Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cenorig

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 15:24 Teema:
|
|
|
Kas te (DogDemon ja SSJ_Silver) olete 9. klassi lõpetajad? Sel juhul tuleb teil tubli mitu nädalat oodata enne kui eksamitulemused teada saate. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 15:32 Teema:
|
|
|
tahaks ka teada, mis asja koerdeemon ja SSJ-Silver siin teevad. Riigieksami tulemusi peab tavaliselt nii kuu aega ootama. Koolieksamil võid nädalaga arvestada. Kas te tõesti arvate, et nii kui teie oma eksami ära annate, hakkavad õpetajad seda usinalt lugema ja vigu parandama? no mida veel. Õpetaja on ka eksami korraldusest väsinud, lohistab ennast koju, haarab külmkapist sobiva külma joogi ja maandub teleka ees. Lisaks ei saa eksamit lihtsalt peale vaadates parandada.
Oh seda tänapäeva noorust. Nad arvavad, et kõik tiirleb nende ümber ja et õnn ja kuulsus kukuvad neile taevast sülle. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 16:33 Teema:
|
|
|
Headaega mimmu.
Õpetajad parandavad eksameid oma uneajast. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 17:05 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Kas te (DogDemon ja SSJ_Silver) olete 9. klassi lõpetajad? Sel juhul tuleb teil tubli mitu nädalat oodata enne kui eksamitulemused teada saate. |
Oleme jh 9. klassi lõpetajad Random Hero kirjutas: | tahaks ka teada, mis asja koerdeemon ja SSJ-Silver siin teevad. Riigieksami tulemusi peab tavaliselt nii kuu aega ootama. Koolieksamil võid nädalaga arvestada. Kas te tõesti arvate, et nii kui teie oma eksami ära annate, hakkavad õpetajad seda usinalt lugema ja vigu parandama? no mida veel. Õpetaja on ka eksami korraldusest väsinud, lohistab ennast koju, haarab külmkapist sobiva külma joogi ja maandub teleka ees. Lisaks ei saa eksamit lihtsalt peale vaadates parandada.
Oh seda tänapäeva noorust. Nad arvavad, et kõik tiirleb nende ümber ja et õnn ja kuulsus kukuvad neile taevast sülle. | Minu kooli õpetajad parandavad samal päeval töid muide wink Klassivenna ema viib neile saiu ja nad parandavad kuni hilisõhtuni vast. Õpetajad rääkisid ka, et nad ei taha kõige viimasele minutile jätta.
Hüvasti mimmu  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 17:24 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | tunnen et olen animest kaugenenud ja seetõttu lahkun bakast. (et te teaksite miks ma teile ei vasta kui te midagi kunagi räägite) |
Tsauplau kallis sa olid alati mu lemmik  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 20:03 Teema:
|
|
|
Random Hero, ma ei tea küll kuida asjad teil seal k2ivad, aga meil on nii, et ma saaxin hinde teada juba kella poole üheksast.  _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 20:24 Teema:
|
|
|
DogDemon kirjutas: | Random Hero, ma ei tea küll kuida asjad teil seal k2ivad, aga meil on nii, et ma saaxin hinde teada juba kella poole üheksast.  | Täna või homme? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Juun 04, 2007 20:50 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Kas te (DogDemon ja SSJ_Silver) olete 9. klassi lõpetajad? Sel juhul tuleb teil tubli mitu nädalat oodata enne kui eksamitulemused teada saate. |
Üks asi on riigieksamid, teine asi koolieksamid. Koolieksamite hinded saab suhteliselt kiiresti teada. Kui ma näiteks 9. klassi lõpetasin, siis sain enda tulemused küll sama päeva õhtul teada. 12. klassi koolieksami tulemused olid ka enamvähem samakiiresti. Sõltuvalt muidugi sellest, kui paljud mingit koolieksamit tegid. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 06:46 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | cenorig kirjutas: | Kas te (DogDemon ja SSJ_Silver) olete 9. klassi lõpetajad? Sel juhul tuleb teil tubli mitu nädalat oodata enne kui eksamitulemused teada saate. |
Üks asi on riigieksamid, teine asi koolieksamid. Koolieksamite hinded saab suhteliselt kiiresti teada. Kui ma näiteks 9. klassi lõpetasin, siis sain enda tulemused küll sama päeva õhtul teada. 12. klassi koolieksami tulemused olid ka enamvähem samakiiresti. Sõltuvalt muidugi sellest, kui paljud mingit koolieksamit tegid. | See on RIIIGI eksam!!!! Lõpueksam noh. Õpetajad ütlevad ka, et riigieksam. Riik saadab ju eksamid koolidesse, mitte koolid ei tee neid ise. Koolieksam on näit. 7.klassi lõpueksam. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 10:24 Teema:
|
|
|
Kas riigieksameid mitte ei paranda suvalised õpetajad koolidest üle kogu Eesti? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 10:43 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Kas riigieksameid mitte ei paranda suvalised õpetajad koolidest üle kogu Eesti? |
Just. KUi riigieksamied parandaks oma kooli õpetajad, saaks kõik kõrgemaid tulemusi kui objektiivse hindaja puhul. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 11:39 Teema:
|
|
|
Rekordarv külastajaid(110) oli siin foorumil Teis Juun 05, 2007 05:13
Uus rekord.  _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 11:49 Teema:
|
|
|
Nii vara hommikul? Need olid vist mingid botid vms. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 12:13 Teema:
|
|
|
Aga see ei olnud ju koolieksam. Ütleme siis, et üheksanda klassi riigieksam. PS: Sain nelja  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 12:20 Teema:
|
|
|
Kui mina tegin 9. eksamit, oli asi ikka riiklik ja tulemusi pidi tükk aega ootama. Ise sain 98 punkti seetõttu, et üks küsimus läks nende arust valesti, kuigi ma olen siani kindel, et mul oli õigus. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 13:37 Teema:
|
|
|
Sain load kätte. Juhuuu...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 14:39 Teema:
|
|
|
Kui aus olla, siis mul ükskõik mis eksam see on, kas riigi või kooli.
Ja kui tore, et mul jäi 0,5 punni viiest puudu!  _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 15:32 Teema:
|
|
|
Kui mina ennemuistsel a'al (okei, eelmisel aastal ) üheksanda klassi lõpueksameid tegin, siis saime ka meie tulemused sama päeva õhtuks teada (või järgmisel päeval, kui ei viitsinud enam õhtul kooli juurde minna). Õeh, kogu see eksamiteema meenutab mulle, et peaksin minema keemiat õppima, laupäeval on eksam  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 16:04 Teema:
|
|
|
Ma ei mäleta täpselt teiste kohta, aga füüsika eksami tulemuse sain ma üheksanda lõpus teada pool tundi pärast eksami lõppu.
Oeh.. füüsika... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Teis Juun 05, 2007 17:35 Teema:
|
|
|
Pool tundi? Njh...arvatavasti olid siis ka ainuke, kes seda tegi? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
|