Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
gozaimashita
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 20:05 Teema:
|
|
|
Täpsemalt 1. Vennad/Õed. Mis need teised kaks peaksid olema?
Kauaks ta bännitud on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 20:37 Teema:
|
|
|
Vennad/Õed on hea teema ju.
Ja Karst pole ju bännitud(vist), sellest on tükk aega möödas. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
gozaimashita
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 20:40 Teema:
|
|
|
Karst on bännitud, aga kas Ritsikas ütles, et Naruto friik tegi friikilt 3 teemat järjest või Karst? Sest Karst tegi viimasel ajal ainult ühe teema ja kui võib küsida, siis kes see Naruto friik üldse on? Mul ei ole kedagi silma jäänud, kes oleks friikilt 3 teemat järjest teinud. Kas Karstil on igavene bänn? _________________ http://artpad.art.com/?jjy64f1g1vkg |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
gozaimashita
|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 21:16 Teema:
|
|
|
Talk about getting on peoples nerves... Karst ei ole ju nii hull nagu see duud. Tegelikult minu meelest oli Karst eile küll täitsa norm. Vahepeal läks mu armas sõber käest ära küll, kuid eile... Mis ta eile nii hullu tegi? _________________ http://artpad.art.com/?jjy64f1g1vkg |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Juun 20, 2007 21:20 Teema:
|
|
|
No tore, eile oli vanglas ka rahulik päev, vangid olid täitsa normid, kuigi vahepeal läksid käest ära. Noh, tapsid ja puha - tead ju küll. Aga see oli vahepeal, eile olid nad täitsa rahulikud. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
gozaimashita
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2007 00:51 Teema:
|
|
|
Ma arvan, et see pole õige aeg tulla viibutama #emanga-sarnaste asjade reklaamiga... _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2007 10:05 Teema:
|
|
|
Karst sai bänni selle eest, et hoolimata pikast ja probleemiderikkast ajaloost peab ta endiselt igavuse korral sobilikuks tulla baka.ee-sse ja teha igasse kolmandasse teemasse postitus, mis enamasti on heal juhul väärt sõbra ekraanil avanevat MSN-akent. Ta ei ole ainuke selline kasutaja, tõsi, aga tema kahjuks räägivad tema järjekindlus ning soovimatus varasemast õppida.
See, et bänn alles eile tuli, oli lihtsalt sellest, et sellist otsust ei tehta ülejala. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2007 12:19 Teema:
|
|
|
Lisaks veel juurde: teised Karsti ja Robini stiilis käitujad, mõelge oma tegevuse üle järgi. Muidu võib juhtuda, et sebime teile ka bänni. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Juun 21, 2007 13:28 Teema:
|
|
|
Kaua tehtud kaunike. Aega võttis, kuid asja sai. Tasapisi tekib jälle isu BAKA't rohkem külastada.
Suur AITÄH administraatoritele. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
gozaimashita
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Laup Juun 23, 2007 20:54 Teema:
|
|
|
xin Zeran kirjutas: | Kaua tehtud kaunike. Aega võttis, kuid asja sai. Tasapisi tekib jälle isu BAKA't rohkem külastada.
Suur AITÄH administraatoritele. |
Sellised postid tekitavad millegi pärast tohutut vastumeelsust postitaja suhtes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Juun 24, 2007 22:49 Teema:
|
|
|
Jikidhah kirjutas: | xin Zeran kirjutas: | Kaua tehtud kaunike. Aega võttis, kuid asja sai. Tasapisi tekib jälle isu BAKA't rohkem külastada.
Suur AITÄH administraatoritele. |
Sellised postid tekitavad millegi pärast tohutut vastumeelsust postitaja suhtes. |
Sellised postid tekitavad samuti vastumeelsust postitaja suhtes, sest jätab mulje, et teda häirib Karsti bän.
Aga jah, ma vahelduseks olen pärast seda bänni isegi baka foorumit lugenud üle pika aja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Püh Juun 24, 2007 23:07 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Sellised postid tekitavad samuti vastumeelsust postitaja suhtes, sest jätab mulje, et teda häirib Karsti bän.
Aga jah, ma vahelduseks olen pärast seda bänni isegi baka foorumit lugenud üle pika aja. |
Karsti vastu pole mul eriti midagi, jutustab küll kohati liiga palju ning pointless juttu, kuid sellise avaliku vastumeelsuse üles näitamiseks ma põhjust ei näe. Lisaks sellele tundub Zerani post lausa tilkuvat pugemisest, olgu see siis nõnda mõeldud või mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juun 24, 2007 23:37 Teema:
|
|
|
Jikidhah kirjutas: | Karsti vastu pole mul eriti midagi, jutustab küll kohati liiga palju ning pointless juttu, kuid sellise avaliku vastumeelsuse üles näitamiseks ma põhjust ei näe. Lisaks sellele tundub Zerani post lausa tilkuvat pugemisest, olgu see siis nõnda mõeldud või mitte. |
Viimasel ajal Karst minu arvates nii väga ei liialdanudki spämmiga, aga noh...midagi ta siiski tegi.
Ja xinZeran kohe kindlasti ei poe. Aga jah...tema postituste tagamaadest arusaamine on omamoodi oskus  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Esm Juun 25, 2007 09:10 Teema:
|
|
|
Jikidhah kirjutas: | Karsti vastu pole mul eriti midagi, jutustab küll kohati liiga palju ning pointless juttu, kuid sellise avaliku vastumeelsuse üles näitamiseks ma põhjust ei näe. Lisaks sellele tundub Zerani post lausa tilkuvat pugemisest, olgu see siis nõnda mõeldud või mitte. |
Ma ei väida, et ma mõistan noorte inimeste suhtluskultuuri, kuid kodanik Karsti kirjutised lihtsalt riivasid valusalt minu silmi ja närve.
Ma isegi ei suuda aru saada, et kust kohast, minu postitus pugemisest tilkus. Irooniast? Tüdimusest? Nendest ehk veel, kuid pugemisest olen sama kaugel, kui Paavst Saatana kummardamisest.
Pugemine oleks ehk see, kui ma teeksin kallitele adminidele mõned õlled pubis välja. Kuid kahjuks või õnneks ei ole mulle sellist võimalust antud. Isegi sellist käitumist või lihtsalt täisealiste meeste puhul sõbrustavaks käitumiseks pidada.
genky kirjutas: | ...tema postituste tagamaadest arusaamine on omamoodi oskus | ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ fixed
Ma olen puhas Zen!
Hjarg, kas ma tohin sinu juurde koristama tulla ja sulle süüa teha?  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology
Viimati muutis seda xin Zeran (Esm Juun 25, 2007 10:37). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Juun 25, 2007 10:31 Teema:
|
|
|
lolz _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Kolm Juun 27, 2007 13:12 Teema:
|
|
|
xin Zeran kirjutas: | Ma isegi ei suuda aru saada, et kust kohast, minu postitus pugemisest tilkus. Irooniast? Tüdimusest? Nendest ehk veel, kuid pugemisest olen sama kaugel, kui Paavst Saatana kummardamisest. |
Vaidlusaluse posti juures on siiski pugemise ja iroonia puhul väike vahe. Vabandan, et läksin kergemat teed pidi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Nelj Juun 28, 2007 06:44 Teema:
|
|
|
Palju seda tollast nn "rahulikku nädalvahetust" veel järel on, eh? _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|