Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 15:55 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | enamus on otse Jaapanist, aga on ka saksamaalt, rootsist ja soomest pärinevaid. |
oot-oot, millest sa räägid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Apr 09, 2007 16:05 Teema:
|
|
|
Manga hankimisest. Kust ma mangasid hangin. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 10, 2007 18:39 Teema:
|
|
|
Ma ei tea, kui paljusid see huvitab, aga Tartus Krisostomuse poes on Eureka 7 esimene vol olemas. Inglise keeles. Teised mangad (D.N.Angel, Blood) seal on mingis kahtlases keeles. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
macobo

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 20:52 Teema:
|
|
|
...
Viimati muutis seda macobo (Kolm Juun 13, 2007 14:44). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
puppet

|
Postitatud: Kolm Juun 13, 2007 12:12 Teema:
|
|
|
vot mina küll aru ei saa kus tartu apollos need mangad olema peaksid.... otsisin terve poe läbi... a vb ma sain millegist valesti aru:S |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Juun 13, 2007 12:14 Teema:
|
|
|
puppet kirjutas: | vot mina küll aru ei saa kus tartu apollos need mangad olema peaksid.... otsisin terve poe läbi... a vb ma sain millegist valesti aru:S |
Nad on keskel riiulil aknapoolses reas. Kui uksest sisened ja keerad riiulite vahele paremale, siis jääb vasakut kätt. Kuna fictioni all jäi ruumi väheks, tõsteti need ilukirjanduse alla. Kaks alumist riiulit on. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Juun 13, 2007 13:14 Teema:
|
|
|
Ma ka vaatasin, et... aitäh  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Juun 29, 2007 16:38 Teema:
|
|
|
Käisin eile Tallinna Apollodes reidi tegemas. Käisin läbi Viru tänava oma, Kristiine oma ja ka isegi Ülemiste omas, et uurida erinevusi ja värki(tegelikult otsisin Suzuka esimest osa, mida ma ei leidnud). Viru tänava oma on kolmest kõige parem, valik on suur, aga uusi osi(ega ka vanade sarjade esimesi) ei kipu seal olema. Kristiine oma on teisel kohal, valik on natuke väiksem kui Viru tänava omas, aga siiski rahuldav. Ülemiste oma on aga allapoole arvestust, sest sealt ma leidsin ainult 2!!!!!mangat ja need olid Gundam Seedi seeriast mingid keskmised osad.
Täna käisin Viru tänava omas uuesti ja ostsin endale Love Letters 1 ja 2 ning Land Of The Blindfolded esimese osa, lihtsalt huvi pärast, et midagi uut proovida...Suzukat ei saanudki...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Juun 29, 2007 16:44 Teema:
|
|
|
Ma küsiks Tallinna elanikelt, et ega keegi kusagil Apollos pole näinud müügil Wallflower 7 osa? Tartus pole ja kahes kohas Tallinnas (vanalinna juures ning Kristiines) ka pole. Tahaks nagu lõpuks seda saada ka...jube mõni kuu hoian siin Tartus silma peal, aga ei ole : / Krisostomusest hetkel tellida ei tahaks, sest sealt oleks tunduvalt kallim ning rahaline seis pole väga kiita. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Juun 29, 2007 16:56 Teema:
|
|
|
Kurat, mina küll ei mäleta...võib olla isegi oli, sest ma sirvisin küll seal neid natuke, ei mäleta mis osa oli, äkki oli isegi 7? Viru tänava omas nimelt, aga pead ei anna igastahes, keegi minge kontrollige üle, sest ma ei ole kohe üldse mitte kindel selles...
Nõme on tõesti, kui mingist seeriast jääb keskelt üks osa vahele, mul on just xxholicuga nii, kah7. osa puudu, kurvaks teeb siuke asi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Laurel

