Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 03:07 Teema: Byousoku 5 Centimeter
|
|
|
Miks peab küll aasta 2007 nii kaugel olema?
PS:Siit saab traileri ja siin on koduleht  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 11:02 Teema: Re: Byousoku 5 Centimeter
|
|
|
Chiisan kirjutas: | Miks peab küll aasta 2007 nii kaugel olema? |
Ta tahab. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 13:38 Teema:
|
|
|
Seda filmi, või kui täpne olla siis kolmest lühianimatsioonist teost ootan mina küll suure huviga. Siiamaani on Makoto Shinkai ainult ülihead animet teinud ja ma olen täiesti kindel et erandit ei tule ka sellest filmist. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 17:08 Teema:
|
|
|
Tundub paljutõotav indeed _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Teis Apr 03, 2007 22:59 Teema:
|
|
|
..vähemalt olid ilusad pildid
pettumus...pettumus...pettumus...pettumus...pettumus *olen juba ammu tahtnud seda öelda*
loodan, et järgmine osa läheb paremaks...
*Lugu ei olnud otseselt halb, kuid kui võrrelda tema teiste asjadega...näiteks "Hoshi no Koe".."Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho" ja "Tooi sekai", "Kanojo to Kanojo no Neko"..siis...Makoto kohta oli see halvasti tehtud...Seekordne lugu ei tekitanud lihtsalt seda tunnet, reaalsustaju koos ümbritseva iluga, mida tekitasid teised tema teosed....
*vaene yoshy ja erick, kes pidid minu vingumist tükk aega kuulama, et kuivürd on Shinkai ikkagi mandunud
EDIT: Äkki oli minu probleem see, et visuaalsest oli 5 cm'it liiga ilus ja see varjutas ära kõik muu... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(")
Viimati muutis seda Chiisan (Nelj Apr 05, 2007 22:26). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2007 05:55 Teema:
|
|
|
Olin pärast vaatamist kergelt pisarais, ja mitte pettumusest, vaid heast meelest, et sain näha midagi lihtsat ja ilusat. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2007 15:03 Teema:
|
|
|
Oeh see oli väga-väga hea. Kui võrdlema hakata, mida on natuke alatu teha, siis mulle meeldis ta veidi rohkem kui "Hoshi no Koe" või "Beyond the Clouds". See oli tore, et ta oli sci-fi`st puhtaks jäetud. Nii armsalt inimlik. Shinkai on hämmastav re¾issöör, sest ta suudab edasi anda atmosfääri ja tegelaste meeleolud niimoodi, et ma neid ka ise kuidagi mitte ainult silmade vaid ka südamega tunnetan. Umbes nagu Jim Jarmuschi filmid või "Lost in translation". Kui mõni lavastaja näitab näiteks vihast inimest suppi keetmas saan ma kohe emotsioonist hetkega aru ja ma vaatan seda nagu kõrvalseisja konstanteerides probleemi ja enamvähem oodates, et mis edasi saab. Aga Shinkai tekitab oma lühikeste plaanidega tunde nagu ma oleksin sellesse loose kuidagi segatud. Kisub üles mingeid tuttavlike analoogiaid ja paneb sind seda atmosfääri läbi elama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shinigami

|
Postitatud: Nelj Apr 05, 2007 13:32 Teema:
|
|
|
hmmm mis se veel endast kujutab :O ?? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Apr 05, 2007 15:40 Teema:
|
|
|
shinigami kirjutas: | hmmm mis se veel endast kujutab :O ?? |
See on mingi romanss... Täitsa kena veel kohe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 00:33 Teema:
|
|
|
Hästihästihästihästi hea. Nüüd üks minu lemmikutest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 20:17 Teema:
|
|
|
Lõpuks jõudsin ära vaadatud ja päris hea oli. Kust teist ja kolmandat osa saab? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 21:00 Teema:
|
|
|
siis kui hea laps oled ja kannatlikult ootad, siis avaldatakse varsti ehk ka järgmised osad.
igaljuhul mulle meeldis ka väga ja olen kammereriga nõus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2007 07:59 Teema:
|
|
|
Ma lähen Chiisan'i parteisse. Mitte küll selles suhtes, et pettumus(kuna ei läinud vaatama mingite ootustega) vaid ei tekkinud seda tunnet, mis Shinkai teisi asju varem vaadates. Oli, oli, oli, ... ja lõppes otsa, ilma et mingit tunnet olekski kätte saanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yaya

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2007 11:00 Teema:
|
|
|
See oli tõesti nii ilus ja kurb. Tahaks ka teisi osasid näha! Muidu pole autori teisi teoseid näinud, nii et ei oska võrrelda. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Mai 15, 2007 23:21 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin seda.
Hurraa!
Meelde jäi kahjuks vähe - ainult see, et rongi lõppjaamaks oli Snoozeville ja lugu liikus 5 cm/sek.
Animatsioon oli muidugi väga ilusa ja tasemel, aga äärmine pettumus, kui sulle pärandatakse mõis, mille sisemus laguneb igas võimalikus kohas nagu sellest tobedas komöödias, mida TV3 üpriski tihti näitab. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 13:27 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Animatsioon oli muidugi väga ilusa ja tasemel, aga äärmine pettumus, kui sulle pärandatakse mõis, mille sisemus laguneb igas võimalikus kohas nagu sellest tobedas komöödias, mida TV3 üpriski tihti näitab. |
Vabandust, ma ei saanud lause lõpupoolest suurt aru. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 13:44 Teema:
|
|
|
See oli vinge metafoor paisutatud ootuste ja paratamatu pettumuse teemal. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 13:55 Teema:
|
|
|
Appi, miks te paisutate siis oma ootusi?  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 15:11 Teema:
|
|
|
Ei, ärge valesti aru saage. Mul polnud neid lootuseid eriti palju, välja arvatud selle teema algusest ja mõnest teisest foorumist loetu. Romansi vastu pole mul ka absoluutselt mitte midagi. See lugu lihtsalt ei paistnud millegi poolest silma, mingi poisi ja tüdruku esimene kokkusaamine üle mitme aasta... no võiks ju olla silmis pisarad pärast seda 27-minutilist lugu, aga mul oli hoopisiki uni. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Mai 16, 2007 15:16 Teema:
|
|
|
Ära vaata siis oma magamisajast multikaid.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|