Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 12:47 Teema: Tokyo Babysitters?
|
|
|
Tahaks infot selle filmi kohta. Kodus olemas, aga ma ei tea, kas on mõtet vaadata. Kaanepilt on küll natuke crappy... On hea muidu? Soovitate? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:12 Teema:
|
|
|
Ma ei tea sellist animed. Ole kallis ja postita mingeid pilte/linke jne. Millegi pärast kahtlustan, et tegu võib olla Tokyo Godfathers'iga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:20 Teema:
|
|
|
Kui tegemist on tõesti Tokyo Godfathers'iga, siis see minule küll eriti peale ei läinud. Vaatasin Saaremaal, taluvaremetes, kus oli kaasas piiratud arv plaate. Lugu on küll südamlik, aga tegelased on veidike liiga koledad (liiga palju realismi, ei näinud tisside üleküllust, kodutud olid räpased ja öö oli pime). Ja mul on paha mingid-tüübid-ja-siis-veel-beebi-tüüpi filmidest. Noorematele see võibolla siiski meeldiks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:24 Teema:
|
|
|
võib-olla oli Tokyo Godfathers. Ei mäleta. Niisiis, Ummi. Kas sa soovitad või ei? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:24 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | võib-olla oli Tokyo Godfathers. Ei mäleta. Niisiis, Ummi. Kas sa soovitad või ei? |
Soovitan. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:26 Teema:
|
|
|
väga hea, sest sinu maoitset usaldan. Vaatan ära ja siis postitan enda arvamuse. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|