Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hull

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 14:11 Teema:
|
|
|
NGE sarja lõpp on jah ülimalt ajulage. Esimene film on jah lihtsalt kogu seriaal lühi kokkuvõte aga teine film The End of Evangelion esitleb meile alternatiivset lõppu sarjale ja to on kui aus olla kah suht jabur aga küllalt asjalik et teda sarja lõpuks nimetada. _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 16:43 Teema:
|
|
|
Atomic Cafe
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 16:59 Teema:
|
|
|
3x3 Eyes esimene osa sai eile ära vaadatud. Suht huvitav oli. Joonistusstiil mulle eriti ei meeldinud, oli selline huvitav segu Ranma 1 1/2 ja Cowboy Bebopist. Verd oli palju, peategelane rebiti koletise poolt tükkideks, jäi siis bussi alla ja lõpuks lasi tema pihta umbes 20 meest erinevatest tulirelvadest, alates püstolitest kuni kärbikuteni. Osa pikkus oli huvitav, 30 minutit täis. Muidu kipuvad animed ikka 20-25 minutit olema. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 17:11 Teema:
|
|
|
Kanada on loomulikult ilusate ja tarkade inimeste kodu, kuid üks nende hulgast on viimase aasta jooksul mulle eriti silma jäänud. Lubage esitleda: Don McKellar, kanada tagasihoidlikum geenius ja töökaim inimene.
Ei jõua õhtut ära oodata, mil ta viimast filmi Childstar koos kaasaga vaatama hakata.
Elagu kanada sõltumatu kino !!!!
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 19:26 Teema:
|
|
|
Vennaga saime terve nädalavahetus naerda sellise Briti koomiku üle nagu Eddie Izzard. Vot see oli alles tubli kõhulihaste trenn . Siis sai veel vaadatud Family Guy'd, Futuramat jms. See oli anime-vaba nädalavahetus üle pika aja . |
|
Tagasi üles |
|
 |
vegeta757

|
Postitatud: Nelj Apr 12, 2007 16:25 Teema:
|
|
|
praegu vaatan D-Gray Man, Kenichi, Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou, One Piece, Naruto, Bleach ja Inukami |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Apr 12, 2007 16:48 Teema:
|
|
|
Vegeta, ole tubli ja loobu kas anime avatarist või DragonBall Z bännerist - need võtavad lihtsalt liiga palju ruumi. Kui su postitused võtaksid sama palju ruumi kui su avatarid, oleks veel ok  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Apr 12, 2007 18:57 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Käisin kinos filmi "Babel" vaatamas ja võin julgelt öelda, et see on üks sitemaid filme mida ma üldse näinud olen. Palun hoidke eemale. |
Lappasin seda teemat ning leidsin siit praeguseks juba natuke aegunud arutelu Babeli üle. Tekkis tahtmine natuke kaitsda seda filmi Acousmatique ning Trashi kurja kriitika eest : )
Esiteks, Trash, minu arvates on natuke kitsarinnaline öelda nagu Inarritu läheks selle filmiga lihtsale teele ning kordaks tulu nimel oma eelmisi filme. Re¾issööri teeb ilmekaks temale omapärane filmikeel. Samamoodi saaks öelda ka nt et Shyamalan või Guy Ritchie kordavad ennast mingit järgiproovitud rada pidi. Ja Babel sarnanes 21 grammile ainult ülesehituse poolest. Teema ning sõnum olid ju täiesti erinevad.
Peale selle vaatate te ju mööda täiesti geinaalsest montaa¾ist ning operaatoritööst. Mees oskab panna filmi elama. Oskab luua ilusaid asju : ) Minu arvates läheb Trash natuke liiga kaugele kui ta ütleb, et Inarritu koogutas produtsentide rahapaki ees. Minu arvates oli see väga meisterlikult teostatud ilusa ja sügava mõttega film. Ja ma ei mõtle meisterliku teostuse all grandioosseid võttepaiku vaid lihtsalt oskust näha plaane ning edasi anda liikumist. Sul võib olla raha kui palju tahes aga kokkuvõttes on siiski inimene see kes ütleb mis hetkel kaamera käima läheb.
Ja Fushi, minu arvates ei tahtnud see film öelda, kui sitt olukord igalpool on vaid rohkem seda, kui lihtne on kõik heaks teha kui inimesed vahelduseks vait jääksid ja natuke mõtleksid. Terve sü¾ee keerles ju juhuse, ja selle ümber, et inimesed ei saa üksteisest aru.
Igatahes ma tahtsin öelda, et kui mina seda filmi vaatasin, siis ta mulle väga meeldis : ) Igaühel on oma maitse jne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Apr 12, 2007 22:20 Teema:
|
|
|
Geniaalsest montaa¾itööst vaatasin vist tõesti mööda, keskpärane ja ameerikalikult kange kaameratöö torkas aga pidevalt silma.
