Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas sõdur jätta või võtta? |
Jätta |
|
27%
|
[ 22 ] |
mine ma see |
|
72%
|
[ 59 ] |
|
Kokku Hääli : 81 |
|
Autor |
Teade |
W_W

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 16:09 Teema:
|
|
|
mingi reklaam oli täna kus oli pronkssõduri teema ja seal ütles üks venelane: "Ma elan nõukogudeliidus."  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hallhaldjas

Liitunud: 23 Jan 2005 Postitusi: 59 Asukoht: Pisike pudel punast küünelakki ^^.
|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 17:43 Teema:
|
|
|
Milleks raisata nii palju energiat mingi täiesti mõttetu jama peale? _________________ kin'en |
|
Tagasi üles |
|
 |
-=Px=-

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 17:52 Teema:
|
|
|
Aljo¹a oli mõttetu, enam ta seda kahjuks ei ole. Las likvideeritakse ära, natuke sõimatakse ja pritsitakse üksteist tatiga ja asi rahuneb maha. Thakas lihtsalt loota, et lähipäevil mingit suuremat jama üles ei kerki.
Ja eks ta oles kole kah veidi ja moraalselt on see ikka vastik asi. Kuju mis sümboliseerib NL-i okupatsiooni Eestis.
Viimati muutis seda -=Px=- (Nelj Apr 26, 2007 17:55). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 17:54 Teema:
|
|
|
hallhaldjas kirjutas: | Milleks raisata nii palju energiat mingi täiesti mõttetu jama peale? |
Sama mille pärast saa käid kooliski. Need asjad hakkavad hiljem sinu elu suunama ja parem kui ikka positiivsesema poole. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 17:54 Teema:
|
|
|
Ma olen Tõnismäel käinud, kuju on väga kena.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:24 Teema:
|
|
|
hallhaldjas kirjutas: | Milleks raisata nii palju energiat mingi täiesti mõttetu jama peale? |
Inimestel on lihtsalt igav ja nad peavad oma elu ju kuidagi sisustama. Nii-siis on otsustatud, et hakkavad mingi kuju pärast vaidlema. Oleks nad natuke mõelnud oleks nad võib-olla isegi millegi kasulikuga hakkama saanud.
(kuid tegelikult ei tea ma asjast kuigi palju nii, et ma pole arvatavasti väga õige inimene sellel vaidluses osalema, aga senini on mu arvamus selline) _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Takama

