Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas soovite suvist kokkutulekut? |
Jah |
|
93%
|
[ 46 ] |
Ei |
|
6%
|
[ 3 ] |
|
Kokku Hääli : 49 |
|
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 19:30 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | MIna olen kindel tulija, kui saan. Ma ainult loodan, et seal vanusepiiranguid pole. MA VIHKAN VANUSEPIIRANGUID!!! Super idee. Palju see muidu UMBEs maksma läheks?
Tahaks ka näha neid kõiki toredaid ja lõbusaid inimesi purjus...(Kõigi all mõtlen RanHeri. Issand, kui lahe hüüdnimi see ikka on. Ma olen nii geenius, et sellise välja mõtlesin... ) |
Vanusepiirangut pole senimaani kordagi olnud. Hinna kohta ma sulle hetkel mitte midagi öelda ei oska, sest ma pole kohtagi veel leidnud. Kohast sõltub ööbimishind ja sõiduraha. Aga senimaani on miski 200-300 kanti jäänud (sellele juurde arvestada sõiduraha ning söök ja jook). Võin noh...alates sellest, kui kokkutulekud enam minu juures ei toimu. Siis oli suht odav  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 19:32 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Karst kirjutas: | MIna olen kindel tulija, kui saan. Ma ainult loodan, et seal vanusepiiranguid pole. MA VIHKAN VANUSEPIIRANGUID!!! Super idee. Palju see muidu UMBEs maksma läheks?
Tahaks ka näha neid kõiki toredaid ja lõbusaid inimesi purjus...(Kõigi all mõtlen RanHeri. Issand, kui lahe hüüdnimi see ikka on. Ma olen nii geenius, et sellise välja mõtlesin... ) |
Vanusepiirangut pole senimaani kordagi olnud. Hinna kohta ma sulle hetkel mitte midagi öelda ei oska, sest ma pole kohtagi veel leidnud. Kohast sõltub ööbimishind ja sõiduraha. Aga senimaani on miski 200-300 kanti jäänud (sellele juurde arvestada sõiduraha ning söök ja jook). Võin noh...alates sellest, kui kokkutulekud enam minu juures ei toimu. Siis oli suht odav  |
Okei, aitäh inffi eest. Kaua see muidu kestaks, oskad sa mulle õelda? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:02 Teema:
|
|
|
puhtalt inimeste peedistamiseks võiksin isegi kohale ilmuda. ahjaa.. genky, kas sa tundsid kunagi huvi nende fullmetal alchemisti mangade vastu? ma võiks nad ju kaasa tarida
tegelt. kohaletulek oleneb vast ajast ikkagi. otseöeldes - kes veel leigole lähevad?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:06 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Okei, aitäh inffi eest. Kaua see muidu kestaks, oskad sa mulle õelda? |
Nagu alati ilmselt. Ehk siis reedel jõuame kohale ja pühapäeval lahkume. Pikemad kokkutulekud pole eriti mõtekad. Olen korraldanud, rahvas väsib. Väsib ka siis, kui tegevust on. Niiet ühest ööpäevas täiesti piisab.
electra kirjutas: | genky, kas sa tundsid kunagi huvi nende fullmetal alchemisti mangade vastu? ma võiks nad ju kaasa tarida |
Kui sa viitsid/jõuad kaasa tirida, siis miks mitte. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Apr 16, 2007 20:09). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:09 Teema:
|
|
|
Kirbulaat oleks muidu vinge... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:17 Teema:
|
|
|
Tähelepanu naissoost isikud, Random Hero hakkab teile oma legendaarseid sebimiskunste näitama! tegelikult mitte, olen ennast piisavalt tihti lolliks teinud
hea mõte tuli.