Kogu selle 2,5h jooksul oli ainult paar kaadrit kus kaamera enda eest rääkis, enamasti olid fookuses ikkagist tegelased ja nende käekäik. Seda kõike muidugi ainult minu üdini küüniliste ja Béla Tarr'i ning Wong Kar-wai'id kummardavate silmade läbi.
Aga, väga paljudele inimestele see film meeldis, nii et palun mu sõnu mitte nii tõsiselt võtta ja asja ise kaeda. Võib täiesti kustumatu mulje jätta, kui lasta, ma usun. Lihtsalt, minu jaoks oli see film tühi. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Apr 13, 2007 07:42 Teema:
|
|
|
Minu arust oli ka kaameratöö väga hea. Näitlejad olid ka täitsa OK. Stsenaarium oli viletsapoolne. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 07:07 Teema:
|
|
|
Vanematest seeriatest vaatan hetkel järgmisi:
Future Police Urashiman
Cat`s Eye - Hetkel on AnimeRaiders`i tõlkimistempo on umbes selline, et kui nad samas vaimus jätkavad, siis saab terve seeria umbes aastaks 2012 tõlgitud. Aga see selleks.
Üleeile hakkasin uuesti Azumanga Daioh`d vaatama, hetkel olen üheksanda osa juures.
Hetkel jooksvad seeriad:
Claymore
Lucky Star
Murder Princess
Hakkan järgmisena vaatama:
Kyou no Go no Ni/Today in Class 5-2
Terra e...
Serial Experiments Lain`i tahan ka uuesti vaadata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 17:45 Teema:
|
|
|
nüüd on lisandunud
Inukami
Ergo Proxy
Hayate no Gotoku! (alles hiljuti hakkas telekast jooksma nii, et ainult 2 osa nähtud. aga minu meelest on see täiega hea ^__^) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 18:24 Teema:
|
|
|
sola!!  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 18:43 Teema:
|
|
|
"Vanishing point" 1971
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 18:46 Teema:
|
|
|
incognito, räägi sellest. Kui Ultimate Car Chase movie see siis on? Kas Gone in 60 seconds-ist parem? seal oli 45 minutit puhast tagaajamist ilma mingi dialoogita. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 21:05 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | incognito, räägi sellest. Kui Ultimate Car Chase movie see siis on? Kas Gone in 60 seconds-ist parem? seal oli 45 minutit puhast tagaajamist ilma mingi dialoogita. |
Vanishing Point on selline sõitmine. Lõputu maantee ja kasvav kiirus ja droogidest tõstetud meeleolu ja...
Uuem Gone in 60 seconds (mida sina vist silmas pead) oli ju lihtsalt pätipõnevik koos paari puuhaluga keda hollywoodis peetakse näitlejaiks. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 21:25 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Random Hero kirjutas: | incognito, räägi sellest. Kui Ultimate Car Chase movie see siis on? Kas Gone in 60 seconds-ist parem? seal oli 45 minutit puhast tagaajamist ilma mingi dialoogita. |
Vanishing Point on selline sõitmine. Lõputu maantee ja kasvav kiirus ja droogidest tõstetud meeleolu ja...
Uuem Gone in 60 seconds (mida sina vist silmas pead) oli ju lihtsalt pätipõnevik koos paari puuhaluga keda hollywoodis peetakse näitlejaiks. |
Ei, ma pean just vanemat silmas. Vaatasin just selle 45 minutise kihutamise läbi, hakkasin vaatama, mõtlesin, et ei vaata lõpuni ja enne kui ma aru sain, oligi läbi ja minu elust 45 minutit märkamatult kulutatud.
Huvitav oli see, et auto oli kapitaalselt segi sõidetud, kere oli põhimõtteliselt sõlmes, iga ratas veeres omas suunas ja ikkagi kihutas see '73 mustang nii mis hirmus.
Uuem versioon oli mingis mõttes sisukam, aga kohe näha, et on silm punnis tahetud teha filmi, kus peategelane peab midagi halba tegema, kuid ei ole paha ning politsei ei ole ka paha, vaid teeb oma tööd. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 22:25 Teema:
|
|
|
Vaatasin üle pika aja jälle ühte mu lemmikut filmi uuesti üle, selleks on Convoy (http://www.imdb.com/title/tt0077369/). Peab mainima et minu jaoks on see kuldne klassika! Hea näilejatöö, heli on kah mõnus ja noh stoori ... asjalikult pointitu. _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 22:50 Teema:
|
|
|
vaatasin ära Hellsing OVA 1 - ilge käkk oli küll, tuleb teised kah ära vaadata, saab naerda vähemalt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Apr 18, 2007 23:24 Teema:
|
|
|
ma ei oska kuskil mujal küsida kui siin ... umm... keegi on näinud sellist animet nagi Golgo 13 ? Kaks pikka filmi peaks sellest olema .. originaalis on manga millest on 142 vol-i ja veel tuleb neid juurde ... igastahes ma tahan kysida et kas see on vaadatav asi
haha leidsinnetis selle kohta sellised laused: The action packed life of the professional assassin Golgo 13 (AKA Duke Togo). This guy makes James Bond look like Maxwell Smart.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|