Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 14:46 Teema: Üleskutse: Spämmist ja muust
|
|
|
Tuli üks päev selline idee, teha see teema. Aga siis samal ajal hakkasid kõik spämmist jahuma ja tundus, et see on ebasobiv. Spämmist siis.
Enne alustamist ütleksin, et enamik poste ongi spämm. Spämmi alt liigitan välja:
1) Ilusate piltide postitamine
2) Anime- ja mangateemade tegemise
3) Asjalik postitus, nt. mingi bakalaste jaoks tähtsa üriuse info jagamine
4) Postid, mis lihtsalt ei ole spämm
Okei.
Spämm on igasugune arvamuse väljendamine, sõimamine, ajuvabadus, lollus, kiitlemine, kiitmine, torkimine jne. Üldse kõik tundeid väljendavad postitused on spämm.
Spämmita ei saa. On head spämmi. On halba spämmi.
1) Spämmiteemad
Need on teemad, mille sisuks on lihtsalt räige ja otsekohene spämm. Neid võib leida igast alateemast. Esimeseks näiteks toon "Üldisest" "teema kõigest ja mittemillegist" (mille pealkiri konkreetselt eesti keele õigekirjareegleid eirab). See on väga hea eesmärgiga teema: jagada teistega oma tundeid, mis sa kuskilt leidsid. Ehk siis spämm. "Anime" alt "anime vastased". See algab sõnadega:
hitsume kirjutas: | kas teiel ei käi närvidele |
Mitte, et ma nüüd õigekirja pärast vinguks. Hoopis sõnade. Väga negatiivne. Vingumise teema. "Manga" alt ma parem ei too välja midagi, seal on suht asjalikud teemad (mitte küll osad postitused). "Tagasisides" peaaegu ongi ainult spämmiteemad. Näiteks "Spämmist ja muust". Milline idioot sellise teema teeks?
2) Viha ja selle õhutamine
See on väga ebameeldiv spämm. Ma ei taha sellest rääkida. Vältige seda. Ma ei hakka seda otsimagi tsiteerimiseks, liiga vastik. Ja kurb.
3) Rõõm ja selle tekitamine
Vot see on spämm, mis teeb südame soojaks. Seda lendab siin foorumis ka vahel ringi ja seda on ülimalt hea postitada. Proovige teiegi. Palun.
4) Püänt
Selle spämmi saavutamiseks peab olema eriline taju. Selle tajuga tead, kus ja mida öelda. "Püänt" on väga lühike, sisaldab mõnd tabavat sõna või smaili ja paneb mõtlema (või naerma). Mulle meeldib püänte postitada (alati ei tule välja ).
5) Vingumine
See on üks üldisemaid spämmiliike. Seda leidub absoluutselt igal pool. "Ah, see joonistusstiil ei meeldi mulle", "See oli nii igav ", "Jumala eest, lapsed, lõpetage see spämm!" jne.
6) Tähenärimine
See on see koht, kus inimesed üritavad endale (ja teistele) tõestada, et nad on targemad, paremad (kui teised). Ma arvan, et igaüks teab, mida tähenärimine endast kujutab. On olnud ka vääga pikki tähenärimis-teemasid. Oeh.
( 7) robot-spämm )
8) Muu.
Siia alla käib enesehaletsus, -imetlus, jahumine, hüüdmine jm. Samuti unustasin mainida jututoaspämmi (spämm, mis peaks olema jututoas ("tere" "omfg tere" "vatsaap" jne.))
Mõtlesin, et lähen hoogu ja kirjutan pikema teksti maha, lisan palju tsitaate jne. Aga nii ei juhtunud. Tuju on vale. Head ööd.
Ma ei teinud seda teemat vingumiseks. Ma tundsin, et ma pean selle tegema. Soovin, et väheneks negatiivsete postituste hulk ja samal ajal suureneks ka positiivne osa. Tundke elust rõõmu.
EDIT: Nüüd enam pole sihitu teema, ega? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Püh Mai 06, 2007 18:16). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 15:20 Teema:
|
|
|
WOW
Ei, tõsiselt, mis selle teema mõte on, peale spämmi liigituse (mis ei teeni mingisugust erilist eesmärki, IMO)?
Ning ma olin alati arusaamal, et mittemiski on erand. Ju siis mitte T_T _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 15:36 Teema:
|
|
|
Ma ka mõtlesin vahepeal, et eriti mõttetu teema. Ja siis leidsin, et mul on suva. Tahtsin kuidagimoodi tõestada, et spämmimine on elu!
Mittemiski on erand? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 15:56 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ei, tõsiselt, mis selle teema mõte on, peale spämmi liigituse (mis ei teeni mingisugust erilist eesmärki, IMO)?
|
Ummi kirjutas: | 3) Rõõm ja selle tekitamine
Vot see on spämm, mis teeb südame soojaks. Seda lendab siin foorumis ka vahel ringi ja seda on ülimalt hea postitada. Proovige teiegi. Palun. |
nt sellise sõnumi luges mimmu välja sealt..
minu arvates nt. Ummi on punkt 3 üks suurimaid praktiseerijaid siin foorumis.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 16:00 Teema:
|
|
|
Natuke haige teema, aga te olete kõik nii ilusad, et see on OK  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 16:39 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Mittemiski on erand? |
Grammatiliselt korektne erand, ehk!
