Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 20:23 Teema:
|
|
|
Ma tglt ei mõtlegi tööpäevikuga. Kui võimalus siis ikka mustalt , aga see ainult tuttavate puhul. Eelmine aasta sain 50kr tunnis  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 21:01 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Ma tglt ei mõtlegi tööpäevikuga. Kui võimalus siis ikka mustalt , aga see ainult tuttavate puhul. Eelmine aasta sain 50kr tunnis  |
No siis sul vedas, eksju.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 17:13 Teema:
|
|
|
tahaks palka saada, töö tegemine on teisejärguline.
Vaadake tõele näkku lapsekesed, onu Random räägib teile. Lähete jah suure hurraaga näiteks soome maasikaid või kurke korjama. Kas te sellega arvestate, et kell 4 pekstakse üles ja töö ei ole nii mõnus, nagu te arvata võiks. Olen ise suvel kõplamas käinud, kui ma veel noor olin, kogu aeg vahtisid oma nina ette ja tonksisid kõplaga ohakaid vms umbrohtu. Liikusid kogu aeg natukesehaaval edasi. Tund aega hiljem, kui olid juba parajalt väsinud, tegid sellise vea, et tõusid püsti ja vaatasid selja taha, et imetleda kui palju tööd sul tehtud on. Siis said ühe tervisliku ataki - tunni ajaga olid sa umbes 10 meetrit edasi liikunud. Kuna sulle see ¹okk meeldis, keerasid sa ringi ja vaatasid, kui palju maad oli veel vao lõpuni. Olenevalt iseloomust hakkasid sa kas ahastama, kiruma või ropendama.
Edu teile, väikesed masohhistid. Pole teile seda raha ega mõttetut rämpsu vaja, olge parem noored ja tehke midagi targemat. Saate vanemaks, saate parema töö ja parema palga peale ja ka lapsepõlv ei ole täis pikitud tööhirmu. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 17:49 Teema:
|
|
|
mina modelleerin maju 3Ds 200 eek tund kätte umbes pewpewww  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 15:18 Teema:
|
|
|
Kellelgi on siis midagi normaalset pakkuda, ei ütleks ära.
alarkivi kutsus mind juba orjaks, tasuta söök ja ööbimine + 2 pudelit õlut iga päev. Kahjuks tallinnas. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Esm Mai 28, 2007 20:50 Teema:
|
|
|
Njah, kuuldavasti olevat Tallinnas Ingmani putkades kah tööd saadaval  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 15:03 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | tahaks palka saada, töö tegemine on teisejärguline. |
nii sa küll tööd ei saa kusagil...
Tegelikult on tööle äärmiselt lihtne saada - vähemalt teenindusse. Näiteks Tartus on niivõrd suur tööjõu puudus paljudes teenindusastutustes, et tööle võetakse peaaegu igaüht. Tuleb kas lehest mõnele kuulutusele vastata või ise ennast kuhugi pakkuma minna..
Oodata,et äkki keegi pakub midagi on kõikse suurem lollus. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 15:04 Teema:
|
|
|
Mulle on juba 7 tööpakkumist tehtud Ühes neist on 50kr tund. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 16:05 Teema:
|
|
|
Piuxul on õigus. Raatuse tänava Comarketis on silt suurelt üleval, et alates 16-aastane inimene, tule palun-palun-palun tööle. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
-=Px=-

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 16:14 Teema:
|
|
|
Ehitusele on kõige mõtekam minna, palk on hea. Ma ise tahaks mingi 70.- tunnis saada, siis oleks suht rahul.
Viimati muutis seda -=Px=- (Esm Juun 04, 2007 21:22). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 20:07 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Raatuse tänava Comarketis on silt suurelt üleval, et alates 16-aastane inimene, tule palun-palun-palun tööle. |
Seda kuulutust olen isegi lugenud. Transameest kutsutakse seal logistikaproffiks.  _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Mai 29, 2007 23:06 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Seda kuulutust olen isegi lugenud. Transameest kutsutakse seal logistikaproffiks.  |
Uus aeg, uued nimetused. Samamoodi ei ole sa enam sibi, vaid mobiilse fekaalilabori operaator
Tõsi, sitta viskad sa ikka. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|