Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 11:18 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Niih. Seoses animeööga on küsimus, kas kellelgi oleks Afro Samuraid? Kui ei, siis jääb see näitamata. |
Afro Samuraid ei pea enam keegi otsima. Mul on täitsa olemas. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 11:50 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Karst kirjutas: | Miks Tallinnas midagi ei korraldata? Jajaaa, ma tean, et kõik need "tähtsad duudid" elavad Tartus, aga mõni Tallinlane võiks ka toredaks organizaatoriks muutuda. *Mina laulan offtopicu laulukest!* |
Asi pole selles, et 'tähtsad duudid' elavad Tartus, vaid selles, et siin keegi viitsib korraldada. Võta näiteks ise kätte ja korralda. Otsi koht, muretse projektor ja läpakas ning korras. Paika tuleb panna animevalik ning teha ka väikene reklaam (ametlikult seda suurena välja ei tohiks kisada, sest sel juhul oleks vaja näitamisõigusi). Animeöö on küll nüüd üks lihtsamaid asju mida korraldada, kui aus olla. |
emmm... ma olen 12. Mu isa on hästi palju seminare ja loenguid ja animeõhtuid korraldanud enda üliõpilastega, aga endal mul pole võimalust.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:11 Teema:
|
|
|
väga hull. juhuse tahtel olen just homme ja ülehomme tartus. arvatavasti astun läbi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:37 Teema:
|
|
|
Sama lugu siin. Alko tarbin enne sisenemist ära, korraldajatel pole tarvis muretseda.
Ühtlasi, kavatsen animevaatamise ajal rääkida vähemalt sama palju kui eelmine kord. Kahetsen seda juba ette. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 14:32 Teema:
|
|
|
 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 17:01 Teema:
|
|
|
Küsimus selline, kas keegi oleks huvitatud Demonbane vaatamisest? olen kindel, et enamus pole seda näinud ja juhuse tahtel on see mul DVD peal olemas. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 17:47 Teema:
|
|
|
hehehee sain vist vastuse kas sõita tartuse tagasi nädalavahetuseks või mitte:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 17:49 Teema:
|
|
|
Ei ole huvitatud. Ja üldse, samuraiteema on ju?! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 17:55 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Ei ole huvitatud. Ja üldse, samuraiteema on ju?! |
Ma arvan, et eesruumis on samuraiteema. Tagaruumis telekast on vabateema niikuinii. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 17:57 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | Ei ole huvitatud. Ja üldse, samuraiteema on ju?! |
Ma arvan, et eesruumis on samuraiteema. Tagaruumis telekast on vabateema niikuinii. |
Täpselt nii ongi. Suurelt näeme teemat, aga kuna teatavasti leidub inimesi, kellele miski ei sobi või on kõike näinud, siis on telekas vabateema jaoks  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 18:07 Teema:
|
|
|
Kohal kuna niikuinii ärkan sellisel kellaajal.
NB!! Oh00 võta mu särk kaasa! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 20:16 Teema:
|
|
|
*Ei ole huvitatud Demonbane vaatamisest.*
*ei oska paremat ka välja pakkuda*
EDIT: Et siis tagumises ruumis võiks vaadata mingit eriti komöödiat asja, millel on palju osasid. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 20:18 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: |
EDIT: Et siis tagumises ruumis võiks vaadata mingit eriti komöödiat asja, millel on palju osasid. |
kas jälle Sexy Commandot? Seda võib tõesti mitu-mitu korda vaadata, kuid ehk on kellelgi midagi muud välja pakkuda. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 21:09 Teema:
|
|
|
ma soovin siis kõigile kes lähevad animeööle mõnnat ööd homme i wish i was there
ma lähen tallinnas lohutuseks das präparat-i kuulama rockstarsi  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 21:41 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | kas jälle Sexy Commandot? Seda võib tõesti mitu-mitu korda vaadata, kuid ehk on kellelgi midagi muud välja pakkuda. |
Jaa, ma pole seda niikuinii näinud.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 22:36 Teema:
|
|
|
Aga mina soovitaks vapseh Green Green-i vaadata =)
Ma arvan et too läeks vast kh paljudele peale ja naerda on ka vaja ju =P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 22:55 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | Aga mina soovitaks vapseh Green Green-i vaadata =)
Ma arvan et too läeks vast kh paljudele peale ja naerda on ka vaja ju =P |
Aga ma just praegu vaatan Green Green'i. Ja mina olen ju maailma keskpunkt!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bonnano

|
Postitatud: Laup Mai 19, 2007 02:57 Teema:
|
|
|
mul ka afro samurai olemas. kuigi oli plaan tulla - tundub, et tulemine võib ära jääda, kui ma just miski kell pühapäeval ei jõua.
mulle lähevad peale pigem tõsisemad mõõgavõitlusele ja tõelisele olemusele keskenduvad teosed, seega paljude nimekirjas olnud animetega ma vist väga hästi ei kohaneks. Mitte, et hea huumori puudumist ma pahaks ei paneks - panen küll, aga need teosed kalduvad minu meelest samurai-olemuse teematikast natukene liialt kaugele, kasutades praktiliselt vaid olustikku.  _________________ "Saya no uchi de katsu" |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Laup Mai 19, 2007 05:50 Teema:
|
|
|
Mul on aint üks Anime dvd-de peale kribatud =D FMA
Mulle kahjuks meeldivad rohkem ilgelt hea süzeega ja naljakad animed, mitte mõtetu ja sisutu peksmine... Loodan et ma siis tänase filmi valikuga rahul olen =)
Muidu saab öö otsa asjata üleval oldud =( |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Mai 19, 2007 10:29 Teema:
|
|
|
Ainus anime, mida sealt nimekirjast ootan, on Rurouni Kenshin - Reflections kuna endal selle väga vilets variant ainult nähtud. Ülejäänute kohta ei oska midagi öelda ega midagi oodata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|