|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hull

|
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 19:10 Teema:
|
|
|
Väga vahva oli täna VHKs kalligraafiat ja origamit praktiseerida  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 19:26 Teema:
|
|
|
Dääämn see jaapanlanna sobib miss universumiks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 19:45 Teema:
|
|
|
Mul oli õega praegu Skype programmis äge sõnavahetus. Ma palusin, et ta mulle eBayst ''Godchildi'' ostaks. Tema ütles, et see maksab 25 naela, pluss postikulu 19 naela, mis teeb üle tuhande eesti krooni. Ta ütles, et tal pole mõtet sellise lolluse peale raha raisata, et see olevat tõsiselt igav (kusjuures ta pole seda lugenud, vaatas manga tudvustust) ja tema olevat vaene üliõpilane. Siis ta kutsus mangasid PILDIRAAMATUTEKS! Tänan väga! See on isegi veel solvavam, kui fakt, et mu ema karjus mu peale täna jälle, kuna ma olin saksa keele õpiku ära andnud hoolimata asjaolust, et ma pean neljapäevaks viisteist lehekülge pähe õppima. Ma olen nii halvas tujus... peaks endale blogi muretsema. Aga õde küsis, et kas on tõesti mõtet raisata tuhat krooni mingite mõtetute AJAKIRJADE, PILDIRAAMATUTE peale?! Ta käskis mul ulmet lugeda ja ütles, et tema ei loe ''pildiraamatuid''. Tema vaatab neid. Ise on ta studio ghiblii ja myiazaki fänn. Ta võiks vähemalt üritada ''Count Caini'' lugeda, enne, kui ''Godchildi'' laimama hakkab. Te ei saa aru, kui vihale see mind ajab. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 20:37 Teema:
|
|
|
Ongi ju pildiraamatud nagu ä! ja kas see tõesti maksab 25 naela? :s _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 22:21 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Kes rääkis eile Steve Hewittiga juttu, kes ei rääkinud : P |
details, please!
intervjuuga btw läks nii, et EE oli jõudnud pakkumise juba ära öelda, enne kui avastati, et ma seda teha võiks, ja uut võimalust vist ei saadud välja räägitud. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 23:31 Teema:
|
|
|
Hull kirjutas: | Miss Jaapan krooniti maailma kauneimaks!!! |
Vaatasin ka uudistest vilksamisi ja minu arust meigituna meenutas rohkem mõnda latiinokaunitari. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 23:55 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: |
Vaatasin ka uudistest vilksamisi ja minu arust meigituna meenutas rohkem mõnda latiinokaunitari. |
Mul jooksis peast täpselt sama mõte läbi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 12:16 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | details, please! |
Te tegi Kolme Õe ees suitsu lihtsalt. Me ei pannud teda algul üldse tähele, aga siis kuna ühel meist oli placebo särk, siis ta ise hüüdis "hi! did you enjoy the show?". Ja siis küsisime piletile autogrammi ja niisama rääkisime, et mis nad edasi teevad ja kuhu lähevad ja nii. Ja ta rääkis, et talle väga meeldis esineda siin ja Eesti on üldse sheff ning et järgmise aasta tour-listi panid Tallinna juba kirja : ). Ta oli ka selline nagu ma ette kujutasin täpselt. Täielik flegma ja kogu aeg muheles jne.
Hah see oli natuke nõme, et temaga koos olid need pianist ja lisa kitarrist ka, aga me lihtsalt konkreetsekt ignosime neid : P.
doujimasan kirjutas: | ja uut võimalust vist ei saadud välja räägitud. |
Mulle räägiti, et sellega oli üldse niimoodi olnud, et Placebo hakkas viimasel hetkel blokkima. Et ei tahtnud mingeid kohtumisi ja mitte kedagi back-stage'i ega autogrammi jagamisi jne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 12:48 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Hah see oli natuke nõme, et temaga koos olid need pianist ja lisa kitarrist ka, aga me lihtsalt konkreetsekt ignosime neid : P.
|
alex leelt oleks võinud küsida, mis teised ekssuede'id ka teevad praegu.
