Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:44 Teema:
|
|
|
Okei, okei. Pean tunnistama, et enne läksin liiale öeldes EL'ist halba ilma anime l6puni vaatamiseta... Aga mulle t6esti ei meeldi see. Mitte, et mulle ei meeldiks s8gavad animed, aga see igastahes ei meeldinud. Veri k8ll meeldib, aga miski seal oli, mis ei meeldinud mulle.
Näiteks Death Note meeldis mulle väga ja Nana ka. Ning m¨lemas selles oli mingi omamoodi s8gavus.... M6lemas olid k6igil mingid suured probleemid ja stuff...
Ja ande andeks, et ma enne mingid m6ttetut soga ajasin!
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 23:05 Teema:
|
|
|
ei tea küll kuhu oma arvamuse avaldamise õigus kadunud on, aga noh, animest rääkides on teema juba olemas. ja ma ei usu, et manga animest parem on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maku
|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 18:53 Teema:
|
|
|
Parim anime ever imo. Mul suht pisarad jooksid koguaeg. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Aug 05, 2007 19:16 Teema:
|
|
|
Maku kirjutas: | Parim anime ever imo. Mul suht pisarad jooksid koguaeg. |
See on manga teema ju. Animest räägitakse siin. Üks post üleval alles öeldi ju.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Esm Okt 29, 2007 08:50 Teema:
|
|
|
njaaa. esiteks kysimus. kas seda sarja ongi kokku 13+1 episoodi ehk siis 14. mul oli 1-10 siis 10,5 ja edasi 11, 12, 13 ehk kokku 14. kas mul jäi midagi nägemata, sest ova ei olnud miskile nimes kirjutatud aga samas episoode oli ikkagi 14.... teiseks
W O O W
parim anime mida minu silmad näinud on. ma mingi nutsin 10 korda ja ei suutnud olla
ma tõesti julgen äelda, et ma pole iialgi mitte midagi kuulnud, lugenud ega näinud mis mulle nii hinge oleks läinud ja mida ma nii totaalselt nautinud oleksin.
edit....
vabandust, ma unine ja search (et ei teeks asjata uut teemat) viskas mu siia teemasse ja ma ei uurinud üldse kus olen ja läbustasin anime kohta vales kohas. vabandust.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Kolm Dets 19, 2007 15:50 Teema:
|
|
|
elfn lied on ulmeline anime sari ja see mulle väga meeldib eriti muusika välis foorumiteson teda hinnatud teda maksimum punktidega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Kolm Dets 19, 2007 17:13 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | elfn lied on ulmeline anime sari ja see mulle väga meeldib eriti muusika välis foorumiteson teda hinnatud teda maksimum punktidega |
Reading comprehension ftw.
cenorig kirjutas: | See on manga teema ju. Animest räägitakse siin. Üks post üleval alles öeldi ju.  | _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Teis Märts 04, 2008 23:27 Teema:
|
|
|
Lugesin 82 peatükki inglise keeles. Täiesti müstiline, kuidas asjad saavad alati veel halvemaks ja kurvemaks minna. Aga samas olen rahul, tahtsin rohkem lugu ja ka sain. Samas, nüüd jääb üle vaid uusi scane oodata, ja ma vihkan ootamist -.-
Ahh, kirjutasin manga foorumis manga kohta, tunnen end nüüd nii pädevana  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chamelle

|
Postitatud: Laup Mai 31, 2008 21:18 Teema:
|
|
|
Üks lemmik mangasi ja animesi.Manga meeldis sellepoolest,et see oli pikkem ja tõesti seel lugu on nii kurb! Kuna ma olen suht õrn või noh,siis ma hakkasin ikka .  _________________
Don`t wanna,
let you go.
Never gonna
Let you go.
Be with me together,
because I am you,
and I will ever,
let go of you forever. |
|
Tagasi üles |
|
 |