Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
lexo

|
Postitatud: Laup Apr 28, 2007 22:13 Teema: Muusika.
|
|
|
Tere!
Avastasin endas alles hiljuti huvi Jaapani anime ja muusika vastu ning olen sellel teemal veel päris võhik. Nagu näha, olen ka siin foorumis uus. Kuid mul oleks üks palve, nimelt kas keegi saaks mulle anda mingi nimekirja või playlisti Jaapani (anime) muusikast, mida ma peaks kuulama, kui mind huvitab selline stiil. Olen ainult paari laulu kuulnud siiamaani ning need on mulle väga muljet avaldanud. Ise kahjuks veel niipalju internetis orienteeruda ei oska, et leiaksin endale sobivaid laule. Seega siis palungi teie soovitusi. Tean, et siin foorumis on juba teemad olemas, kus arutletakse jaapani muusika üle, kuid nendest saadav informatsioon jäi pisut kesiseks, kuna on huvi just konkreetsete laulude vastu. Tänan kõigile, kes aitavad!  _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 28, 2007 22:20 Teema:
|
|
|
Raske öelda, kui täpset stiili ei tea. Jaapanis on väga erinevat muusikat, praegu pakuks võib-olla mõne J-Rock bändi loo. Mine näiteks http://www.youtube.com/ ja otsi Go!Go!7188 - Ruriiro. See on üks hea laul ja hea video. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Laup Apr 28, 2007 22:21 Teema:
|
|
|
Otsi Buck-Ticki laule võibolla? Nemad tegid Trinity Bloodi ja Nightwalker - The midnight detective'i tunnusmeloodiad. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Apr 28, 2007 22:53 Teema:
|
|
|
jaapani muusika ei ole stiil. Kui ütled milline muusikaliik meeldib, siis saame võibolla aidata. Niisama Jaapani lugusi pakkuda on natuke raske. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Apr 28, 2007 23:35 Teema:
|
|
|
soovitaks artisti nimega Gabriela Robin - see on väidetavalt heliloojana tuntud Yoko Kanno artistinimi lauljana. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Laup Apr 28, 2007 23:51 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | soovitaks artisti nimega Gabriela Robin - see on väidetavalt heliloojana tuntud Yoko Kanno artistinimi lauljana. |
Ja "huvitavate" ingliskeelsete laulusõnade autorina, kelle "sügavamõttelist" lüürikat on alati tore kuulata.
Vabandan offtopicu pärast. Et mitte päris teemavälist postitust teha, siis ütlen ka omalt poolt, et Yoko Kanno loomingut tasub kindlasti kuulata. Lisaks Random Hero poolt nimetatule väärib minu arvates äramärkimist ka Wolf's Raini lõpulugu Gravity Maaya Sakamoto esituses. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lexo

|
Postitatud: Püh Apr 29, 2007 08:35 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | jaapani muusika ei ole stiil. Kui ütled milline muusikaliik meeldib, siis saame võibolla aidata. Niisama Jaapani lugusi pakkuda on natuke raske. |
Pidasin silmas just selliseid rahulikumaid, unistava meloodiaga palasid.
PS: Suur tänu kõigile, kes mind Yoko Kanno poole suunasid.  _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Püh Apr 29, 2007 08:50 Teema:
|
|
|
.
mine http://www.google.com ja kirjuta sinna "jpop" ja siis lappa palju jaksad _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 29, 2007 14:37 Teema:
|
|
|
lexo kirjutas: | Pidasin silmas just selliseid rahulikumaid, unistava meloodiaga palasid. |
Jap, unistav, selge.
http://www.youtube.com/watch?v=UeodmR37l1g _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Apr 29, 2007 20:35 Teema:
|
|
|
lexo kirjutas: | Pidasin silmas just selliseid rahulikumaid, unistava meloodiaga palasid. |
siis oleks kindlasti minu poolt üheks soovituseks Ritsuko Okazaki |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
|
Tagasi üles |
|
 |
kawaii

|
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Nelj Mai 03, 2007 07:31 Teema:
|
|
|
bump of chicken |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 16:25 Teema:
|
|
|
Mind hakkas ka selline muusika huvitama hiljuti. Hetkel on mu lemmik Toshiro Matsuda. Arvatavasti enamus teavad toda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 16:27 Teema:
|
|
|
ma soovitan bändi sambomaster  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yobi-chan

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 19:29 Teema:
|
|
|
hmm...Cowboy Bebopi soundtrack,Nana soundtrack,Hellsingi algus,ehk siis World Without Logos,Love Hina Sakura Saku ja selline raadio nagu keiichi.net on ka vägagi mitmekesine. Kui siin juba cowboy bebopi mainimiseks läks siis parimad lood on vast Don`t Bother None,Cosmic Dare,Live In Baghdad ja paljudpaljud veel.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 20:13 Teema:
|
|
|
Dir En Grey no vist ainuke Jaapani Band mida kuulanud olen... Suht meeldis. Njh Yokko Kanno on ka väga hea (teine Jaapani muusik keda vahest harva kuulan). _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 22:52 Teema:
|
|
|
Aqua Timez
Tommy heavenly6
Nami Tamaki [ALBUM] Make Progress
Mikuni Shimokawa - [ALBUM] Sayonara mo Ienakatta Natsu
Kokia
Kotoko
Yui Makino
Joe Hishashi [ALBUM] Music Themes Rearranged Piano
Kuulan neid ja olen rahul.  _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
|