OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Jaapani keele õppimine
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Keitarò Urashima

Postitus Postitatud: Teis Märts 06, 2007 21:25    Teema: Vasta viitega

Robin, komadori kirjutas:
SSJ_Silver kirjutas:
Kishumanga kirjutas:
www.learn-japanese.info seal on kõik olemas, mis vaja...minu jaoks vähemalt Happybunny õpin juba =)
Tänud, see ülihea lk!!!! Arigatou gozaimasu!!! ÄRGE KUSTUTAGE SEDA LINKI ÄRA, TEISTEL KA ÄKKI VAJA!!!Palun.. Bunnysmile

No see võib hea olla aga tegelikult ei saa ei interneti,cd,kasetti,anime,manga ega sõbra teel õppida..Seal tegelt on jah küll väga palju infot aga ikkagi..

Väga lihtsalt saab. Kuigi suuline osa vajab kindlasti lihvimist. Kui sa võtad asja: "ahh ma ei viitsigi", siis ei teegi sa midagi. Sa pead asja tõsiselt võtma ja järjekindel olema.

Welcome to..... Velvet Room.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Random

Postitus Postitatud: Teis Märts 06, 2007 21:27    Teema: Vasta viitega

hästi palju animet vaadata, ilma subtiitiriteta kõige parem. Mulle on küll poole aastaga üht kui teist külge jäänud, kuigi jaapanlased võiksid mind panna mõnesse "ära naera koba üle" showsse.

Postitus Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 09:55    Teema: Vasta viitega

Selleks, et jaapani keeles kirjutada on vaja installeerida windowsi plaadilt keelepakett Ida-Aasia keeltele. Siis tuleb jaapani keel enda keelevalikusse lisada ning alt + shift saab vahetada input keeli, millega soovid kirjutada. Jaapani keeles tuleb siis vastavalt keele tööriistaribalt muuta, kas soovid katakanas või hiraganas kirjutada. Hiraganas kirjutades pakub ta kanji silpe ka ning tühikut vajutades saab teisi sama hääldusega variante ka vaadata ning sisestada. Enteriga kinnitab sõna ning siis saab juba edasi trükkida. 簡単でしょう。
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 21:19    Teema: Vasta viitega

tglt on Tallinnas kool nimega Järveotsa gümn. kus on 5h jaapani keelt nädalas, alates 10nendast klassist :) Ma arvan, et ma lähen sinna wink

"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 21:28    Teema: Vasta viitega

SSJ_Silver kirjutas:
tglt on Tallinnas kool nimega Järveotsa gümn. kus on 5h jaapani keelt nädalas, alates 10nendast klassist :) Ma arvan, et ma lähen sinna wink

Mu õde ütles, et keegi olevat öelnud, et sealt ei saa eriti midagi selgeks, aga ma ei usu seda.
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 21:36    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:
SSJ_Silver kirjutas:

Mu õde ütles, et keegi olevat öelnud, et sealt ei saa eriti midagi selgeks, aga ma ei usu seda.
Jh, ma olen ka kuulnud, aga kui õpid, eks siis ikka saad :)

"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Seichi
bakaer than thou

Postitus Postitatud: Reede Märts 09, 2007 09:24    Teema: Vasta viitega

Now wait just a damn minute!

Kuidas kurat muudmoodi saada keelt nii äeste selgeks, kui mitte päris jaapanlase käe all!

Nagu Noriko ja Kyohiko Takahashi oli nagu suurepärane vanapaarike, kes vajutasid kogu vajalikud vastava taseme teadmised kindlal käel meie peakoludesse, isegi nendel, kes sinna kooli olid niisama läinud. Kõige tsikimad tsikid ja kõige rullnokamad tolbajoobid tulid sealt teadmistega välja.
Nüüd on seal teine õpetaja, hmm, Shinobe sensei, shinobi sensei? Shi...aah, ta pole isegi päris jaapanlane enam, eesti naise käe all teisiti tahutud, aga õpetada oskab sellegi poolest, lihtsalt ta ei mõista crowd control'i põhimõtteid nii äeste kui tema eelkäijad. Kyohikot me kõik kutsusime lihtsalt Takahashiks, muide. Igastahes suvisel lisaõppel, olen ma tolle vanahärraga ka tõsisemaid vaidlusi maha pidanud, mis märkamatult muutusid teineteise peale karjumiseks lõppeks. Sisutihedaks ja mõtestatud karjumiseks, olgu see siis laivis või telefonitsi. Ei, väga lahe oli. Üldse need õpetajad seal on täitsa kihvtid ning kogu segaposu väärt, kui muidugi on su plaan sinna ÕPPIMA minna .)

