|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Uranus

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2003 23:49 Teema:
|
|
|
Sipelgas Ferda kirjutas: | Üks väike ebatäpsus minu poolt ta oli kyll nomineeritud, kuid ta vist siiski ei saanud ikkagi oscarit... Mul on silmad matemaatilisest fyysikast täiega krõllis, sry, seega pool mu arvamusest varises just kokku  |
Mulle jällegi tundub, et ta ikka sai oskari. Saksamaal näidatakse seda praegu kinodes ja reklaamis öeldakse selge sõnaga, et see film on ühe oskari saanud.  _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Juun 18, 2003 09:26 Teema:
|
|
|
Sipelgas Ferda kirjutas: | Üks väike ebatäpsus minu poolt ta oli kyll nomineeritud, kuid ta vist siiski ei saanud ikkagi oscarit... |
Sai Oscari, sai. Link usaldusväärsele allikale. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sipelgas Ferda
|
Postitatud: Nelj Juun 19, 2003 16:26 Teema:
|
|
|
Ebatäpsusega oscari suhtes vihjasin "Rejectedile" mite "Sen to..." 'le sry kui tekitasin segadust (see tuleb mul hästi välja )
Hjargi ja Ruri vastustega olen ma suht täiel määral nõus va. Ruri märge punkt b kohta, sest see oli mõeldud minupoolse vastusena teema algatajale vähemalt mingi piirini.
Samuti olen ma päri kogu esimese osaga su (Ruri) jutust, kuid pakuksin välja veel võimaluse kuidas asjale läheneda:
Kuna eesti riigis on ainult üks maale tooja MPDE näol, siis nemad otsustavad mida me kinos näeme ja millal - tootja läheb ja määrib filmi levitajale pähe (muuseas kaotades sellega igasugused õigused filmile) ning levitaja on see kellel on järgmiseks aastaks ette koostatud plaan, millal mis film valmib ja millal see kinoekraanile läheb. Seega on kuskil peidus hord tüüpe, kes käivad ja müüvad tootja toodangut levitajale - selle lüli saavutust pean ma omamoodi reklaami(ndus)-imeks
Editud: Hmmm... Vähemalt üks nõrk koht on mul siin veel - ma ei tea, kas "Sen..." tuli eesti kinodesse enne kui ta kuldkääbuse sai või pärast. Kui ta pärast tuli, siis on suur tõenäosus, et ta pressiti ekraanile tänu oscarile mis oleks tõsiselt kurb...
Editud2: ütluse kohta - kahjuks ei oska midagi linkida - pigem oligi see küsimuse vormi pandud lootuses, et kellelgi oleks midagi selle kohta öelda, sest ma ei tea absoluutselt, kes seda ütles - thats the price of not paying attention  _________________ Darakes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Juun 19, 2003 18:33 Teema:
|
|
|
Hmmm, enam-vähem õige jutt. Ainult Eestis on ikkagi kaks maaletoojat: MPDE ja siis see BDG või misiganes ta nüüd oligi. Aiki Vahing oli selle teise firmaga seotud ning see firma juba tükk aega räägib Tallinna teise kobarkino ehitamisest. Nii et lugu pole veel lõplikult hull...
Kuid jahh, Spirited Away sattus meie kinoekraanidele kahjuks alles peale Oscarit.  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|