Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Sept 19, 2005 17:57 Teema:
|
|
|
Ma sain mõttest aru, Exbil on seal väike semantiline lapsus lingua lihtsalt, või trükiviga, kuidas kellelegi :wink: _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Sept 19, 2005 19:10 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | Ma sain mõttest aru, Exbil on seal väike semantiline lapsus lingua lihtsalt, või trükiviga, kuidas kellelegi :wink: |
jajah, varsti võid juba Exb'i vabalt tõlkima hakata kuid mõte mõtteks, aga ausalt öelda ei teadnud, et rohelised paistavad kuidagi eriliselt silma osoonikihi vähendamisega ning et see on õilis tegevus. aga muidugi, ega kõrgema intelligentsi poolt koostatud lausetest, seda enam metafooridest ja irooniast pole kerge lihtsatel inimestel aru saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 07:04 Teema:
|
|
|
Minu arust on Exp'i küll hästi mõnus lugeda. Peaaegu alati.
Aga näe, minul tekkis siin väike küsimus. Et kui ma olen perselakkuja, siis peaks kusagil olema ka perse, mida lakkuda. Aga näe, mina vaeseke istun siin ja mõtlen, et kelle kurdadi perset ma siis lakun meie armsa acidburni meelest. Aidake mind! Praegusel hetkel olen anonüümse perse lakkuja ja see mõte ei meeldi mulle üldse. (või ma leidsin suurepärase võimaluse kirjutada tekst, kus on palju korda mainitud sõna "perse". Perse!) _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 09:50 Teema:
|
|
|
hjarg, ära seda parem küsi... ma juba kujutan ette, kuidas siia tekib nimekiri tagumikest, mis kõik vajavad lakkumist  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
animenic

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 19:18 Teema:
|
|
|
mulle jääb selline tunne et see põngerjas on kas vähe saanud või on üle saanud.
täitsa ajuvaba texti paneb, soovitus lapsele: kui ei meeldi siis ära külasta ega vaata foorumit!
ja kääbus,kui sul suured vajadused siis võid ise adminnidega (mitte kõikidega) liituda ja nurgataguseid asju teha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 20:58 Teema:
|
|
|
Kurat jah, kõik adminnid on siin tõesti ühed parajad tõprad, ei oskagi midagi piisavalt hullu nende kohta öelda,hirmus lausa. _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 18:40 Teema:
|
|
|
Exberience
...
What?! I'm in lack of it .D _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Nelj Sept 22, 2005 08:23 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Minu arust on Exp'i küll hästi mõnus lugeda. Peaaegu alati.
|
Hehee, mulle tundub ka, et Exb on siin foorumis meeldivalt vürtsikas tegelaskuju. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Greta
|
Postitatud: Kolm Märts 22, 2006 18:27 Teema: Re: READ THIS!!!!!!
|
|
|
acidburn13 kirjutas: | Id rather sit in school than be here |
Jäägi siis sinna. Ja et nagu õpi eesti keel selgeks onjä.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chii

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 20:54 Teema: Re: READ THIS!!!!!!
|
|
|
acidburn13 kirjutas: | Kas ainult mina arvan nii, et meie kulla Adminnid on perse lakkujad...kui te kõik kasutajad arvate nii öelge HAI, ja teie adminnid minge nutke nurgas^^. Because ive seen boiled moose ballz do a better job than you guys... te peax võtma eeskuju teistelt foorumitelt nagu dotANIMEdot. Just go suck a used condom or make this site more interesting, cuz ive had it. Id rather sit in school than be here and listen to old boring hags and there life storys or sit in front of grampa and listen to his War stories that have no end. Sayonara, and i hope i never see you ass-rapeists again. |
Et sul on siis päris huvitav jutt kah.Mis sulle vaesekesele nii hullu tehti,et nii tige kohe??!!  _________________
it`s time do fly!? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Takama

|
Postitatud: Reede Apr 13, 2007 04:35 Teema: Re: READ THIS!!!!!!
|
|
|
acidburn13 kirjutas: | Kas ainult mina arvan nii, et meie kulla Adminnid on perse lakkujad...kui te kõik kasutajad arvate nii öelge HAI, ja teie adminnid minge nutke nurgas^^. Because ive seen boiled moose ballz do a better job than you guys... te peax võtma eeskuju teistelt foorumitelt nagu dotANIMEdot. Just go suck a used condom or make this site more interesting, cuz ive had it. Id rather sit in school than be here and listen to old boring hags and there life storys or sit in front of grampa and listen to his War stories that have no end. Sayonara, and i hope i never see you ass-rapeists again. |
Ai kus nüüd pandi pauk ära!Päris hea tekst sul ka irw(sai vähemald mõni minut aega naerdagi) _________________ When I shall not Become a God I shall become a Devil
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 16:50 Teema:
|
|
|
mhmh....soe soovitus...:Sulgege teema
sellisel asjal pole ju möttet?
(BukonoNugashi'ni oli töeliselt hea lugeda!!!) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 16:57 Teema:
|
|
|
veel soojem soovitus: ära kaeva ammu hääbunud teemades. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 17:51 Teema:
|
|
|
Ära sõnasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:22 Teema:
|
|
|
ja muidugi oli Random Herol vaja lisada oma kommentaar sellesse teemasse... |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:51 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | ja muidugi oli Random Herol vaja lisada oma kommentaar sellesse teemasse... |
Ja ruriga on nõiaring täidetud. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|