Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 13:54 Teema:
|
|
|
Vähemalt nende kahe vahel ei ole kaht nädalat. -.- _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Midigi

|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 18:22 Teema:
|
|
|
hea uudis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Kolm Apr 11, 2007 12:18 Teema:
|
|
|
Ei see on tegelikult sellepärast, et Ninjad ja Kunoichid on auväärne rahvas ja nende jaoks põgenemine lahingust on häbiks kõigile. Nad kaitsevad enda rahvast ja kunagi ei põgene. Kas või surevad, sest põgenemine ei ole nende jaoks valikuvariant.
Nii palju, kui mina tean, siis Kunoichid saavad küll seda lahingus teha ja kasutavadki, et vaenlast kergemini võita, aga nagu ma enne juba mainisin, siis nad ei põgene kunagi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Apr 13, 2007 14:47 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin 8-9 osa ära ja huvitav oli, sain teada, et SPOILER: Narutol on ka mingi "that power", aga muidu midagi huvitavat ei olnudki, peale selle, et Kankuro on ilma meigita päris kole. Mitte, et ta meigiga ilusam oleks. Aa, ja tegelikult oli vastik see, kui Naruto enda ja Gaara hästi traagilise elukese üle jälle halas, aga Narutos on sellised asjad nii hästi tehtud, et ma peaaegu ei pane neid tähelegi, aga siis kui panen, ei häiri see mind, nii et pole hullu. Kas Kakashit hakataksegi nüüd halvemas valguses näitama, see on nõme ju, tal on ju näomask ja silma peal see pael ja lisaks veel punane silm. Nii lahe ju, miks tema kallal noritakse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Reede Apr 13, 2007 17:43 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Ei see on tegelikult sellepärast, et Ninjad ja Kunoichid on auväärne rahvas ja nende jaoks põgenemine lahingust on häbiks kõigile. Nad kaitsevad enda rahvast ja kunagi ei põgene. Kas või surevad, sest põgenemine ei ole nende jaoks valikuvariant.
Nii palju, kui mina tean, siis Kunoichid saavad küll seda lahingus teha ja kasutavadki, et vaenlast kergemini võita, aga nagu ma enne juba mainisin, siis nad ei põgene kunagi. |
Põgenemine ja taktikaline taganemine on kaks eri asja.
8-9 osa oli jah lahe ning tõesti see "that power" võib huvitavaks kujuneda. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Apr 13, 2007 20:57 Teema:
|
|
|
sai kah uus ära vaadatud - Kankurou ja Sasori võitlus oli minu meelest küll suht igav, see oli ju ette teada, et Sasorist nii lihtsalt jagu ei saada.
Aga mida te selle "that power"i all mõtlete? Selle koha pealt ei jaganud ma küll matsu lahti...Ootan uut |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Apr 13, 2007 23:51 Teema:
|
|
|
08-09 oli isegi huvitavam kui eelmised ja ei veninud ka nii palju. Ega ma midagi kindlat ei tea, aga kuna järgmine osa on jälle kahekordne ja mangat olen umbes sinnakanti lugenud, siis järgmises osas peaks näitama tervet hunnikut vanu tegelasi esimest korda Shippuudenis ehk saab näha kui palju kolme aasta jooksul kasvati ja missugune riietus selga visati.
Ja samuti peaks nägema Akatsukit rohkem ja mis neil Gaaraga plaanis teha, see on vähemalt kindel, sest järgmise osa tutvustuses oli näidatud natukene. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 09:11 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: |
Aga mida te selle "that power"i all mõtlete? |
See Jiraiya ju ütles Narutole, et ära kindlasti kasuta "seda" power'it. Tee omad järeldused. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 14:44 Teema:
|
|
|
narutost nii palju et see on mu üks lemmikuid
Kuna hetkel vaatan Basiliski, siis peaks mainima et narutol on Basiliskiga suht sarnane sü¹ee just selle kohapealt et ninjad, klanniti erinevad/kohalikud võimed, millest teistel klannidel halli aimugi pole
nuh narutos sellist seebika armastust veel sisse polöe tulnud- tegemist siiski ju noortega (tegelaste poole pealt just)
kahju on aint sellest et need nn täiskasvanu naruto osad täielikult kohal pole
kes pole vaadanud...soovitan  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 15:11 Teema:
|
|
|
8-9 osa. Võitlus (see pole spoiler, igas osas on umbes võitlus) oli väga igav. Naruto ja ta kamp (jälle pole spoiler, need on ka pm. igas osas) olid seevastu suht toredad. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Apr 14, 2007 15:53 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Bushidon kirjutas: |
Aga mida te selle "that power"i all mõtlete? |
See Jiraiya ju ütles Narutole, et ära kindlasti kasuta "seda" power'it. Tee omad järeldused. |
ai kurat jah, see jäi alguses kahe silma vahele  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Apr 15, 2007 12:31 Teema:
|
|
|
vaaasin ka eile ära, üllatas see, et tempot oli kõvasti juurde keeratud. Mingied vanu klipikesi ja muidu venitamist peaaegu ei olnudki.
Kankuro näeb jah ilma meigita nõme välja. Ma alati arvasin, et see on mingi tätoveering vms ja kui see maha hakkas tulema, olin päris üllatunud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 16:09 Teema:
|
|
|
Sai ka siis lõpuks 8. ja 9. osa ära vaadatud. Shippudeni osadest on need kaks minu arvates parimad. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Esm Apr 16, 2007 19:07 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | vaaasin ka eile ära, üllatas see, et tempot oli kõvasti juurde keeratud. Mingied vanu klipikesi ja muidu venitamist peaaegu ei olnudki. |
mhmh..suht norm nii saab ju paremini vaadata...muidu vahi juba seda mida sa ammu tead ja näinud oled  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 12:18 Teema:
|
|
|
Tegelikult mõnes võitluses jms. on flashback'id head, eriti see korduv "väike Naruto kõnnib, vaatab väikest Sasuket ja naeratavad üksteisele vms". _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 14:13 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Tegelikult mõnes võitluses jms. on flashback'id head, eriti see korduv "väike Naruto kõnnib, vaatab väikest Sasuket ja naeratavad üksteisele vms". |
aga noh elu viis nad eri radu pole midagi teha  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 16:17 Teema:
|
|
|
Vaatan siiani RTL2 pealt. venib nagu poola näts. Vist juba nädal aeda seisavad Hokage ja Orochimaru vastamisi, Hokage vahib otsa ja kirub, et tal Chakrat ei ole, Orochimaru vehib igas osas korra näpuga, et oma mõõka sügavamle Hokage kehasse suruda, samas ise mõtleb "no nüüd on küll kõik peetis" Enma hoiab aga mõõka kinni ja mõmiseb midagi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 16:34 Teema:
|
|
|
Mul endal pole kahjuks allalaadimis võimalust ja youtube´is võeti ka 4. ja 5. part ära
Seda siis lõpuni ei näegi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
inx
|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 18:47 Teema:
|
|
|
NARUTO ON TÄIEGA MEGA ANIME.... ..ta on mu lemmikutest  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 19:03 Teema:
|
|
|
DFZ kirjutas: | Mul endal pole kahjuks allalaadimis võimalust ja youtube´is võeti ka 4. ja 5. part ära
Seda siis lõpuni ei näegi  |
mhmh youtube teeb jah ala sellised trike et siis kui aime hakkab just kenasti läbi saama v põnevaks minema..siis mingi laks käib et plapla pla video on eemaldatud liigse vägavalla pärast v mis iganes  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|