Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Mai 04, 2007 08:50 Teema:
|
|
|
Minu meelest on mitmeid eesti vanasõnu, mis hulga paremini sobiksid, ehkki see kulda sisaldav on antud juhul muidugi kõige lihtsam-mugavam väljapääs. Minu räme offtopic põhineb pikaajalisel empiirilisel vaatlusel ja kajastab minu arvamust, aga pole mõeldud solvanguna või hävitavalt negatiivse hinnanguna. Olen juba ammu aru saanud, et inimeste foorumi-persona võib tihti olla äärmuslikult erinev nende viisist näost näkku suhelda, ja sellega ka leppinud. Pigem on mind hakanud foorumis häirima vabatahtlike "ohvrite" virisemine, et siin tehakse neile liiga ja ollakse ebasõbralikud jne. Minu soovitus neile olekski: hoia pea püsti ja säilita eneseväärikus, siis austavad sind ka teised.
Väike ontopic ka: "Aachi & Ssipak" ei ole anime, seetõttu liigutan teema "üldise" alla. NB! Pole midagi hullu lahti sellest, et pole anime, ausõna! Mitteanime, näiteks üks Lõuna-Koreas valminud animatsioon võib ka hea ja nauditav olla! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Mai 04, 2007 09:17 Teema:
|
|
|
kas ma nyyd saan lõppsõna öelda ?
Lõppsõna:
Sinuga vesteldes,
oma suud liigutades.
Tunnen midagi enamat,
ei näe sinust kenamat
Ma leian end mõtteis,
sinu poole sõites.
Ka sinu päev on karm,
mõtled kellest saab su arm.
Kui sa otsustad,
siis mu uksel koputad.
Sa ütled mul' sõnad,
mis mu tuju parandavad _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Mai 08, 2007 01:01 Teema:
|
|
|
suutsin hetkel ainult saksakeelse subi leida.
Juhtus ehk keegi seda inglise subtiitritega nägema? Kui jah, siis kes subis? |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Mai 08, 2007 07:33 Teema:
|
|
|
.
kickassanime
Audio: AC3 6ch (original)
Video: H264 (anamorphic 704x480, ratio: 1.85) display: 888x480
Subtitles: R3 - English Softsubs
elu on lill _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Mai 08, 2007 19:41 Teema:
|
|
|
Ilusa pildiga smurfide retsimise film.
chi kirjutas: | suutsin hetkel ainult saksakeelse subi leida.
Juhtus ehk keegi seda inglise subtiitritega nägema? Kui jah, siis kes subis? |
Sain ingliskeelsed (ja koreakeelsed) subtiitrid koos filmiga. PosTX reliisiga olid kaasas.
Random Hero kirjutas: | Vahemärkusena olgu mainitud, et inimfekaal on üldiselt energiavaene, ehitusmaterjalina vilets ja üldse igas mõõdetavas mõttes kasutu, välja arvatud väetisena, kuid siis on ka selles oleva energia rakendamiseks tarvis päikeseenergia lisa. |
Vanad eestlased küll nii ei arvanud, et inimfekaal väärtusetu on (inimesed ju sõid ikka paremat kraami kui pudulojused). Vanasi korjati suurem hulk junne kokku ja nuumati nendega sigu. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Mai 08, 2007 22:13 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | kickassanime |
õigus, see kohake on kah veel elus ju "thank you c0en"
PS: märgiks veel ara, et nood supad "R3 - English Softsubs" pole küll kõige paremad, kuid vahest ( sellistes heledamates kohtades ) silmi pingutades saab hakkama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
keldriauk

|
Postitatud: Teis Juun 24, 2008 17:38 Teema:
|
|
|
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4904
anime või mitte...igatahes anidb.net-is ta hetkel siiski on  _________________ "What is it about the fire? So calm and peaceful but...inside, all power and destruction. It's hiding something. Just like people do. Sometimes you have to get close to find out what's inside. Sometimes you have to get burned to see the truth." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Kolm Juun 25, 2008 11:45 Teema:
|
|
|
Üldiselt on AniDB`s näiteks Hiina ja Korea animatsioon lubatud.
Tsiteerin:: | Chinese/Korean productions?
Are animated, professionally produced, feature films created by a Korean/Chinese company for the Korean/Chinese market allowed? Generally, yes, check the forum before adding them though. |
Peaks vist kunagi lähiajal käsile võtma selle, ongi juba tükk aega möödas sellest, kui viimati Korea animatsiooni (milleks oli Oseam) vaadatud sai. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|