Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 15:44 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | No jah aga ta praegu postitab hullu moodi.. |
Ja kas sa arvad, et siia postitamisega midagi paraneb? Ma arvan, et esimese asjana näevad adminnid spämmi, kui sinu postitust ja eemaldavad selle. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 12:39 Teema:
|
|
|
Esimese asjana näevad adminnid spämmi ja eemaldavad selle. Siis nad näevad kogu ülejäänud spämmi.
AGA MEIE APPIHÜÜD JUMALATELE EI JÄÄ MÄRKAMATA!!!! APPI! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Laup Apr 21, 2007 12:46). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 12:45 Teema:
|
|
|
Kami eestikeelne vaste on jumal. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 13:02 Teema:
|
|
|
Nojah aga jumal öelda tundub nagu sa mõtleksid rist usu jumalat..Kas sa ütled manga kohta koomiks ja anime kohta multikas?Ei..Vist..Sama asi on Akuma ja Oniga.Akuma tähendab "kuradit/paganat" aga seda rist või muu mitte-Jaapani usu kohta.Oni tähendab ka "kuradit/paganat" aga JAAPANI oma..Ah sorry ajasin padajuttu nüüd päris palju juba.. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 13:14 Teema:
|
|
|
Manga ja anime on muutunud rahvusvahelisteks terminiteks jaapani koomiksite ja joonisfilmide kohta, sest nad on veidi erinevad teiste maade joonisfilmidest. Jumal on täiesti eestikeelne sõna ja me peaksime olema uhked eesti keele üle, mitte igalt poolt kõike sisse vedama, et asendada neid armsaid sõnu. Ristiusus on Jumal suure tähega. Ja ma ei kutsu koletisi onideks või bakemonodeks, sest nad "on jaapani omad".
Samas, sinu eas on see padajutt täiesti tavaline. Vist. Varajased mässuealisuse märgid.
Ja ma parandasin selle Sinu meeleheaks "JUMALATEKS". Muidu, ma ei mõelnud seda kui pöördumist jumala poole, vaid kui üldist appikarjet. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 13:51 Teema:
|
|
|
äkki oleks võimalik bakas midagi sellist rakendada? äsja registreerunud kasutajad saavad postida ainult ühte foorumiossa, mis sisaldab threadi, kus tuleb anda märku soovist oma account aktiveerida. nii ei pääse botid mujale möllama ja ehk võtab väike ooteaeg mõnede n00bide spämmimisentusiasmi ka natuke maha.
kopi-peist ühe teise foorumi samasisulisest threadist:
* * *
Topic: REGISTERED FOR AN ACCOUNT? READ THIS - VERY IMPORTANT
We've changed the way new members can register.
NEW MEMBER ACCOUNTS WILL NEED TO BE APPROVED BEFORE YOU CAN POST.
If you want to be a full member, you have to post here, in this thread, and ask to be approved. This needn't be an essay telling us why you think we need you here, just post something like "activate my account" and make sure to add your nickname you used to register with so we know which account to activate.
This is an anti-spam measure, nothing else. I'm sure you won't mind helping us out.
Thank you and we look forward to meeting you!
Update 12th Dec. 2006
If an account hasn't been activated in a month, it will be deleted.
---
Admins and Mods. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 14:05 Teema:
|
|
|
Jahm, seda ideed olen kohanud küll. Ühes foorumis oli lausa niimoodi, et pidi mõtekat juttu ajama seal eraldatud foorumisaarekesel, et siis heal juhul saab mujal ka mõtekat juttu ajada....kuigi kogu selle spämmi sees, mida teised nööbid tegid, oli raske oma spämmi oluliselt piirata.
Minu poolest võiks seda proovida küll ju, aga kas tavakasutajate ja külastajate eest oleks võimalik see foorumiosa ka kuidagi peita? Et ainult adminid-moded-appruuvimataisikud seda kannatama peaksid? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 14:52 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Võiks see olla et on pildil kood kuidagi "groovy"lt kirjutatud ja sa pead selle kirjutama et registreerima..Ja näiteks tegema questioni "are you human?" registreerimisele.. |
Tõlge:
Tsiteerin:: | Kood võiks pildil olla "õnaruslikult" kirjutatud ja see tuleb registreerumiseks kirjutada... Ja näiteks tegema küsimuse "Kas sa oled ikka inimene vää?" registreerimiseks. |
Muidu ma ei näriks tähti, aga see "question" seal oli ikka... häiriv
Vabandust, Robin, et ma sind kiusan. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 15:18 Teema:
|
|
|
igaüks, kes tahab liituda, peab kirjutama jää-äärne töö-öö vms ÄÖÕܹ¾ tähti sisaldava jaburuse, vaevalt USA-s vms riigis tehtud botid suudavad eesti ebastandartseid tähti lahti muukida. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:00 Teema:
|
|
|
Nii, textual confirmation on peal.
Praegu on lood nii, et kuna textual confirmationil pole eesti keele tuge, siis tuleb vale vastuse kirjutamisel error ekraanile. Kõik muu peaks töötama, k.a. regamine. Kes tahab, võib testida, aga tehke seda siis ilmsete nime all (a la OLEN TESTIJA vms), siis saab hiljem nad maha lasta.
p.s. See, et seda eesti keele tuge peal pole on HEA ASI, sest muidu saaksime me ikka spämmboti regamise pealt ühe emaili. Selleks, et neid emaile mitte saada peaksime aga textual confirmationi ostma, mis sakib natuke. Nii et hjarg, kammerer, vabarna, ärge toppige eesti keele kausta neid vastavaid mailiformularide faile, kui teil juhtumisi soov peaks tekkima. :) _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:51 Teema:
|
|
|
tegelikult kama kaks, aga siiski pole vist vale vastuse sisestamise korral korrektne vastus
"Could not find email template file :: textual_confirmation"
DEBUG MODE
Line : 111
File : emailer.php |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:54 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | tegelikult kama kaks, aga siiski pole vist vale vastuse sisestamise korral korrektne vastus
"Could not find email template file :: textual_confirmation"
DEBUG MODE
Line : 111
File : emailer.php |
acousmatique kirjutas: | Praegu on lood nii, et kuna textual confirmationil pole eesti keele tuge, siis tuleb vale vastuse kirjutamisel error ekraanile. |
Seda sama errorit pidasingi silmas. Ma üritasin seda parandada (oma olematute PHP oskustega), aga see kräppis kogu plugina ära, mistõttu ma käega lõin. Õige vastusega töötab. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:56 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Õige vastusega töötab. |
aga ma ei mäleta mida ma lasteaias õppisin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 19:58 Teema:
|
|
|
Teatav lapsemeelsus on siiski eeldatud :( _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 22:56 Teema:
|
|
|
kas lapsemeelsus eeldab mälestusi lapsepõlvest? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 23:04 Teema:
|
|
|
Kollane! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|