Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tyger
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:47 Teema:
|
|
|
Võiksin isegi proovida, aga hoiatan, ma pole eriti tugev kirjutamises . _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:50 Teema:
|
|
|
.
kõik kirjavead saad juba ette andeks
märksõnadeks võta: julge, rasvane, karvane , tiss ja hunt _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:56 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | .
kõik kirjavead saad juba ette andeks
märksõnadeks võta: julge, rasvane, karvane , tiss ja hunt |
c0en tõestab jätkuvalt, et ta on oma tiitli rohkem kui ära teeninud. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 20:02 Teema:
|
|
|
Aga mina tean kuidas te saaks inimesi ülevaateid kirjutama. Peaks olema nime all koht mitu ülevaadet kirjutanud on. Inimesed on auahned .
Siiamaani on mul üks sõna kirjutatud juba.
EDIT: Ma teen homme ülevaate lõpuni =) _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:27 Teema:
|
|
|
Tuletan kõigile meelde, et päikese asendab väga tõhusalt ekraan, mis on täis animetutvustusi! Tähendab, hilisel kellaajal, siis, kui päikest enam ei ole. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:33 Teema:
|
|
|
Ma kirjutasin mingi asjanduse valmis, mul ei tulnud see vist hästi välja, panen pildid ka paika ja postitan ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Okt 22, 2010 23:04 Teema:
|
|
|
Kordan üleskutset! Viimasel ajal on anime (ja manga) ülevaated küll väga harvaks üllatuseks jäänud, eriti kuna regulaarsed põhikirjutajad on kuhugile ära vajunud. Tegin ise otsa lahti ja nüüd pakun, et võiksite sedasama teha.
niiet võtke anime, mille kohta teil midagigi öelda on ja jagage seda foorumiga!
 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 03:01 Teema:
|
|
|
Mina ka! Nüüd on sinu kord! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 12:44 Teema:
|
|
|
probleem on saasta ja kvaliteedi suhtega ja kahjuks saasta kasuks.
heal juhul 2 - 3 normaalset saab kui kõvasdi pingutada
. _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 15:09 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | probleem on saasta ja kvaliteedi suhtega ja kahjuks saasta kasuks.
heal juhul 2 - 3 normaalset saab kui kõvasdi pingutada
. |
Kui sa mõtled, et animed on saastad ja mitte need ülevaatad, mis siin viimati tehtud on, siis mul oleks öelda järgmist:
Seda enam peaks ülevaateid tegema, kui animed kõik nii sitad on. Sa teed sellest korraliku ja põhjaliku ülevaate, teed isegi lollile selgeks, et tegu on viletsa teosega, põhjendad kõik kindlasti ära, tood nii poolt- kui ka vastuargumente oma väidete tõestamiseks ja arutlemiseks ning kõige selle tulemusena säästad sa väga paljudel inimestel aega ja emotsioone sellega, et nad ei hakka vaatama midagi, mis neid vaid ärritaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 15:20 Teema:
|
|
|
Aga isegi neid kohutavalt halbu animesid on vähe. Animesid, mis sunnivad nina krimpsutama ja kümne minuti järel videot sulgema. Enamus on lihtsalt igavad, ei tekita mingit emotsiooni. Kindlasti mitte head, aga mitte ka nii halvad, et nad teemat vääriks. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 00:17 Teema:
|
|
|
Nonoh, ega see aasta nüüd ainuke pole. Kaevake üles mõni varasem pärl või tutvustage midagi tundmatut. Ummi küll leidis animesid, mida tutvustada....
Aga et animetutvustuste voog päris kokku ei kuivaks, tuli mulle mõte, mis võib-olla mitmeid selle vastu häält tõstma paneb, aga oleks tore ikkagi, ma arvan. Ehk siis tutvustuse-tag.
Taggitud inimene teeb nädala-kahe jooksul näiteks vabalt valitud animest tutvustuse ja taggib järgmist. V.a. kui ta millegi tõttu üldse üldse ÜLDSE ei saa/taha või midagi, mispuhul taggitakse kedagi muud :/. Siis oleks kuus vähemalt 2 tutvustust ja erinevat sorti animesid paljude erinevate maitsete ja huvidega inimeste poolt.
Mis arvate? Mina isiklikult taggiksin esimeseks tutvustajaks nt trashi. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 00:39 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Nonoh, ega see aasta nüüd ainuke pole. Kaevake üles mõni varasem pärl või tutvustage midagi tundmatut. Ummi küll leidis animesid, mida tutvustada....
Aga et animetutvustuste voog päris kokku ei kuivaks, tuli mulle mõte, mis võib-olla mitmeid selle vastu häält tõstma paneb, aga oleks tore ikkagi, ma arvan. Ehk siis tutvustuse-tag.
Taggitud inimene teeb nädala-kahe jooksul näiteks vabalt valitud animest tutvustuse ja taggib järgmist. V.a. kui ta millegi tõttu üldse üldse ÜLDSE ei saa/taha või midagi, mispuhul taggitakse kedagi muud :/. Siis oleks kuus vähemalt 2 tutvustust ja erinevat sorti animesid paljude erinevate maitsete ja huvidega inimeste poolt.
Mis arvate? Mina isiklikult taggiksin esimeseks tutvustajaks nt trashi. | Oleksin nõus sellise ideega, kuid minuarust jääb "Anime" teemasse veel palju aktiivsust (Aasta 20XX mingi aastaaja uute animete tabel ja arutelu teema tuleb 4 korda aastas ning siis muidugi on selliseid tüüpe kes iga anime jaoks mis seal tabelis on, eraldi oma teema teeb). Isiklikult tahaksin näha Baka.ee "ülevaated" tagasitulekut. Koht on juba 3 aastat ilma uue ülevaateta olnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 00:52 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Aasta 20XX mingi aastaaja uute animete tabel ja arutelu teema tuleb 4 korda aastas ning siis muidugi on selliseid tüüpe kes iga anime jaoks mis seal tabelis on, eraldi oma teema teeb |
Eraldi teemad on igal juhul parem, kui aastaaja uute animete tabeli teema, kuhu kõik oma arvamused puntrasse viskavad! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 09:37 Teema:
|
|
|
Mina teen kohe varsti ühe tutvustuse veel! Aga praegu ma ei saa, sest mängud ootavad mängimist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|