loodan siis, et neil on järgmisel aastal rohkem jututuju. seekord tegin lihtsalt arvustuse. vaatan, et Mart Niinestel on EPLis suht'sama jutt. v.a. see, et ju ta sattus seisma kuhugi, kus oli rohkem pubekaid. ma nägin küll rohkem sellist 20-40 kaadrit. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 12:58 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ongi ju pildiraamatud nagu ä! ja kas see tõesti maksab 25 naela? :s |
Tema väites küll. St. viis osa on 25 naela, noh. Aga ei ole pildiraamat ju! Pildiraamat on see, kus väikesed lapsed printsesse värvivad. Tema suust (või sõrmedest, arvestades, et ta kirjutas seda mulle läbi Skype programmi (ta on mul juba pool aastat MSNs bloki all)) kõlaks isegi ''Alucard on niii-ii-ii KAEWAII!'' solvanguna. Ei tea. Ehk ma kujutan ette. Internetis võib inimese toonist kergesti valesti aru saada. Aga see solvas ikkagi valusalt. Tema jutust sai aru, nagu oleks manga mingi lollus, mida ainult ilma eluta väikesed pubekad loevad ja fännavad. :/
Kusjuures üritasin talle kord seletada, et anime ei ole ainult pubekate ja tittede ala ja ma tean animefoorumis kasutajaid, kes on üle kaheksateistkümne aasta vanad. Tema ütles selle kohta, tegu on üksikute nohikutega, kellel pole paremat teha, kui pubekatest plikadega foorumis idiootsustest rääkida ja kriipsujukudest pildiraamatu-tibidest unistada. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 13:09 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: |
...kes on üle kaheksateistkümne aasta vanad. Tema ütles selle kohta, tegu on üksikute nohikutega, kellel pole paremat teha, kui pubekatest plikadega foorumis idiootsustest rääkida ja kriipsujukudest pildiraamatu-tibidest unistada. |
Mind on märgatud! *kadumistrikk*
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 13:40 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | Tema jutust sai aru, nagu oleks manga mingi lollus, mida ainult ilma eluta väikesed pubekad loevad ja fännavad. :/
|
ära nüüd põe... ma arvan, et tal on lihtsalt rahast kahju. loogika mangasõimamise taga on selline, et kui ta sind nii välja vihastab, et sa temaga enam ei räägi, siis sa järelikult ka ei küsi mõnda aega, et ta midagi ostaks. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 14:35 Teema:
|
|
|
Absoluut-  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 16:16 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: |
Absoluut-  |
Tegin uue recordi peksasaamises, eelmine oli 4200 millegiga ...
Jäin küll selle prillidega eide rinda jälle imema ja 5000m täis ei saanud, aga olen endaga rahul
My result (4810.14m) |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 23:41 Teema:
|
|
|
Oi, see mäng on ikka päris lahe, nii mõnus muusika hehee
Ahjaa, mul ka geograafia eksam reedel. Arvutiaega olen piiranud minimaalseni, baka ja meilikast on ainukesed kohad kus käin. Sellest hoolimata tuleb homme terve ühiskonngeo osa läbi võta ehk ma olen ikka väga ajahädas.
edit: mängus sain 6499.70 kaugust ja üldse tegi mäng terve mu õhtu lõbusaks (mida kahjuks ainult pool tundi oligi). Panin muusika veel põhja ka ja kui need combod tulevad, siis on nii kaif tunne... mmm  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Nelj Mai 31, 2007 20:45 Teema:
|
|
|
Kuna siin võib rahulikult mittemillegist r22kida, siis...
Teema kuidagi ei arene <---- _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Reede Juun 01, 2007 10:26 Teema:
|
|
|
Aasta keskmine hinne 4,4... Pole paha selle kohta, et tavaliselt õpin pool kodusest tööst ära. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2007 13:49 Teema:
|
|
|
Gg...hea, et mõnel mehel juba kool l2bi. Mul ainult...hmmm...20 p2eva veel k2ia koolis... -.-
Hmm...mis mul keskmine tleb...peax tulema mingi 4,5....p2ris hea, arvestades seda, et ma ple YLDSE koduseid töid teind xD _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|