis, ei hooli tema veregrupist ja siis vaatab, kuidas ohvri veri tema toodetud verega segunedes klimpi tõmbub ja ohver piinarikkalt sureb?
sorry for teh spam, but I need to post some once in a while. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 23:51 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Kuidas see tsikk oma üleliigsest verest lahti saab ? Teeb hammustusega "vereülekandeid" teiste vampiiride ohvritele ? |
See väljub temast samamoodi nagu siis, kui mõni tüüp näem seksikat tsikki.
Sobib? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Mai 31, 2007 00:05 Teema:
|
|
|
Mhmh. Aga, miks ta siis üldse vampiir on, kui ta ainult veritseb ? (Ma ei tea miks see mind huvitab, ma ei kavatse seda seeriat kunagi vaadata niikuinii) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Mai 31, 2007 01:16 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Mhmh. Aga, miks ta siis üldse vampiir on, kui ta ainult veritseb ? |
vampiir kuna vampiiri peres sündinud. ja ta ei veritsenud ainult, ta imes ka oma poisssõbra ema verd.
igaljuhul sama hea küsimus kui, et miks kammerer inimene on...
ja üleüldse on Karini seeria vampiirid üsna kasulikud parasiitolevused inimühiskonnas. selliste hävitamise peaks seadusega keelama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Nelj Mai 31, 2007 20:42 Teema:
|
|
|
Mnjaa....vaatasin l2bi, t2itsa norm oli...AGA, lõpust j2i nagu midagi puudu... oodatud romantikast JÄI puudu...aga noh, nalja sai  _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2007 12:58 Teema:
|
|
|
Kolm episoodi senimaani läbi vaadatud (kommenteerin uuesti, kui läbi saab). Senimaani on kaks asja, mis mulle ei meeldi: Perverssne opening ja meespeategelane. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2007 17:55 Teema:
|
|
|
Perversne opening (right on!)? Wdf? Ma kyll midagi seesugust ei m2leta -_-
And wdf is wrong, kui ongi mees peategelasex?
Btw...perversne on yhe s`iga. Kaashääliku yhend <----- _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Laup Juun 02, 2007 13:49 Teema:
|
|
|
seda animed sai ikka tükk aega tagasi vaadatud, päris naljakas teine
ja minu meelest ei olnd see opening nagu väga pervesne, aga ex see vist ole maitse ja vanuse asi
minu meelest kõlbab seda suht kõigil vaatata... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 15:56 Teema:
|
|
|
Olgu. Läbi sain vaadatud. Mulle lõpp meeldis väga. Eriti meeldis mulle kõik Reniga seoses. Oh, ta on nii tore tegelane oma heledate juuste ja kuldsete silmadega Ma ei mõista tegelikult, kuidas ta tänaval käia sai ja inimnaisi võrgutada? Ma mõtlen...ta ei näe ise tegelikult ju sureliku moodi välja. Hõbedased juuksed, kuldsed (püstiste pupillidega) silmad, kihvad ja eriti need silmatorkavad teravaotsalised kõrvad...
Usui Kenta ei meeldinud mulle. Ta oli suht kole, ärge solvuge. Ogalised, pruunikas-kollased juuksed ja vikerkesta ning pupilli asemel mustad täpikesed.
Ja nagu ütlesin, meeldis mulle lõpp väga. Mõtlesin tegelikult juba jõuluepisoodi ajal, et millal Ren ometi mitmenaisepidamisega vahele jääb ._.
Ning see oli NII ARMAS koht, kus Ren astus sisse siis, kui Karini vanaema oli just tulnud.
*mkai enough 'bout Ren*
Winner-kun: *teeb dramaatilise lahkumise, püssi välkudes ja keebi lehvides*
Winner-kun: *jääb hetk hiljem äärepealt rekka alla*
Winner meeldis mulle ka. Ta oli vähemalt Kentast armsam. Ning sarja plussiks võib öelda, et sealsed häälenäitlejad oskasid inglise keelt paremini, kui Hellsingi omad. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Kolm Juun 06, 2007 21:56 Teema:
|
|
|
Karin oli lahe anime. Winner (-kun) oli väga... laheda huumoriga ja muidu ka väga vinge. Aa lemmik oli siiski Anju (Karini õde). Mulle üldse meeldivad alati sellised emotsioonideta tüübid ja Eriti veel sellises kawaiii's G-LOL stiilis . Lõpp mulle eriti el meeldinud, kuidagi väga kiireks ja segaseks läks kõik. Kõik nö surid nii järjest ja väga... haledalt ja siis veel ärkasid ellu ka :/
Muidu meeldis ja kui hinnata kümmne-palli-süsteemis, siis 7,25. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Juun 06, 2007 22:24 Teema:
|
|
|
Sai endal ka siis läbi vaadatud ja peab mainima, et selline keskpärane. Polnud nagu midagi uudset või siis erilist. Lihtsalt selline hea aja veetmis anime.  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Laup Juun 09, 2007 10:22 Teema:
|
|
|
Põhimõtteliselt nägin kuskilt keskelt ühte episoodi, kui olin Jaapanis, aga ma ei saanud millestki aru. Võib-olla kunagi võtan kätte ja vaatan, aga praegu keskendun Escaflowne'ile. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Juul 08, 2007 19:42 Teema:
|
|
|
Käras küll. Ilusad taustad olid (justkui vesivärvidega värvitud), vahepeal oli naljakat muusikat kah.
Tundub, et teema algataja on suht suvad pildid valinud (isimene nii enamvähem).
Nüüd on siis teada millises seriaalis mängis Bleachist tuntud Ichigo enne kuulsaks saamist.
Huvitav mis ta sel küll näeb?
Karini ema on meisterkokk.
Väga oluline osa seriaalist oli seotud rindadega või toimus vannis.
Mis oliks üks vampiirimultikas ilma verejärveta?
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Juul 08, 2007 19:50 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: |
|
ja mis juhtus, kui ma teemat kerisin? avanes selline pilt:
kurat, ma olen rikutud mõtlemisega. Aga tänu Jackwoodile, tekkis isu seda vaadata... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Dets 20, 2007 11:57 Teema:
|
|
|
Eriti meeldib Wiiner Kun see dialekt millega ta räägib menutab mulle jaapani-hispaania ja ladina keele segu
Olen peaaegu osadega lõpul |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Esm Aug 25, 2008 11:37 Teema:
|
|
|
Vaatasin huviga ära
Kõige lahedam tegelane oli see Winner-kun(viiner-kunXD) _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
|