Ei, see on iseenesest hea teema. Aga natuke sihitu. Puänt jäi puudu, nagu? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 18:17 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ei, see on iseenesest hea teema. Aga natuke sihitu. Puänt jäi puudu, nagu? |
*köh*
Et siis, ma mõtlesin, et kui inimesed seda loevad, siis nad jälgivad veidi hoolikamalt oma postitusi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 19:45 Teema:
|
|
|
Luban edaspidi vähem spämmida(postitada) .
Aga põhimõtteliselt on siis iga teine teema spämm ning ainult üks postitus kümnest pole spämm ? _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 19:50 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Luban edaspidi vähem spämmida(postitada) .
Aga põhimõtteliselt on siis iga teine teema spämm ning ainult üks postitus kümnest pole spämm ? |
tegelikult Ummi nagu märkis ära juba et spämm iseenesest(nagu tema seda näeb) ei ole paha  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 19:51 Teema:
|
|
|
terve foorum on muutunud suhteliselt animevõõraks. Pange nüüd käsi südamele ja tunnistage, millal te viimati mõnest animest sügavuti postitasite? See, et sa seda animet vaatad ja selle teavitamiseks rea või kaks postitad ei loe. Samuti kilkamine "ma olen ka seda näinud, jummala äge oli" _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 20:12 Teema:
|
|
|
Noh kuidas öelda seda aga jah see hakkab juba minema foorumi teemast mööda aga noh mis teha inimene on inimene. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 21:04 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Pange nüüd käsi südamele ja tunnistage, millal te viimati mõnest animest sügavuti postitasite? |
Ja alustame sinust...
Muidu on spämm üks kole asi, aga see on igalpool vältimatu. Kuigi eks see teema ka omamoodi spämm ole, sest ei räägi animest/mangast ja tekitab veel spämmisõnumeid (nagu minu praegunegi). _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 21:08 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | terve foorum on muutunud suhteliselt animevõõraks. Pange nüüd käsi südamele ja tunnistage, millal te viimati mõnest animest sügavuti postitasite? See, et sa seda animet vaatad ja selle teavitamiseks rea või kaks postitad ei loe. Samuti kilkamine "ma olen ka seda näinud, jummala äge oli" |
Aga kallis sa ju lihtsalt räägid bakas ainult oma elust ja nii Natuke naljaks postitus sinu poolt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 21:10 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Pange nüüd käsi südamele ja tunnistage, millal te viimati mõnest animest sügavuti postitasite? |
Ja alustame sinust...
Muidu on spämm üks kole asi, aga see on igalpool vältimatu. Kuigi eks see teema ka omamoodi spämm ole, sest ei räägi animest/mangast ja tekitab veel spämmisõnumeid (nagu minu praegunegi). |
aga palun, vaata minu profiili alt. link Kohe kolmas (peale seda postitust neljas) postitus räägib Cowboy bebopist ja inglisekeelsetest dubidest. Siis pikem (kuid kahjuks mitte eriti sisukas) arutlus Naruto teemal ja kõigele paneb naela baka.ee kõige pikem ja põhjalikum arvustus Aachi & Ssipak teemal. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Mai 06, 2007 21:14 Teema:
|
|
|
Sorry, mul on sust lihtsalt vale mulje jäänud tuleb välja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Mai 07, 2007 08:37 Teema:
|
|
|
Lihtsalt Random Hero mõistlikud postitused kaovad spämmimerre ära  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Mai 07, 2007 15:42 Teema:
|
|
|
Jah, näha on, et inimene üritab, aga ikka kõik (mina) loobivad ta ühte suurde spämmipatta.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Mai 07, 2007 23:28 Teema:
|
|
|
Kui mul eksamid läbi saavad, kavatsen teha iga anime kohta, mida ma vaadanud olen, ühe korraliku ülevaate. Sest ma avastasin, et ülevaadete osakond on vägagi hõre. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Teis Mai 08, 2007 10:57 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Kui mul eksamid läbi saavad, kavatsen teha iga anime kohta, mida ma vaadanud olen, ühe korraliku ülevaate. Sest ma avastasin, et ülevaadete osakond on vägagi hõre. |
See on hea teema. Ma peaks sust eeskuju võtma. Ja tegelikult need teemad, mis ongi tehtud selleks, et spämmi mujalt eemal hoida on kasulikud. Need teemad, kus mina ja Robin vaidlesime olidki spämmi teemad ja need, kes e´i tahtnud seda spämmi lugeda, lihtsalt ei peaks minema spämmi teemadesse.
Ja ma luban, et üritan edaspidi vähem spämmida.
Ummi on parim.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Mai 08, 2007 13:09 Teema:
|
|
|
Vale suhtumine, Karstike. Mitte inimesed ei peaks minema spämmi teemadesse, vaid sina ei tohiks üldse spämmi genereerida. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|