|
Postitatud: Püh Juul 01, 2007 22:33 Teema:
|
|
|
Hello, I'm new on the forum! Sorry for writing in English, but my Estonian is awfully rusty (= nonexistent) since I'm a Finn. I do understand some, but I won't even try to write in Estonian. Anywho, my question is also about where you get your mangas in Eesti and especially in Tallinn. And do you have any manga published in Estonian? If you do, might you tell me where to find a database for Estonian manga. Like there's a database for manga that has been translated to Swedish and Finnish.
I'd REEEEALLY want to buy some Estonian manga, but I haven't managed to find any, yet. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juul 01, 2007 22:40 Teema:
|
|
|
Laurel kirjutas: | Hello, I'm new on the forum! Sorry for writing in English, but my Estonian is awfully rusty (= nonexistent) since I'm a Finn. I do understand some, but I won't even try to write in Estonian. Anywho, my question is also about where you get your mangas in Eesti and especially in Tallinn. And do you have any manga published in Estonian? If you do, might you tell me where to find a database for Estonian manga. Like there's a database for manga that has been translated to Swedish and Finnish.
I'd REEEEALLY want to buy some Estonian manga, but I haven't managed to find any, yet. |
Well... in Estonian there aren't any mangas. We have mostly only English ones in the bookshop Apollo. You can't find the mangas on the webpage, but they are in almost every shop in the 'fiction' section.
There is also this online-bookshop Krisostomus where you can order mangas in English, German or Russian. There are some volumes of different manga in different languages in the shop, but is in Tartu and there are only about 5 mangabooks or so.
Hope I could help  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Laurel

|
Postitatud: Püh Juul 01, 2007 23:07 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Hope I could help  |
Thank you so much, Genky!
I'm so sad that there hasn't been any manga translated to Estonian. I was so looking forward to reading some. But thanks again for the links, I'll check them up!  _________________ I reject your reality and substitute it with my own. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Juul 04, 2007 19:31 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Käisin eile Tallinna Apollodes reidi tegemas... |
Kuule, kas Kristiine Apollos oli ka selliseid mangasid/volume'id, mida Viru tänava omas polnud. Sest kristiinesse ma eriti ei satu ja äkki seal on midagi huvitavat... Ghost Hunt 7 tahaks leida. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Juul 05, 2007 19:13 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Bushidon kirjutas: | Käisin eile Tallinna Apollodes reidi tegemas... |
Kuule, kas Kristiine Apollos oli ka selliseid mangasid/volume'id, mida Viru tänava omas polnud. Sest kristiinesse ma eriti ei satu ja äkki seal on midagi huvitavat... Ghost Hunt 7 tahaks leida. | Seal on GH6 viimane, Kagetora 3, Basilisk 3-4, othello, XXXHolic, How to Draw ja paar tk veel. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Reede Juul 06, 2007 18:05). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Juul 05, 2007 19:14 Teema:
|
|
|
Basilisk ka? I'll be there. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Juul 05, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
Tänastes TV 3 uudistes nägin, et Rahva Raamat laiendas oma poodi Viru keskuses. Nüüd ühel korrusel eestikeelne kirjandus ja teisel võõrkeelne.
Ehk viitsiks keegi minna vaatama kas seal on nüüd ka (ingliskeelseid) mangasid müügil. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Juul 06, 2007 18:06 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Basilisk ka? I'll be there. |
Jah. Alles hiljuti tuli sinna. But beware: Mature content! Mis see hentai või lihtsalt verine ja ecchi? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Juul 06, 2007 18:37 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | cenorig kirjutas: | Basilisk ka? I'll be there. |
Jah. Alles hiljuti tuli sinna. But beware: Mature content! Mis see hentai või lihtsalt verine ja ecchi? |
Lihtsalt verine ja võibolla ka ecchi. Pole lugenud, nii et seetõttu otsustasin enne ikka esimese volume'i arvutis läbi vaadata, kui poodi jooksen. Oleks esimene volume seal olemas, siis oleks ikkagi poodi jooksnud, aga peab vist seeriat poole pealt alustama ja ei teagi kas süüdistada kiireid fänne või rumalat poeketti.
jackwood kirjutas: | Tänastes TV 3 uudistes nägin, et Rahva Raamat laiendas oma poodi Viru keskuses. Nüüd ühel korrusel eestikeelne kirjandus ja teisel võõrkeelne.
Ehk viitsiks keegi minna vaatama kas seal on nüüd ka (ingliskeelseid) mangasid müügil. |
Käisin ja väga ilus ja mahukas oli uus pood, aga mangasid ei näinud ma ühtegi. Olid vaid vanast poest kaasa toodud Sin City koomuskid ja veel mõned random usa omad.
Selle eest oli seal väiked dvd-nurgake, kus oli GitS:SAC dvd-sid päris palju, Akira ja mõni vanem anime ka. Mitte midagi erilist siiski, kuigi dvd-nurk ise oli natuke eriline, sest seal oli filme, mida ma mujal näinud polnud, klassika ja kogujatele väärtuslik kaarm. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Juul 15, 2007 21:13 Teema:
|
|
|
Paluks, et see rahvas, kes mangat netist tellinud on, oma head ja halvad kogemused siia kirja paneks. Kas Krisostomus on tõesti parim valik? Äkki mõni teine koht, kust saab hea hinnaga ja kvaliteetselt kätte. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|