Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
V6imendi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Laup Juun 14, 2003 09:02 Teema:
|
|
|
mm... noh jah mulle sobib selline film.. lalala nagu ühesõnaga vaadatav _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
V6imendi
|
Postitatud: Laup Juun 14, 2003 10:21 Teema:
|
|
|
ootan ikka nati sisukamaid poste kes mida on hiljuti vaadanud jaapani/aasia filmidest. ise olen korea filmikunsti austaja, jaapani filmid meeldivad vähem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Juun 14, 2003 10:42 Teema:
|
|
|
V6imendi kirjutas: | ootan ikka nati sisukamaid poste kes mida on hiljuti vaadanud jaapani/aasia filmidest. ise olen korea filmikunsti austaja, jaapani filmid meeldivad vähem. |
Oma ootused tasub teema esimeses postituses ilusasti ära märkida, et teised selgeltnägijaid mängima ei peaks.
Hiljuti nägin Lõuna-Korea filmi Sympathy for Mr. Vengeance, mis jättis sügava mulje. Film oli tõsine ja aeglase tempoga, ent suutis siiski enda sisse tõmmata ja tegelaste tihtipeale masendavale elule kaasa elama sundida. Näitlejad olid tõeliselt head, samuti väärivad märkimist suurepärane stsenaarium ning kuidagi väga kerge ja "õhuline" kaameratöö.
Oli ühest küljest üsna depressiivne ja vägivaldne, teisalt aga väga õrn ja liigutav film. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
V6imendi
|
Postitatud: Laup Juun 14, 2003 11:16 Teema:
|
|
|
Sympathy for Mr. Vengeance on tõesti vaatamis väärt film. Kõik uuemad (2001-2003) Korea filmid on visuaalselt perfektsed ja jätavad sellega väga lääneliku mulje. Soovitan veel sellist filmi nagu Friend. Film vaatleb nelja lapsepõlvesõbra elukäiku ja lõpuks üksteisest eemaldumist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|