Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 18:52 Teema: Otsin suveks tööd!
|
|
|
Lgp. bakalased
Kas keegi teist mulle suveks tööd tahab pakkuda?
Ma olen 16. aastane
ja tahaks tööd Tallinnas.
Kui teil ple tööd pakkuda, siis andke palun mingi netilink vms., kus ma saaks tööpakkumisi alaealistele vaadata  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Püh Mai 13, 2007 20:26). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 20:22 Teema:
|
|
|
Vau, sa tahad suvel tööd teha?
Ei oska aidata kahjuks/Oskan aidata aga ei aita. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
-XXX-
|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 22:00 Teema:
|
|
|
õpilasmalev?
palk oleneb sellest, kui palju linn/vald on nõus maksma
4-6 tunnine tööpäev (oleneb vanusest) |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 22:25 Teema:
|
|
|
ma käisin eelmisel suvel malevas^^, kolme nädalaga sain üle kolmetuhande ... Ma ei oska öelda kui palju kohti veel vaba on aga mina lähen igatahes uuesti . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 22:28 Teema:
|
|
|
mina olen masohist ja lähen rootsi kurke korjama |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Mai 14, 2007 05:54 Teema:
|
|
|
Ma olen niisama kellegi juures tööl käinud, aga tahaksin terve juuli kuu töötada ja siis ülejäänud suvi puhata Kus ma saan malevate kohta infi? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Mai 14, 2007 17:13 Teema:
|
|
|
Ok. veel lehekülgi/pakkumisi? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 12:10 Teema:
|
|
|
ma ei tea, aga oleksin ise samuti tööst huvitatud. AGa ma olen liiga noor, et vist malevasse minna ja mujalt ma ei leia midagi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 13:28 Teema:
|
|
|
haha .. ma heameelega annaks oma tööpäevad ära aga raha jätaks endale XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 13:39 Teema:
|
|
|
Ei ma mõtlen tõsiselt. Ma sooviks/tahaks tööle minna! Eriti naljateema see nüüd küll siin ei ole(no offence). Andke siis kasvõi mõni link, kust saab norme töökohti otsida _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 13:44 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Ei ma mõtlen tõsiselt. Ma sooviks/tahaks tööle minna! Eriti naljateema see nüüd küll siin ei ole(no offence). Andke siis kasvõi mõni link, kust saab norme töökohti otsida |
elementaarsed lehed http://www.cv.ee/ http://www.hyppelaud.ee/ ei ole ju midagi keerulist ....seal pakutakse igasuguseid töid igasugusele vanusele.. sealt peab otsima ise siis põhjalikult _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 13:47 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Ei ma mõtlen tõsiselt. Ma sooviks/tahaks tööle minna! Eriti naljateema see nüüd küll siin ei ole(no offence). Andke siis kasvõi mõni link, kust saab norme töökohti otsida |
elementaarsed lehed http://www.cv.ee/ http://www.hyppelaud.ee/ ei ole ju midagi keerulist ....seal pakutakse igasuguseid töid igasugusele vanusele.. sealt peab otsima ise siis põhjalikult | Just, seal on igale vanusele, aga ma sooviks sellist, kus 16.aastastele või mingi võtmesõna millega otsida. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 15:31 Teema:
|
|
|
Siis sa võid lehte kuulutuse panna, minu sõber tegi seda eelmine aasta  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 15:41 Teema:
|
|
|
tsekka selveritesse või mingitesse super/hyper marketitesse seal saab umb. 5k kuus (ise sana) aga töö paras saast kah, endal parem ranne läks veits rikki miinus kraadides töötades, ja võtavad suht lõdvalt ilma mingeid erilise dokumenete küsimata _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 16:18 Teema:
|
|
|
www.cv.ee peaks olema midagi. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 18:21 Teema:
|
|
|
Arno kirjutas: | tsekka selveritesse või mingitesse super/hyper marketitesse seal saab umb. 5k kuus (ise sana) aga töö paras saast kah, endal parem ranne läks veits rikki miinus kraadides töötades, ja võtavad suht lõdvalt ilma mingeid erilise dokumenete küsimata | Norm. Ei ma juba võtsin sealt ankeedi. Mul kahes lehes juba kuulutus üleval ka 5k natuke vähe või mis? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 19:03 Teema:
|
|
|
5k on vähe O_O ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 19:26 Teema:
|
|
|
Kui sul just mingeid ülierilisi võimeid pole siis vaevalt sa "palju" kuskilt saad kui 5k on "vähe" _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 19:31 Teema:
|
|
|
Jaa, 5000 on isegi liiga palju arvestades, et sa ei oska ju mingit spetsiifilist tööd, töötad umbes ühe kuu (kohanemine ja värk) ja võid vaid 6 tundi päevas töötada. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|