Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 14:35 Teema: Tehke animetest rohkem teemasid!
|
|
|
Nagu täiega!
mida keegi vaatab teema on kenasti tõestanud, et bakalaste hulgas vaadatakse jäktuvalt palju animet, lihtsalt ei räägita sellest nii palju, väljaspool animete nimesid.
See võiks muutuda! Mulle meeldiks kui mul oleks baka.ee animefoorumi näol olemas hea ülevaade jooksvatest animetest (ja miks ka mitte vanematest asjadest) mis meeldivad meie kommuunile. Et näiteks kui Ummile Kaibutsu Oujou väga meeldib, siis seal võiks kohe täitsa eraldi teema selle seeria kohta olla, kus Ummi paari lausega (ei pea täispikkasid esseid kirjutama, kuigi võiks) ära püüab seletada miks see seeria rasvast kirja väärib nign võimaluse korral ka mõned pildid lisab ning seeria torrentitele linke jagab.
Näiteks. Minu arust see oleks hea. Arvamused?
Võiksite jagada ka muid ideid kuidas kommuuni veidi elavdada ja suvalise plära hulka vaos hoida. (p.s. minu ja Ummi bännimine ei ole valiku all) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 14:36 Teema:
|
|
|
ma ei tea mille ma maha magasin aga miks sa randomi moodi riides oled? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 14:41 Teema:
|
|
|
Okei ei saa nüüd öelda et see midagi selgitanud oleks aga... *läheb anime kohta teemat tegema* _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 14:43 Teema:
|
|
|
Idee, mida olen isegi rakendanud: kui oled mõne anime läbi vaadanud, tee selle kohta teema, kui seda veel pole. Näiteks olen teinud teema Demonbane'st mida mõni inimene oli viitsinud vaadata, kuid mitte pikemalt sellest rääkida.
Nii kui 3x3 Eyes läbi saan, kirjutan väikese review ja ootan kommentaare.
Seda, et Fushi minu moodi välja näeb, annab muuta. *kaval irve* _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 14:46 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Idee, mida olen isegi rakendanud: kui oled mõne anime läbi vaadanud, tee selle kohta teema, kui seda veel pole. Näiteks olen teinud teema Demonbane'st mida mõni inimene oli viitsinud vaadata, kuid mitte pikemalt sellest rääkida.
Nii kui 3x3 Eyes läbi saan, kirjutan väikese review ja ootan kommentaare. |
Just nii. See on kõige bro'm suhtumine.
Ja kui keegi näeb, et seeria kohta on teema olemas, kuid sul on PALJU ROHKEM selle kohta öelda ning vana teema on juba surnud, siis on ka OK uus teema sama seeria kohta teha. Aga see võiks siis tõesti põhjendatud olla. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 16:12 Teema:
|
|
|
Tehtud. happy?  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
|
|
|
Kas sama käib ka mangade kohta, sir Random (edit:acousmatique)?
Damn acousmatique, ma pean sind koguaeg Random'iks! _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room.
Viimati muutis seda Keitarò Urashima (Püh Apr 22, 2007 16:13). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
|
|
mimmu kirjutas: | Tehtud. happy?  |
hai-faiv, nigga! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 16:35 Teema:
|
|
|
Kui siin mingid reformid ja metamorfoosid juba käivad, siis ma kutsuks inimesi üles ka mangadest rohkem teemasid tegema : ( Sest mul on pidevalt see probleem, et lihtsalt ei tea mida lugeda järgmisena. Et nagu animega seda probleemi pole, kuna sellest pläratakse igal pool jube palju ja endal ka juba mingid teadmised kogunenud, aga mangasid ei oska kuidagi ee hoomata või nii : ). Et kui loete mingi tiptop manga, siis tehke sellest teema ka või siis postige sinna mangareviewde teemasse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 17:23 Teema:
|
|
|
paistab, et minu acousmatique-nimelise Alter Ego kihutustöö tulemusel on ports uusi teemasid tekkinud.
Keep up the good work. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 17:37 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | minu | _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 17:39 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Random Hero kirjutas: | minu | |
see oli nüüd nii metsikult naljaks, et ma kukkusin tooli pealt maha. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 17:42 Teema:
|
|
|
Noh, pluss poole pealt oskad sa kasutada sõna alter ego õiges kontekstis -- erinevalt IGN'ist. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 17:52 Teema:
|
|
|
Vau. mul saab kohe teist korda 1000 postitust täis. lahe. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 18:29 Teema:
|
|
|
Paari lausega? Sest mul on selliseid animesid, millele ma tahan, aga ei viitsi tutvustust teha, terve pool riiulitäit... Ma teen paarist vanemast animest ja ühest uuemast hetkel paari-lauselised teemad, las keegi teine kirjutab tutvustuse >D _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:17 Teema:
|
|
|
mulle se algatus miskipärast meeldib
ee
ja siis kõik paarilause animeteemad võik sinna alla ymber visata et nikui ei peaks otsima vaid justkui oleks olemas vää _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:23 Teema:
|
|
|
Mul venib see ühe uue anime kohta teema tegemine. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 19:40 Teema:
|
|
|
tyger kirjutas: | Üks küsimus. Miks ei ole Utawarerumono kohta ülevaadet? |
Sest keegi pole kirjutanud?
Aga sul endal on hea võimalus seda teha  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|