Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2007 23:28 Teema: Rahulik nädalavahetus
|
|
|
Tere.
Ma bännisin ajutiselt alljärgnevad kasutajad:
- Karst
- Robin, komadori
- Keitarò Urashima
- Random Hero
esimesed kolm neist on viimase 24 tunni jooksul väga palju pussu foorumisse lahti lasknud ning viimane vajab lihtsalt ajutist time-out'i, et enda mõtteid koguda (või näiteks eksamiteks õppida).
Bännid kõrvaldatakse peale proletariaadipüha. Kõik kiiduavaldused või vastuväited palun siia teemasse. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 00:11 Teema:
|
|
|
Lühidalt veel:
baka.ee peamine eesmärk on olla intelligentne, kuid täiesti ebaelitaarne vestlusplatvorm animehuvilistele. Me oleme avatud kõikidele, nii paadunud animefännidele kui ka algajatele ning me ei oma negatiivseid eelarvamusi noorte suhtes, olles ise ju ka kord väikesed olnud.
Sellele vaatamata näitame me (administratsioon ja by proxy ka kasutajad) üles täielikku sallimatust nende indiviidide vastu, kes:
- ei respekteeri teisi kasutajaid ja nende panust siia foorumisse;
- ei taju piiri kerge nalja ja tarbetu nõmeduse vahel;
- ei suuda diskussioonides endast kaugemale vaadata;
- arvavad, et baka.ee on üheaegselt nii messengeriaken kui ka peldikusein, kuhu võib iga ühe oma idiootsetest mõtetest kirja panna.
Meil on eestlaslik nulltolerants sellise asja vastu, mis praktikas tähendab seda, et väikestes annustest pigistame silma reeglina kinni, kuid kui ikka minnakse üle ääre, siis antakse peksa ka.
Sest, nagu siin foorumis juba varem öeldud sai: foorumis postitamine on privileeg, mitte õigus. Ning reeglite vastu eksimine on külaslislahkuse petmine. Ärge tehke seda enam. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 00:30 Teema:
|
|
|
Tohho hullu ja võtsitegi midagi ette, kui põnev. Nüüd siis ehk jõuab ka siin foorumis midagi ära lugeda, mitte nii et loed ühe teema läbi ja 3 uut teemat juba täis postitatud.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 06:02 Teema:
|
|
|
Väga hea, et nad ajutise bänni said Nüüd siin vähemalt rahulikum. R.E.M.I'l On õigus, et nüüd jõuab postitada ka korralikult  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 08:55 Teema:
|
|
|
Õiglus on pääsenud võidule silmkirjalikkuse üle! Hurraa!  _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 12:02 Teema:
|
|
|
Tegelikult ei või peldikuseinale ka iga ühe oma idiootsetest mõtetest kirja panna. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 15:12 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin jah, et eile jäi arvuti üldse tolmu koguma ja täna on nii palju lugeda, see on mingis mõttes hea, aga mitte siis kui mul on palju asju plaanis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 15:23 Teema:
|
|
|
Hurray acousmatique'le! Keegi oskab öelda mitu postitust nad eile tegid? Nagu väikesed lapsed . _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 15:35 Teema:
|
|
|
sest nad ongi väikesed lapsed.
Rahulik nädalavahetus on ikka hea, jah  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 15:39 Teema:
|
|
|
Jep, ja Karst sai oma punasest värgist lahti. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 15:44 Teema:
|
|
|
rahulik nädalavahetus on hea mõte... ma oleks üldse rahulikuma elu poolt. olen siin varem küll pubekaid kaitsnud ja nii, aga Karst suudab oma spämmimisega isegi minu taluvuspiiri täiesti pikali sõita.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 17:40 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | rahulik nädalavahetus on hea mõte... ma oleks üldse rahulikuma elu poolt. olen siin varem küll pubekaid kaitsnud ja nii, aga Karst suudab oma spämmimisega isegi minu taluvuspiiri täiesti pikali sõita.  | Wow! Ma enne eilset plnud tähelegi pannud, et Karst spämmib, aga Robinil oli kohe näha, et spämmib(SUURELT üks lause keset arutelu, massiivselt vigu täis). Miks keitaro bänni sai? RH sai niisama
Random: "Miks ma bänni sain?"
Acousmaticue: "Niisama:D Mine õpi examiteks vms."
Ilma spämmimiseta on harjumatu olla Tõesti on rahulik
Kas proletariaadipüha on Kevadpüha? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 17:43 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Miks keitaro bänni sai? |
Mõnitamise ja koledale spämmile kaasaaitamise eest äkki? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:00 Teema:
|
|
|
Järele mõeldes tundub mulle, et RH bännimine oli veidi pahatahtlik minu poolt. Nii et võtsin bänni taas maha.
Soovitus jätkuvalt asju chillimalt võtta kehtib edasi. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:04 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Miks keitaro bänni sai? |
Mõnitamise ja koledale spämmile kaasaaitamise eest äkki? | Ei pannudki tähele Oi ma olen ikka uimerdis küll OT: Kle acousmatique, kas su nimi tähendaba ka midagi? _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:12 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | OT: Kle acousmatique, kas su nimi tähendaba ka midagi? |
http://fr.wikipedia.org/wiki/Musique_acousmatique
või
http://en.wikipedia.org/wiki/Acousmatic_music
ja äkki veel
http://en.wikipedia.org/wiki/Acousmatic
On muidugi irooniline, et teemas, kus on nimekiri bännitud inimestest, kes postitasid natuke liiga palju OT juttu, hakatakse teemakõrvaliste ja üsna mõttetute asjade kohta järelpärimisi tegema -- eriti kui meil on selliste küsimuste tarbeks loodud teema juba olemas.
Samas, sa märgistasid enda jutu OT'na ning, uhh, mul pole enam isu badmin'i mängida, nii et... jah. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 18:15 Teema:
|
|
|
Noh nüüd oleks vaja veel üks hea ja spamm free topic kellelgi teha ja asi olekski juba kõvasti parem . _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 21:14 Teema:
|
|
|
*haigutab*
Mul täna nii kiire päev olnud, et ei ole jõudnud tigetsedagi. Tulin koolist, vaatasin, et olen bännitud, jõudsin veel natuke kurta, siis tööle (jah, sain tööle, see varjutab praegu kõik halvad asjad) sain nüüd lõpuks arvuti taha, keitaro tuleb msn'i ja ütleb, et mul bänn maha võetud.
Fushi, jääd mulle uhh... miskit võlgu oma kurja teo eest. mitte et ma tige oleks sinu peale, mul pole lihtsalt midagi selle vastu, kui inimesed mulle teenega vms võlgu jäävad.
pmst, ei oleks paha mõte see bänn taastada, sest mul on tõsiselt vaja matemaatika eksamiks õppida. Samas, ma hiilisin siia ikkagi sisse ja lugesin enam-vähem kõike huvitavat, ma ei saanud ainult postitada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 21:49 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Fushi, jääd mulle uhh... miskit võlgu oma kurja teo eest. |
Ei. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Apr 26, 2007 22:15 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Fushi, jääd mulle uhh... miskit võlgu oma kurja teo eest. |
Ei. |
mõni purk dr pepperit? c'mon. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|