|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Juun 28, 2007 06:01 Teema:
|
|
|
pansomon, sa võiksid tihedamini siin foorumis käia, siis saaksid Trash'i jutust paremini sotti. SPOILER: Kõik, mis ta ütles meie vestluse kohta, oli mittetõsi. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Nelj Juun 28, 2007 09:53 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | pansomon, sa võiksid tihedamini siin foorumis käia, siis saaksid Trash'i jutust paremini sotti. SPOILER: Kõik, mis ta ütles meie vestluse kohta, oli mittetõsi. |
muidugi on sul täielik õigus, pean käima tihedamini... ei ega ma väga kurjalt seda ei öelnudki, wink wink junõu ma niisama vahest norin sealt, kust kinni ikka annab hakata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
remulus

|
Postitatud: Nelj Juun 28, 2007 17:28 Teema:
|
|
|
fullmetal alchemist
või
sexy commando club _________________ destroy,enjoy.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Juul 04, 2007 19:23 Teema:
|
|
|
Tegelikult peaks animed telekas näitama ainuüksi selle pärast, et sealt muidu nii palju pullikakat tuleb. Viimastel nädalatel tekkis suvilas diivanil lösutades mitu korda võimalus jälgida tundide viisi eesti telekanalite programme ja kuigi midagi nagu vahetevahel tuleb, on üldiselt päevast päeva üks ja sama jama. Inimesed harigu ennast, muutugu kultuursemaks! Anime promo on teisejärguline, tähtsam on pigem animeteadvuse kui anime fännamise laienemine (nagu genky ütles).
Ma olin väga suur digimoni fänn kui see esimest korda tuli, kuigi eks vanus oli mul vastav ka ja sarja isegi viitsiks vaadata, kui seda poleg x-sada korda näinud. Võiks midagi uut tulla, näiteks Rurouni Kenshin või - jumala eest - Dragonball Z. Shonen fanboyd võivad rõõmustada, mina näiteks küll rõõmustaks.
Ja nüüdkoheüsnavarsti lähen Jeerikot vaatama. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|