Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
david

|
Postitatud: Esm Juun 16, 2003 08:51 Teema:
|
|
|
Minagi vaatasin Mononoke Himet. Mulle meeldis ja linti kah võtsin.
Viimati muutis seda david (Teis Juun 17, 2003 05:45). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
erm liiga baka

Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 136 Asukoht: Seal, kus kott on.
|
Postitatud: Esm Juun 16, 2003 18:15 Teema:
|
|
|
/offtopic/
Nagu see kõik peale koma oleks võinud täitsa olemata olla :
/offtopic/ _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Unekati_21
|
Postitatud: Püh Dets 05, 2004 21:14 Teema:
|
|
|
Olin ka juhtumisi sellel ajal teleka ees.... Igatahes viskasin pilgu telkusse kui see algas ja sinna see pilk ka jäi :wink: Mulle täitsa meeldis... eriti see Suur Metsa Vaim...Öökõndija oli vist ta nimetus |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kamikaze_Jeanne
|
Postitatud: Teis Dets 07, 2004 18:19 Teema: See oli nii ilus
|
|
|
Printsess Mononoke...nii kena noor tüdruk, kelle kasvatas ülesse huntide jumal...
Mulle see meeldis. Seal oli kõike. Jumalad, loomad, ilu, kurbus, kättemaks,lootus, hirm.. Hirmu all mõtlen ma seda kui Mononoke sattus selle suure sea jumala kätte, kes ussitas...mul läks tolle koha peal süda pahaks...aga see poiss Ha¹hitaka...too oli nii lahe...nii tugeb ja hholiv..miks ei võiks kõik poisid niisugused olla...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Dets 07, 2004 19:36 Teema:
|
|
|
Pigem siis juba Ashitaka...
Kõikidest Ghibli filmidest, mida ma näinud olen (neid pole just eriti palju) oli Mononoke Hime minu jaoks kõige erilisem. Taustad, deemonid ja jumalad olid kõik nii ilusad. Sama ka inimeste kohta...kuigi nad olid suht lihtsalt joonistatud olid nad ikka kuidagi omapärased. Sisu oli ka minu jaoks täiuslik ja nii südamlik...Olen filmi juba nii mitu korda näinud, aga ikka vaataks iga kell uuesti. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fyrzen
|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2004 19:02 Teema:
|
|
|
Väga hea film oli, päris palju aega möödunud selle nägemisest aga mäletan, et tol ajal meeldisid väga võitlusstseenid, sisu ning Miyazaki eripärane stiil.
Väga originaalne ning väga hea sisuga.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hitsume

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 14:57 Teema:
|
|
|
Mononoke Hime on ikke mõnusalt hea tükk. eriti meeldis mulle see kaasa haarav viis ja see et kuidas hiina mütoloogia ikke siise oli ehitatud :wink:  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 15:47 Teema:
|
|
|
Mononoke Hime oli esimene täispikk anime film mida ma nägin.
Ja endiselt on ta mu üks lemmikutest..
Tegelased, loodus ja süshee on lihtsalt suurepärased.
kahju ainult et see mul ainult saksa keeles on.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 18:11 Teema:
|
|
|
sama siin. mulle oli mononoke samuti esimene.
ja ma võin öelda, et se esimene on siiani üks lemmikutest.
mulle meeldis selles teoses just see , mida vabaramees vist ka mainis, et keegi ei olnud "siiralt iivil" või ülevalt hea. ei olnud musta ja valget, head ja halba. kõik oli väga realistlikult kujutatud.
ja selle äärmiselt vihase nooleotsi puudutava arutelu kohapealt ütleks niipalju, et ashitaka oli kurjast vaimust vaevatud. iga kord kui ta midagi agressiivset tegi andis ta käsi talle ebainimliku jõu ja deemonlikud võimed, kasvades ise sedasi suuremaks. minu arvates ei ole selles küll midagi imelikku, et üks deemon suudaks kellegil noolega pea otsast ära lasta. see kuulub minuarvates deemonite abc hulka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2004 18:32 Teema:
|
|
|
Mononoke on minu meelest jah yks parim anime, mis mina olen näinud!
Kui esimest korda vaadata tahtsin jäin ma magama rsk.....
Aga teisel korral võtsin kohe linti ka ja päris tihti vaatan seda. _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Covernant
|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 00:10 Teema:
|
|
|
Vaatasin seda ammu enne Kui see Eestisse jõudis või kes teab äkki kunagi oli see varem kah olnud igastahes oli see ammu ja peaks ütlema et see on parim. Ma siiani vaatan seda aegajalt ja noh ei saa lihtsalt ei saa üle kui hea see on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 00:12 Teema:
|
|
|
Covernant kirjutas: | Vaatasin seda ammu enne Kui see Eestisse jõudis või kes teab äkki kunagi oli see varem kah olnud igastahes oli see ammu ja peaks ütlema et see on parim. Ma siiani vaatan seda aegajalt ja noh ei saa lihtsalt ei saa üle kui hea see on. |
Mononoko Hime minu teada ilmus esimest korda Eestis avalikkuse ette ETV vahendusel. Vähemalt nii olen aru saanud. Ja seda on tõesti tore mitu korda vaadata...
AGA
Ole kena ja kasuta kirjavahemärke Sinu laused on jube segased. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Covernant
|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 00:24 Teema:
|
|
|
Mnja ma olen liiga palju aega välismaa foorumites olnud. Neil kirjavahemärke ei tunda(Eestikeel kah lonkab...).
Mul lihtsalt on meeles et peale selle filmi allatõmbamist (<.<), läks tükk aega mööda ja siis tuli Eestisse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 09:05 Teema:
|
|
|
Ka minu esimene täispikk anime film. Väga meeldis. Ei mäletagi, miks ja kuidas jäin ETV pealt seda vaatama, muidu üritan ETV'd igal võimalusel vältida.
Nagu siin mainiti, ei olnud mingit ülipaha ja ülihead, kõik võitlesid oma vaadete eest.
Tahaks veel kord vaadata. Õnneks saan, sest mul see plaadil ilusti olemas  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karasu
|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 20:29 Teema:
|
|
|
See mind anime maailma tutvustaski.
Nägin seda ammu enne kui ta ETVs oli.
Nimelt ostis mu isa ühelt tuttavalt kõvaketta ära, ja see oli sinna peale jäänud.
Siiamaani on Ghibli üks mu lemmikuid üldse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|