[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk

Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.

Pigs will even climb trees if you flatter them enough.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
dpr2016

Postitus Postitatud: Nelj Märts 15, 2007 23:51    Teema: Vasta viitega

Seichi kirjutas:
Öä, et kanjis, või isegi hiraganas ja katakanas kirjutada on konverterit tarvis, ikkagi kirjutad ju romanjis ise, programm lihtsalt muudab silbid siis ümber kohe või annab sulle valiku võimalikest kanji või silpkirjade märkidest.
Mul kunagi oli üks selline konverter, mille sensei mulle andis, aga see hävines formatiga emm

Üks väärt abivahend jaapani keele õppimisel on jwpce:
http://www.physics.ucla.edu/~grosenth/jwpce.html

See sisaldab enda konverterit, paned suvalisse arvutisse ja funkab. Väikesed tähed muutuvad automaatselt hiraganaks, suured katakanaks. Kui on soov hiraganas kirjutatud sõna kanjiks muuta, siis selekteerid ja vajutad F2. Asi sisaldab üle keskmise jaapani-inglise sõnaraamatut (Ctrl-D). On võimalik ka kanjit radikaalide järgi otsida jne.
Kõigele lisaks täielik vabavara.
Tagasi üles
Seichi
bakaer than thou

Postitus Postitatud: Reede Märts 16, 2007 04:08    Teema: Vasta viitega

Jep, just seesamune see oligi, väärt leid, mate .)

Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.

Tagasi üles
mamoru

Postitus Postitatud: Laup Märts 31, 2007 14:53    Teema: Vasta viitega

SSJ_Silver kirjutas:

ja olen väga imestanud nende kommentaaride üle, kus öeldakse, et ei saada midagi selgeks, sest ise õpin alates septembrist jaapani keelt keelte koolis, kus õpetajaks on just tema ja kõik on temaga rahul( minu teada) - ise saan küll kõik selgeks ja võiksin öelda, et ta on lahe õpetaja. Kes selgeks ei saa need ei õpi, muud seletust maleida ei oska. ( Ta oskab selgeks teha kõikidele materjali ja nendel, kes puudusid seletab ta veel kordgi)

Viimati muutis seda mamoru (Püh Dets 14, 2008 00:44). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Seichi
bakaer than thou

Postitus Postitatud: Laup Märts 31, 2007 15:29    Teema: Vasta viitega

Sonobe on liiga leebe lihtsalt. Muidu ootaks teda kodus tainarull uksepeal. Muud miskit .)

Takahashiga oli teine lugu. Ta oli selline väga neetult vanakooli jaapani "sensei". Kuskil poole aastaga julges temaga juba pisut isegi vaielda, aga olgu see neetud, kes julgeb end näole anda tegemata ülesandega. Sellistel momentidel tavaliselt valitses ruumis pisuke himutav vaikus, samas võis nahaga juba tunda, mis staatika ennast end kogub, isegi kerget kauget kõue raginat võis täitsa ettekujutada. Pealegi tegemist oli ainukese õpetajaga, kelle ees oli häbi ebaõnnestuda. Sensei stuff, ne? Kõik püüdsid.)

Sonobe on nagu: "Et tegemata, eh? No võiks ju ikka teha ja värk. *naeratus* Millest sa siis täpsemalt aru ei saanud vms?" Tüüpide käest, kes kukkusid laest järveotsa, sest sissesaamisstandardid on seal neetult madalad. Minu klassist kolm tüüpi veel veerisid, fer crying out loud. Sonobe on pehme päss, ajudega tho.

Tagasi üles
mamoru

Postitus Postitatud: Esm Apr 02, 2007 12:36    Teema: Vasta viitega

Ja minu meelest nii peabgi- ta on leebe ega sunni jaapani keelt peale, miks sa seda õpid, kui sa ei viitsi koduseid ülesandeid teha? Ja hea, et ta on leebe, sest iga kord ei jõua sa seda grammatika või kanjide osa valmis, teiselt poolt kui kellegil on tegemata töö mitu korda järjest ja õpetaja ei tõrele, siis see kellel on tegemata peaks ise hakkama mõtlema, mida ta tahab selle keelega saavutada, sest jaapani keele klassi ta valis ise ja sinu jutt, et ta saab oma naiselt tõreleda vm. sellist- kust sa seda võtad? Ja teiseks peaksid sa teadma, et Jaapanis siia maani on ühiskonnas selline arusaam, et mees on perekonna liider ja naine tagasihoidlik ja niimoodi ka õpetatakse lapsi maast madalast. See küll muutub, kuid mitte kiiresti- see arusaam.
Tagasi üles
Seichi
bakaer than thou