EDIT: teen teksti suuremaks, paistab et väikest teksti te lahti de¹ifreerida ei suuda. _________________

Viimati muutis seda Random (Esm Apr 16, 2007 22:30). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:19 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | hea mõte tuli. |
mul ka. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:21 Teema:
|
|
|
haha .. ma tahan näha neid sebimiskunste
sa pead korraldama demostratsiooni  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:26 Teema:
|
|
|
kelle peal ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:30 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | kelle peal ? |
kas vabatahtlikke on?
järgmine kord lugege väikset teksti ka, onju. Nagu ma ütlesin, olen ennast piisavalt tihti lolliks teinud. Tavaliselt ikka teiste ees.
Minu top ütlused, mida ma olen tüdrukutele esimest korda kohtudes öelnud.
1. Gauntlet Kill, seda ma ei räägi, see on isegi minu kohta liiga hull. Alkoholi mõju all ehk.
2. "Kas küpsis lendab juba?"
3. "Kes sa veel selline oled?"
4. "Ma tulin ainult soundi kuulama, mitte sind sebima"
Aii, ma olen geniaalne.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:34 Teema:
|
|
|
Ma lobisen oma idee välja.
..........
"Tere!" _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:47 Teema:
|
|
|
teine ja neljas XD, sa oled geniaalne, peaks vist isegi tulema kokkutulekule kui nii huvitavaid inimesi on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 20:48 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | shether kirjutas: | kelle peal ? |
kas vabatahtlikke on?
järgmine kord lugege väikset teksti ka, onju. Nagu ma ütlesin, olen ennast piisavalt tihti lolliks teinud. Tavaliselt ikka teiste ees.
Minu top ütlused, mida ma olen tüdrukutele esimest korda kohtudes öelnud.
1. Gauntlet Kill, seda ma ei räägi, see on isegi minu kohta liiga hull. Alkoholi mõju all ehk.
2. "Kas küpsis lendab juba?"
3. "Kes sa veel selline oled?"
4. "Ma tulin ainult soundi kuulama, mitte sind sebima"
Aii, ma olen geniaalne.  |
ma võin vabatahtlikuna välja astuda ... ( see ei tähenda et ma sebitav actually olen... but if youre weard enough you might have a chance o.O`sint et sa oled vist liiga noor mu jaoks .. igastahes huvitav teema on ... need näite laused võlusid mind XD ) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 22:22 Teema:
|
|
|
mina tahan jällegi ummit näha, ja noh teisi ka |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 22:28 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: | puhtalt inimeste peedistamiseks võiksin isegi kohale ilmuda. |
Su kohalolek pole vajalik.
RH, tõmba püksilukk kinni, piinlik on juba. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 22:35 Teema:
|
|
|
Ma ei saa aru, miks alati kui RH välja ilmub, läheb teema üle sebimisele või emodele. Küllap üks looduse kirjutamata seadustest... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 22:47 Teema:
|
|
|
oh jumal küll. Fushi peaks teadma kui kõva sebija ma olen, baka kokkutulekul nägi ju. ma ei saanud chiisanile teregi öeldud, genkyt tunnen ma lihtsalt ammusest ajast ja ülejäänud naissoost inimestega ma ei rääkinudki. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 22:57 Teema:
|
|
|
RH, kedagi ei huvita see kui hea või halb sebija sa oled. Kui see asi sul nii südamel on, siis kirjuta sellest oma blogis, mitte ära püüa kõiki siinse foorumi teemasid endast rääkima panna.
Ning kui keegi õrritab sind endast rääkima, siis saada talle privaatteade ja jätta ülejäänud postitajad oma sotsiaalsetest kompleksidest välja. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 22:58 Teema:
|
|
|
RH, kui sa nüüd (naisi)joonistama ka õpid, siis oled sa täielik Keitaro valmis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 22:59 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | RH, kedagi ei huvita see kui hea või halb sebija sa oled. Kui see asi sul nii südamel on, siis kirjuta sellest oma blogis, mitte ära püüa kõiki siinse foorumi teemasid endast rääkima panna.
Ning kui keegi õrritab sind endast rääkima, siis saada talle privaatteade ja jätta ülejäänud postitajad oma sotsiaalsetest kompleksidest välja. |
ära nüüd torise. Rahvale on vaja tsirkust ja leiba, esimese eest hoolitsen mina. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|