Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cenorig

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 02:18 Teema: Combat Butler Hayate
|
|
|
Episoode: hetkel 3
®anr: komöödia, romantika, shounen
Hayate on poiss, kelle isa-ema tööd ei armasta ning Hayate on seepärast lapsepõlvest saati oma vanuse kohta valetanud, et tööl saaks käia ja raha teenida. Enamus rahast, mis ta teenib, kuid mille ta vanemad kätte saavad, "investeeritakse tulevikku". Teisti öeldes ei näe Hayate seda raha enam kunagi. Jõulude ajal avastab ta vanemate kingituse, mis ta elu pea peale pöörab, nii et lõpuks hakkab ta ilusa piiga Nagi Sanzenini juures teenriks. Tema ülesanne pole mitte ainult maja korras hoida, ta peab kaitsma ka käskijanna elu.
Hayate no Gotoku on hetkel värske anime ja sellest on kahju, sest oleks see vanem, ei peaks ma iga osa vahel nädal aega ootama. Huumori¾anri kuuluvaid animesid pole ma eriti vaadanud, nii et võibolla on tegu keskpärase jamaga rohkem vaadanu jaoks, aga ma julgen kahelda. Sari on liiga hea lihtsalt, hästi humoorikas ja see huumor on tihti puhas absurd, just nagu mulle meeldib. Tehakse palju viiteid teistele sarjadele ja jutustajat on ka päris lõbus kuulata.
 _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 12:22 Teema:
|
|
|
Oh, ma vaatan huumori¾anri küll ja küll - see anime on neist üks paremaid. See jutustaja hääl on veel mitmes teises (heas) animes head tööd teinud (Inukamis näiteks). Huumor ongi tegelikult suht Inukami! maiguga (absurd).
Hea, soovitan! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 15:15 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Oh, ma vaatan huumori¾anri küll ja küll - see anime on neist üks paremaid. See jutustaja hääl on veel mitmes teises (heas) animes head tööd teinud (Inukamis näiteks). |
Sekidousai. lõpuks sundis mind ka hääletalenti nimepidi üles otsima, kuna mulle see hääl meeldib väga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 15:39 Teema:
|
|
|
Mulle ka see hääl meeldib, peale treileri vaatamist, see hääl kohe kutsus tõmbama, mida ma oleks niisama ka teinud, aga suva.
Anime enda kohta ütlen nii palju, et see tundub tõesti hea, aga huumori suhtes, olen ma paremat kohanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 17:41 Teema:
|
|
|
Jälle üle pika aja üks tõeliselt hea absurdikas, mida tasub vaadata.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 18:55 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Sekidousai. lõpuks sundis mind ka hääletalenti nimepidi üles otsima, kuna mulle see hääl meeldib väga. |
Antud animes pole häälel viga, kuid mina otsisin selle tegelase mõnevõrra varem üles(Gunparade Orchestra ajal) ja puhtalt sellepärast, et selle Hard-boiled Penguini hääl käis ikka koledalt pinda. Samamoodi Soul Linki's Morimoto hääl. Aga samas lepin ma sellega, et tüüp tegelikult ruulib, sest Hellsingi Alexander Andersoni hääl on ikka üsna vinge. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Apr 25, 2007 00:01 Teema:
|
|
|
zork kirjutas: | Aga samas lepin ma sellega, et tüüp tegelikult ruulib, sest Hellsingi Alexander Andersoni hääl on ikka üsna vinge. |
Mechazawast rääkimata.
Ma vaatasin just esimese osa sellest seeriast ära ja no meeldib ikka roppu moodi. Oma kümme korda naersin ma ikka väga valjusti, k.a. tobedate mecha-anime viidete ning nonsense dialoogi ajal. Täiesti super seeria. Soovitan absoluutselt kõigile kellele naermine meeldib ja kes absurdiga toime tulevad. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Laup Sept 01, 2007 12:30 Teema:
|
|
|
Mul see anime läbi.....k6ik osad mis väljas on on läbi.....see ikka yks mega naljakas anime.....see peaks igale maitsele meeldima...ma arvan vähemalt.... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Apr 14, 2008 23:40 Teema:
|
|
|
Niisiis. Mõtlesin, et kirjutan midagi. Sest esimene hooaeg on lõppenud.
See sari oli tõesti väga lahe. Ja lõpuosa oli nii mõnus, et oi-oi. Igathes, soovitan kõigile ja ootan järge!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 09:15 Teema:
|
|
|
Algul kui hakkasin seda animet vaatama, siis ei leidnud foorumis selle kohta infot, aga nüüd selgub, et teema on olemas aga vale paelkirjaga. Tegelikult on ingliskeele pealkiri "Hayate the Combat Butler".
Anime on tõesti super, sest nii palju naenud kui siin pole ma veel kordagi. Eriti lahe tegelane on Nagi sõbranna, kes midagi ei mäleta ja eksib kogu aeg ära. Minu meelest on loeb Nagit peale sama naisnäitleja, kes Shanatki. Tegelikult, mis praegu lõpes oli neljas hooeag, kui uskuda anime lõpus butleri päevikut, kus Nagi ja Hayate oma vahel räägivad. Nädala lõpus saab ka mul viimased osad ära vaatatud. Aga igatahes
Top 3 seas kindlasti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 09:21 Teema:
|
|
|
Ma ei saa vist pihta päris täpselt mis sa mõtled aga lõppes ju ikka esimene hooaeg? _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 09:29 Teema:
|
|
|
Esimene hooeag küll aga kui kuulata nende päevikute jutte, siis selgub et neljas hooaeg juba. Kas 39 või 40 osa kus hakkab uus OP pihta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 09:45 Teema:
|
|
|
Eh, okei. Kuna seda nii kiidetakse siin, mul on tunne, et lisan selle omale Plan To Watch listi. Ometi ma väga pole huvi tundnud nende comedy-romance-slice of life asjade vastu. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 10:42 Teema:
|
|
|
Jaapanis loetakse hooaegasid 3 kuu kaupa. 3 kuu jooksul tuleb enamasti 12-14 animeosa.
Anime oli hea. Päris lemmikute hulka küll ei loe, aga oli sellele kulutatud aega väärt. Mõnusad naljad olid, aga terve hulk oli selliseid, millest aru ei saanud. Hayates viidatakse lisaks teistele animetele ka muudele asjadele, näiteks Jaapani telesaated jne. Viimased 2 osa olid eriti meeldejäävad. Soovitan vaadata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 12:25 Teema:
|
|
|
Esimese hooaja all pidasin silmas seda juppi, mis kannab sama nime, ehk siis Hayate no Gotoku. Ja nüüd on teada, et teine hooaeg on tegemisel. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Apr 15, 2008 14:41 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Algul kui hakkasin seda animet vaatama, siis ei leidnud foorumis selle kohta infot, aga nüüd selgub, et teema on olemas aga vale paelkirjaga. Tegelikult on ingliskeele pealkiri "Hayate the Combat Butler". |
Vabandust offtopic, aga c'mon, see on hilarious! note: vaata avatari emotsiooni jaoks.
Ise olen Hayatega alles kuskil väga algusepisoodides. Kuigi mul arvutisse on peaaegu kõik tõmmatud, siis vaatama pole asja jõudnud asuda, alati on midagi, mis minu huvi enne suudab paeluda.
Viited on lahedad asjad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Kolm Apr 16, 2008 18:11 Teema:
|
|
|
Minu melest oli ka Hayate väga lahe anime, kindlasti üks lemmikutest.
Mõnus on vahest niiviisi kõht kõveras naerda, nii et ka mina ootan järgmist hooaega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|