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:29 Teema:
|
|
|
Kui meie seas poleks selliseid idioote kes müüvad ja rõhutavad nazismi nii lippe kandes kui neid müües poleks see kriitika ka nii suur.Teised riigid hakkavad juba vaatama Eestit kui nazi riiki ja kõik tänu mingite alaarenenud idikatele.Siis pole ka ime miks Venkusi hakatakse üha rohkem toetama. _________________ When I shall not Become a God I shall become a Devil
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:51 Teema:
|
|
|
Eesti teeb endale selle maha võtmisega karu-teene ja tekitab ainult mõtetut konflikti  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:55 Teema:
|
|
|
Takama kirjutas: | Siis pole ka ime miks Venkusi hakatakse üha rohkem toetama. |
"Venkud" ei ole aksepteeritav slängivorm siin foorumis. Palun ära kasuta seda. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 19:09 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Eesti teeb endale selle maha võtmisega karu-teene ja tekitab ainult mõtetut konflikti  |
Niikaua kuni see pronksmees seal seisab, toimub selle ümber igal kevadel mingi jama. Mahavõtmisega kaasnev ei ole küll tore ja lühiajaliselt ilmselt ka Eestile eriti kasulik, aga nii on vähemalt lootust, et millalgi see kära vaibub ja asi unustatakse. Parem õudne lõpp kui lõputu õudus.
Selline on siis minu objektiivne arvamus. Subjektiivne arvamus on selline, et ma pooldaks selle puusliku mahavõtmist ka siis, kui ühtki objektiivset põhjust selleks leida ei oskaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 19:26 Teema:
|
|
|
nõus shadowmaniga. mida rutem see ära koristatakse, seda vähem peab üldsus seda väikese hulga hüsteeriasse aetud/kaamerate ees hüsteeriat simuleerivate eksnõukogudeliitlaste ja käputäie kohalike natside eneseeksponeerimist kannatama. lätlased kannatasid selle paari aasta taguse käratsemise vene koolide lätikeelsele õppele üleminemise üle rahulikult ära ja praegu ei mäleta seda enam keegi. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:38 Teema:
|
|
|
vaatasin kanal 2-e eriülekannet, kus näidati, milleni see sulaselge idootne vaidlus mingi pronkskamaka üle meie riigi viinud on...mul hakkas tõsiselt paha, eriti kahju hakkas inimestest, kelle vara lihtsalt segi peksti ja hävitati, ilma et nemad milleski süüdi oleks...
ma ei oska mitte midagi öelda, see on lihtsalt hullumeelne, ma pean seda korralikult seedima....
Viimati muutis seda Bushidon (Nelj Apr 26, 2007 22:45). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:43 Teema:
|
|
|
stoilise vanainimesena ütleksin, et mulle tuletab olukord natuke meelde 1924. aasta kommunistide ülestõusu, mille puhul lasid vabariigi võimud täiesti teadlikult asjadel nii kaugele areneda, et mingi madin ühe öö jooksul toimuda sai, kuna see andis ametliku põhjenduse ja avalikkuse toetuse, et mässajatele ükskord täiega pasunasse sõita. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:46 Teema:
|
|
|
Ma ei ole selle pronkssõduri probleemiga eriti kursis. Kas viimaste päevade jooksul on midagi aset leidnud, mis selle probleemi uuesti rambivalgusesse tõi? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:48 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ma ei ole selle pronkssõduri probleemiga eriti kursis. Kas viimaste päevade jooksul on midagi aset leidnud, mis selle probleemi uuesti rambivalgusesse tõi? |
ei ole kindel. um.. juripäev? markusepäev? Kohe tuleb 1. mai? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:51 Teema:
|
|
|
kesine huumor, tartlased... tahtsin küsida, kas teistel on ka kõik eesti uudisteportaalid praegu maas? postimees, epl, delfi, isegi sloleht? _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:51 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Ma ei ole selle pronkssõduri probleemiga eriti kursis. Kas viimaste päevade jooksul on midagi aset leidnud, mis selle probleemi uuesti rambivalgusesse tõi? |
jah? Isegi minusugune poliitikavõõrale inimesele ei jäänud see märkamata.
Lühikokkuvõte:
Ansip ütles, et pronkssõdur minema, venelaste kondid kaevatakse välja ja kogu kupatus viiakse surnuaiale.
Venelased on õnnetud, et eesti on eestimeelne ja ei toeta neid piisavalt st. ei muuda eestit venemaaks ja nüüd käravad pronkspoisi ümber.
Kanal 2 näitas just praegu, et paljusid Tõnisemäe kandis olevaid poode ja kioskeid on rüüstatud, aknaid on sisse visatud, autodel rattaid taeva poole pööratud ja muid idiootse pööbliga kaasnevaid tegusid tehtud.
nagu äktsjon vilmi vaataks kohe. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:55 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | acousmatique kirjutas: | Ma ei ole selle pronkssõduri probleemiga eriti kursis. Kas viimaste päevade jooksul on midagi aset leidnud, mis selle probleemi uuesti rambivalgusesse tõi? |
jah? Isegi minusugune poliitikavõõrale inimesele ei jäänud see märkamata.
Lühikokkuvõte:
Ansip ütles, et pronkssõdur minema, venelaste kondid kaevatakse välja ja kogu kupatus viiakse surnuaiale.
Venelased on õnnetud, et eesti on eestimeelne ja ei toeta neid piisavalt st. ei muuda eestit venemaaks ja nüüd käravad pronkspoisi ümber.
Kanal 2 näitas just praegu, et paljusid Tõnisemäe kandis olevaid poode ja kioskeid on rüüstatud, aknaid on sisse visatud, autodel rattaid taeva poole pööratud ja muid idiootse pööbliga kaasnevaid tegusid tehtud.
nagu äktsjon vilmi vaataks kohe. |
Kõik mis RH ütles... |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 23:00 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | kesine huumor, tartlased... tahtsin küsida, kas teistel on ka kõik eesti uudisteportaalid praegu maas? postimees, epl, delfi, isegi sloleht? |
... oleks see vaid nii, et ma teen nalja.
Tänan ülevaate eest, RH. Lükkasin teleri sisse, AK hakkab just.
Edit: OK. Ma aimasin, et asjad on perses, aga et nii perses...
Nagu ma aru saan, on see olukord sisuliselt sarnane sellele, mis Prantsusmaal mõni aeg tagasi aset leidis, elik vähemus on leidnud ajendi mässamiseks võrdlemisi tühises sündmuses/sümbolis. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 23:11 Teema:
|
|
|
sain postimehe lõpuks lahti... niiiiice... ma elan lasnamäel.
ehkki oma getos laamendada oleks mu meelest kohtlane. aga noh, ka kümnete kaamerate ees laamendada ja poode röövida on minu meelest kohtlane. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|