Postitus Postitatud: Teis Apr 03, 2007 21:00    Teema: Vasta viitega

Sedand ma ju siin seletangi, ta pole enam mingi jaapanlane, tainarull on endast juba märku andnud .)
Muidugi kõik see ülejäänud on ka jah täitsa asja ette öeldud, nüüd oleme valgustatud ja puha .)
Ega need Jaapanlased sellised ninnu-nännud ole, nagu sonobe.
Mitte need, kes on valitud siia ilma õpetama.

Tagasi üles
omoshiroii

Postitus Postitatud: Teis Juun 26, 2007 20:59    Teema: Vasta viitega

zero kirjutas:
Selleks, et jaapani keeles kirjutada on vaja installeerida windowsi plaadilt keelepakett Ida-Aasia keeltele. Siis tuleb jaapani keel enda keelevalikusse lisada ning alt + shift saab vahetada input keeli, millega soovid kirjutada. Jaapani keeles tuleb siis vastavalt keele tööriistaribalt muuta, kas soovid katakanas või hiraganas kirjutada. Hiraganas kirjutades pakub ta kanji silpe ka ning tühikut vajutades saab teisi sama hääldusega variante ka vaadata ning sisestada. Enteriga kinnitab sõna ning siis saab juba edasi trükkida. 簡単でしょう。

Kas muidu saab tõmmata ka internetist kusagil jaapani keeles trükkimiseks tarkvara? ???
Tagasi üles
xin Zeran
Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

Postitus Postitatud: Teis Juun 26, 2007 21:30    Teema: Vasta viitega

omoshiroii kirjutas:
Kas muidu saab tõmmata ka internetist kusagil jaapani keeles trükkimiseks tarkvara? ???

<sigh> Ma tükk aega kaalusin, et kas hakata sinu posti peale reageerima või mitte. Pärast on jälle jutud laiali, et kui kuri ja õel ma teiste inimeste vastu olen. Iseenesest on ilusasti ära seletatud, et kuidas "jaapani keeles" trükkida. Sa vist ei viitsinud õpetust jälgida.
Tore, tubli laps, istu. Hinndeks saad ilusa 2.
Ma annan sulle veel võimaluse end natuke parandada. Mul on veel lootus, et oskad inglise keelt lugeda ja internetis olevaid otsingumootoreid kasutada.
Sisesta enda hajutatud mõttetesse, et Google, on sinu parim interneti sõber.

$> man woman
No manual entry for woman
$> exit

Church of Scientology
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
omoshiroii

Postitus Postitatud: Kolm Juun 27, 2007 08:51    Teema: Vasta viitega

Eks ma siis googlit oma interneti sõbraks pea:P
Tagasi üles
Riion

Postitus Postitatud: Kolm Juul 18, 2007 13:06    Teema: Vasta viitega

Kuulge, selline mure.
Ma mäletan, et kuskil oli üleval eesti keelne leht, mis õpetas jaapani keelt.
Nüüd, kus ma olen natuke aega uurinud siit ja sealt, millegipärast enam ei leia.

Keegi teab midagi selle kohta?

"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"

- Buddha
Tagasi üles
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Juul 18, 2007 13:08    Teema: Vasta viitega

Riion kirjutas:
Kuulge, selline mure.
Nüüd, kus ma olen natuke aega uurinud siit ja sealt, millegipärast enam ei leia.

http://www.hot.ee/celion/ ?
Riion

Postitus Postitatud: Kolm Juul 18, 2007 13:46    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:
Riion kirjutas:
Kuulge, selline mure.

http://www.hot.ee/celion/ ?

Jup.
Tänud.

"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"

- Buddha
Tagasi üles
ponytail

Postitus Postitatud: Teis Aug 07, 2007 12:28    Teema: Vasta viitega

Läbi anime õpib isegi väga hästi. Mõnus keel on. Kingiti sünnaks isegi vestmik/sõnastik. Päris palju uuritud ja õpitud.
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 28, 29, 30  Järgmine
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 30

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes