Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Anime tuleks Eestis... |
...populaarsemaks saama. |
|
68%
|
[ 33 ] |
...jätma rahule. |
|
31%
|
[ 15 ] |
|
Kokku Hääli : 48 |
|
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:28 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | teeme eestisse palju-palju rahvast juurde ja kasvatame nad anime peal üles. |
Esimese poolega sinu lausest me väga nagu pingutama ei pea. Niigi mõni aasta juba sünnibuum olnud. Küll aga see teine osa oleks hea...levitame tuttavate laste seas animet
Mina isiklikult ei saa aru, miks inimesed tahavad oma lastele alati eestikeelset animet. Mina sain kuue aastaselt sati koju ja tänu sealsetele saksa kanalitele sain ka saksa keele selgeks. Niiet jääb neile ehk ka jaapani keel külge
Mina igastahes olen üritanud oma tuttavatele animet kaela sokutada, aga suts raske on, sest kõik tahavad eestikeelseid :/ Eks muidugi sõltub ka lapse vanuses...kui on väga väike, siis eesti keeles ikka parem. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:32 Teema:
|
|
|
Mu nelja-aastane väikevend saab minu pärast palju toredaid animesid näha  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
m0rra

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
Liiga paljud ei viitsi lihtsalt subtiitreid lugeda (või ei oska lugeda), aga eestikeelne pealelugemine teles on pehmelt öeldes kohutav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:43 Teema:
|
|
|
minu väike õde istub mul aga süles,kui ma animet vaatan(muidugi vaid nende animete puhul,mis talle vaatada kõlbavad) ja mina siis hoolega üritan talle inglise keelt eesti keelde tõlkida,mis mul eriti hästi välja ei kuku.Oh,sooviksin,et oskaksin paremini inglise keelt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2007 18:38 Teema:
|
|
|
nii armas sinust, Himiko... Õpetad kohe enda väikse õe ka targaks... Nii armas...
Aga, Kuulge! Mis siis sellest särgi ideest sai? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2007 18:47 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | nii armas sinust, Himiko... Õpetad kohe enda väikse õe ka targaks... Nii armas...
Aga, Kuulge! Mis siis sellest särgi ideest sai? |
Saatsin Vabarnamehele kirja, et oleks nõus asjaga tegelema ning mis adminnid asjast arvavad. Saatsin selle umbes kümme päeva tagasi, senimaani vastust pole saanud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2007 18:51 Teema:
|
|
|
Siis tuleb Vabarnamehe mälu uuendada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|