Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Laup Jan 06, 2007 23:40 Teema: Ghost Hunt
|
|
|
®anr: Põnevus/Horror
Tüüp: Seeria (hetkel lõpetamatta)
Mai Taniyama on Jaapani õpilane, kelle lemmiktegevuseks oli koos klassikaaslastega peale kooli pimedas õudusjutte rääkida. Levivad jutud, et mingis mahajäetud kooli lisahoones kummitab ning Mai kohtab paranormaalsete nähtuste uurijat/kummituse kütti Kazuya Shibuyat, keda tüdruk hakkab Naruks kutsuma. Tüdruku süül sai Naru assistent viga ning senikaua, kuni tondiküti assistent paranes jäi Mai Naru juurde tööle.
Seni olen näinud ära episoodid 1-6, ning anime on üprisgi meeldinud. Rohkem subteeritud episoode ei olnud lihtsalt YouTube's
Verd eriti selles animes ei ole, kohati on siiski lisatud stseenidesse tuntavat süngust. Joonistusstiil meeldis mulle. Eriti mõtlema selles animes ei pea, vähemalt nii palju, kui mina näinud olen (selles mõttes, et ei ole psühholoogiline draama vms. vaid pigem selline ''vaata ja naudi'' stiilis)
Ametlik kodulehekülg: http://www.ghosthunt.jp/ (Hiina keeles...vist. Minule need värgendused seal küll Jaapani tähti ei meenuta) _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil.
Viimati muutis seda Cliodna (Esm Jan 15, 2007 14:24). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Jan 06, 2007 23:46 Teema:
|
|
|
Hästi hea anime. Sisu suurepärane. Joonistustiil meeldib. Halba ei oskagi välja tuua. Väga head lood alguses ja lõpus. 6 osa on subbitud, ootan kindlasti juurde.
Ja mulle küll meenutavad enamik neist märkidest kanji'sid jms. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Jan 06, 2007 23:54 Teema:
|
|
|
Kui on, siis on. Minul on ausalt öeldes vaevu aimu, millised need Jaapani tähed välja näevad, kuigi minuarust näevad need Jaapani tähtede kohta liiga lihtsad välja. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 07, 2007 00:13 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | Kui on, siis on. Minul on ausalt öeldes vaevu aimu, millised need Jaapani tähed välja näevad, kuigi minuarust näevad need Jaapani tähtede kohta liiga lihtsad välja. |
Hiraganad on lihtsad. Seal on päris mitu hiraganat. Keerulisemad ja kandilisemad on ilmselt kanjid.
Hiina keele asjandused on teistsugused. Nad on... noh, koosnevad rohkematest nurkadest ja joontest. Noh, midagi säärast. Mul on peas selge ettekujutus, mille järgi vahet teha Jaapani keelel ja muudel sarnastel keeltel ja ma ei oska seda seletada.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Püh Jan 07, 2007 01:25 Teema:
|
|
|
Tundub huvitav. Panin tõmbama. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Kolm Jan 10, 2007 07:29 Teema:
|
|
|
Sellest on nüüd seeria ka :o?
Ohmy.
Manga oli hea, siis peaks seeriat ka vaatama tegelikult.
 _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Jan 10, 2007 14:48 Teema:
|
|
|
yuna kirjutas: | Sellest on nüüd seeria ka :o?
Ohmy.
Manga oli hea, siis peaks seeriat ka vaatama tegelikult.
 |
manga oli jah hea... loodame, et anime ka meeldib  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Jan 10, 2007 21:28 Teema:
|
|
|
ÕUDUKAS Jess... Kohe tõmbama(ega se litsenseeritud ple?) |
|
Tagasi üles |
|
 |
MadESTMan

|
Postitatud: Kolm Jan 10, 2007 21:49 Teema:
|
|
|
Siit saab korralikult vaadata 1-6 ep kui YouTube ei istu, videod ainult inglise keelsete subtiitritega nii palju kui mina olen näinud. (Vajab kiiret regamist et videosi vaadata)
http://www.crunchyroll.com/showseries?id=341 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 14:45 Teema:
|
|
|
Ma nüüd neli episoodi ära vaadanud, rohkem pole tõmmanud, tegelt kuuenda on, aga suva see, viiendat ka vaja.
Tegelikult ei paista midagi väga head olevat, aga no eks vaatan edasi. Mulle tegelikult ei meeldi mingiti tontide ja/või teispoolsuse ja sellise kristliku jamaga animed.
Viimati muutis seda raidomees (Nelj Jan 11, 2007 17:54). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 15:08 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Tegelikult ei paista midagi väga head olevat, aga no eks vaatan edasi. Mulle tegelikult ei meeldi mingiti tontide ja/või teispoolsuse ja selliste kristliku jamaga animed. |
Selliste kristliku jamaga? Antud animes on üks tegelastest ju kristlane ja ta ei ole just väga tähtis tegelane minu arvates. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 17:54 Teema:
|
|
|
Oih, ma ärkasin, et mul on väike kirjaviga, vist.
Aga kui sa tahtsid teada, mis ma kristliku jamaga mõtlesin siis, noh need kuradi hinged ja paradiis ja põrgu ja sellised, nagu näiteks jätsin selle pärast Bleachi vaatamise pooleli.
Ja no ma ei mõtle just kristlust vaid seda üldist usuasja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Laup Jan 13, 2007 14:46 Teema: Ghost hunt
|
|
|
Ma olen ka kuus esimest osa ära vaadanud, Youtubes on minu teada mitu järgmist osa ka üleval aga siiamaani ainult Rawna, ei viitsi vaatata, ootab subid ära
muidu päris huvitav ja ka naljakas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:45 Teema:
|
|
|
Esimese kolme osa põhjal tundub päris hea. Muusika meeldib (lõpp ja algus head) ja tegelased ja müstika muidugi, mida raidomees ei salli millegipärast. Nüüd siis Mai liitus selle tüübi rühamaga ja loodame, et sisu selle tõttu drastiliselt ei muutu. Mõned hirmsad hetked olid ka sees, aga võiks midagi kõhedamatki näha. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 14:27 Teema:
|
|
|
Tegelt ei meeldi minule ka see niiöelda ''kristlik jama'', kuid minujaoks korvavad vaimud ja poltergeistid selle ära. Soovisin mitu aastat (ja osalt soovin siiamaani) paranormaalsete nähtuste uurijaks hakata ja selline anime on minujaoks päris magus suutäis. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 15:32 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | Tegelt ei meeldi minule ka see niiöelda ''kristlik jama'', kuid minujaoks korvavad vaimud ja poltergeistid selle ära. Soovisin mitu aastat (ja osalt soovin siiamaani) paranormaalsete nähtuste uurijaks hakata ja selline anime on minujaoks päris magus suutäis. |
Ma lugesin vaime ja poltergeiste ka selle alla. Need ei meeldi mulle ka, kasvõi juba sellepärast, et neid on nii palju kasutatud, et lihtsalt tüütu on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 03:29 Teema:
|
|
|
Mul nüüd kümme osa vaadatud ja tundub nagu anime veniks. Venima on vale sõna tegelikult, sest anime koosneb eraldi seisvatest lugudest ja läbivat sü¾eed pole. Kuid peaks olema! Tegelased on huvitavad ja sisu ka, aga olgu vaimud üht või teist moodi neil vastas, lõpupoole kaob ikkagi uudsus ära, sest kõik suht üks ja sama. Ka sisu ei erine lugudel - alati on kutsutud kõik tegelased kohale ja alati pole nende "eksorsimist" üldse kasu olnud. Lõpud on minu arust ka natukene ebaõnnestunud. Siiski pole animel suuremat viga, loodan, et läheb ülesmäge nüüdsest. Järgmine lugu peaks ühe episoodi pikkune olema (arvestades pealkirja) ja see pole muidugi hea enne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Apr 05, 2007 22:08 Teema:
|
|
|
Vot see asi lõpetati ka ära. Oli tore seeria, andis väikese lootuse ka järjele. (noh, st. nüüd ma loodan, et seda kunagi järjega täiendataks) _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Apr 05, 2007 22:20 Teema:
|
|
|
Mulle ka meeldis. Algus oli huvitav, siis vahepeal (umbes 10. osani) oli selline, nagu ma kirjeldasin oma eelmises postis enne Ummit. Tegelikult oli aga suhteliselt vaatamist väärt sari, sest tegelased on sellised mõnusad ja ei puudu huumorit. Viimased kaks osa, mõlemad neljajaolised, olid juba päris põnevad, isegi õudsed. Eriti hirmus oli see lugu labürinti meenutavast majast.
Mina jään ka järge ootama-lootma. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Nelj Apr 05, 2007 22:32 Teema:
|
|
|
Mulle ka see sari väga meeldis, kuigi vahepeal vajus ära, siis jälle läks täie rauaga edasi aga lõpp jättis tõesti vajaka, nii ka mina ootan järge suure põnevusega. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|