Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 12:17 Teema: Animeöö 2 - 19.-20. mai Tartus
|
|
|
Niisiis... aeg siis järgmiseks animeööks. Erinevalt eelmisest animeööst on seekord ka teema välja valitud, milleks on samurai-animed.
Kuupäevad: 19.-20. mai 2007
Kellaajad: 19.00 (19.05) - 12.00-13.00 (20.05)
Koht: Noortekeskus Urg, Pargi tn. 8, Tartu
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**
* Kohapeal on olemas köök, aga see ei ole täiesti funkstioneeriv. Vee keetmiseks on heas korras kann olemas, niiet kes tahab nuudleid süüa, võtku pulgad/kahvel, kauss ja nuudlid ise kaasa. Alkohol pole lubatud, Uru korraldus!
** Sõltuvalt sellest, mida me vaatama hakkame sõltub ka see, kui palju me vaadata jõuame. Nimekiri pole veel 100% kindel, niiet võib toimuda muudatusi. Kõrvalruumis vaadatakse seda, mida mõni inimene on kaasa võtnud. Seal kindlat teemat pole ja ilmselt edaspidi ei hakka olemagi. Seeriad, mis on pikemad kui miski 13 osa vaatame me osaliselt, ehk siis tutvustava eesmärgiga kusagil 5-6 osa vms. Kohapeal selgub täpsemalt.
*** Ma tean, et Rurouni Kenshini kohta tuleb kohe küsimus, et miks me ei vaata Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen. Põhjus on tegelikult väga lihtne. Me pole veel kaotanu lootust korraldada sügisel animefest ja kuna meil on plaan seda seal näidata, siis jääb see sellest kavast praegu välja. Aga eks me vaata veel seda asja.
- Seekord on meil ka pausid mingi aja tagant, niiet inimesed saavad natukene puhata ja teiste inimestega tutvuda. Baka.ee rahvale teeme eraldi tuvtustusringi.
- Tegu on endise Noortekekuse Varjendiga. Kunagi ammu oli ta pommivarjend. Kõige lihtsamini jõuab sinna, kui minna Hansakeskuse ja Kohtumaja vahelist Kalevi tänavat pidi kuni paremat kätt ilmub munakivitee. See ongi Pargi tänav. Teistmoodi saab mööda Tähe tänavat. Aind et siis jääb munakivitee vasakut kätt. Kuna seekord on heledam, siis ilmselt leitakse Urg kergemini üles
- Magamisega on nii, et kes kavatseb magada peab arvestama, et väga palju magamiskohta seal pole.
- Vaatamine toimub projektorilt seinapeale laskmisega ning kõrvalruumis telekast.
- Küsimuste korral saate siia teemasse postitada, mulle privaatteate saata või kui soovite, siis ka helistada. Minu number on Asashio kodukal
!!! Võimalik, et toimuvad mingid muudatused, jälgige seda postitust !!! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Kolm Veeb 27, 2008 00:05). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 12:31 Teema:
|
|
|
Jehhuu, asi läks päris odavaks kätte! Tulen.
Tähendab, samurai pole just minu lemmik teema, aga ikka... _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 12:48 Teema:
|
|
|
Kõlab hästi. Astun läbi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 16:35 Teema:
|
|
|
miks see tartus on  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 16:45 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | miks see tartus on  |
sest Tartu on tore linn. Tallinnas näidati niikuinii terve nädal animet, nii et pole põhjust nukrutseda.
Istu bussi peale ja tule kohale, eelmine aasta oli meil külalisi igast Eesti otsast, millegipärast ei viitsinud aga paljud Tartlased ennast kohale vedada.
Igasugune alkohol, isegi õlu ja siider on keelatud Õnneks on mul sellest ükskõik, pole niikuinii suurem asi alkohoolik. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 16:57 Teema:
|
|
|
Yosh!
Ma arvatavasti kohal..
Oma rohelise tee ja kiir nuudlitega
Klubi koosolekule kah vist..  _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 17:00 Teema:
|
|
|
Vean ka arvatavasti ennast kohale. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 17:48 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | dipsy kirjutas: | miks see tartus on  |
sest Tartu on tore linn. Tallinnas näidati niikuinii terve nädal animet, nii et pole põhjust nukrutseda. |
Ma ei nimetaks seda just põhjuseks, miks Tartus animeöö on. Pigem seetõttu, et siin on inimesi, kes korraldavad. Tallinna animefännid võivad Tallinnas ka midagi korraldada. Keegi ju kätt ette ei pane  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 18:04 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
sest Tartu on tore linn. Tallinnas näidati niikuinii terve nädal animet, nii et pole põhjust nukrutseda.
Istu bussi peale ja tule kohale, eelmine aasta oli meil külalisi igast Eesti otsast, millegipärast ei viitsinud aga paljud Tartlased ennast kohale vedada.
|
kui anime fest oli siis mina pidin olema kuressaares koolis niiet ma ei näinud mitte ühtegi filmi ..
ja ma ei saa tartusse tulla sest ma olen 20-dal tööl
mul ei vea ikka  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Mai 14, 2007 01:02 Teema:
|
|
|
Teen ettepaneku, et võiks Kanonit suure publikuga vaadata. Siis näeks, kuidas isegi näiteks xini sugused suured-ja-karvased nutavad lahinal, teistest inimestest rääkimata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Mai 14, 2007 02:55 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Teen ettepaneku, et võiks Kanonit suure publikuga vaadata. Siis näeks, kuidas isegi näiteks xini sugused suured-ja-karvased nutavad lahinal, teistest inimestest rääkimata. |
näeks sa jah. xin'i sugused suured? ja karvased ei nuta lahinal sellise asja peale (ma loodan vähemalt), ruri sugustest pisikestest ja mittekarvastest rääkimata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kran

Liitunud: 31 Juul 2004 Postitusi: 50 Asukoht: In my own twisted world.
|
Postitatud: Esm Mai 14, 2007 15:12 Teema:
|
|
|
Ma mingi aeg, mitte väga ammu, sattusin google pildiotsingult Asashio veebilehele. Mõtlesin isegi liituda kui mul asjad korda saavad
Aga tulemise kohata ei oska midagi öelda. Igatahes meeles ma pean. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2007 18:51 Teema:
|
|
|
Niih. Seoses animeööga on küsimus, kas kellelgi oleks Afro Samuraid? Kui ei, siis jääb see näitamata. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2007 19:11 Teema:
|
|
|
Miks Tallinnas midagi ei korraldata? Jajaaa, ma tean, et kõik need "tähtsad duudid" elavad Tartus, aga mõni Tallinlane võiks ka toredaks organizaatoriks muutuda. *Mina laulan offtopicu laulukest!* _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2007 19:15 Teema:
|
|
|
Muidu isegi tuleks, kui nii lollil ajal poleks. Ma ise võib-olla saaks juunikuu alguses tulla aga varem mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2007 19:24 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Miks Tallinnas midagi ei korraldata? Jajaaa, ma tean, et kõik need "tähtsad duudid" elavad Tartus, aga mõni Tallinlane võiks ka toredaks organizaatoriks muutuda. *Mina laulan offtopicu laulukest!* |
Asi pole selles, et 'tähtsad duudid' elavad Tartus, vaid selles, et siin keegi viitsib korraldada. Võta näiteks ise kätte ja korralda. Otsi koht, muretse projektor ja läpakas ning korras. Paika tuleb panna animevalik ning teha ka väikene reklaam (ametlikult seda suurena välja ei tohiks kisada, sest sel juhul oleks vaja näitamisõigusi). Animeöö on küll nüüd üks lihtsamaid asju mida korraldada, kui aus olla. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2007 19:30 Teema:
|
|
|
mimmu..vist ei tule
aga siis on probleemm kuidas ma lõpuks klubiraha ära maksan :{ böö _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2007 19:35 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | mimmu..vist ei tule
aga siis on probleemm kuidas ma lõpuks klubiraha ära maksan :{ böö |
Ülekandega. Sularahas liikmesmakse enam vastu ei võta. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Nelj Mai 17, 2007 22:32 Teema:
|
|
|
asjade kokkulangevuse tõttu tulen ma ikka kohale, exellent |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 04:41 Teema:
|
|
|
Oot kohale tulen siis maksan selle 10 eeku, huh?
Teine tobe küssa on see, et mis tähendab et kellegil afro samuraid pole? ma just lootsin saan ära vaatada lõpuks
A muidu mina olen igastahes kohal omadega laupäeva õhtal =)
Sest see on lähedaim asi animefestile mis mul võimalik saada on...
GO Asashio!!! Hoidke hea töö tempot  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|