Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 22:31 Teema: History's Strongest Disciple Kenichi
|
|
|
Genres: Comedy, Shounen
Osasid on tänase seisuga subitud 13 rawe on juba 24 a palju veel tuleb ei tea
Peaks koha ära mainima et selles animes ei aeta taga kunstilist ilu ega originaalset sisu, kõiki neid teemasid on juba korduvalt käsitletud kuid sellele vaatamatta ta meeldib mulle.
Peategelane õpib koolis...
on nõrguke ja saab kotti...
Ja siis ta saab tuttavaks yhe tydrukuga :
ning mingitel "arusaamatutel" põhjustel ta otsustab et enam ei soovi olla peksupoiss...
Tydrukult saab ta infot, kus ennast vormi ajada
Ja seiklus hakkabki pihta
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 22:38 Teema:
|
|
|
tundub huvitav. Kui ma oma mittemillegitegemise ja niisamavahtimise vahelt aega leian, tõmban alla ja hakkan vaatama.
mittemillegitegemise ja niisamavahtimse jama on see, et midagi ei saa tehtud, ainult aeg kaob ja kaob ja kaob. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 22:43 Teema: Re: History's Strongest Disciple Kenichi
|
|
|
c0en kirjutas: | ning mingitel "arusaamatutel" põhjustel ta otsustab et enam ei soovi olla peksupoiss...
Tydrukult saab ta infot, kus ennast vormi ajada
Ja seiklus hakkabki pihta
| natuke spoilerit võibolla?
Millistel arusaamatutel põhjustel? Kohe esimeses osas näidatakse, et tahab tugevamaks saada? Üritab enda kooli karate klubi kaasa lüüa. Kuid kna tema nõrkus on teadatuntud, on ta pigem kohalikele peksupoisiks, kui trennikaaslaseks. Miu peab Kenichit kui tõsiselt võetavat võitluskonsti õppijat ja pakub enda abi.
Anime on siia maani väga humoorikalt ja südamlikult(kui sedasi väljendada tohib) ülesse ehitatud. Näidates mingi luuseri tõusukäiku, kuid näidates, et suur süda nii võitluses/kui hoolivuses on Kenichil koguaeg olemas olnud. Mis mind hämmastama paneb, on olukord, kus kasutatakse kõiki shonen võitlus anime kli¹eesid, kuid esitletakse seda kõike väga südamlikus kontekstis, haarates vaatajat kaasa tegelaste arengusse.
Kokkuvõtlikult võib öelda: väärt vaatamist anime!!! Soovitan heaga vaadata. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 22:59 Teema:
|
|
|
aitäh et ülevaate kirjutasid, kavatsen seda vahelduseks vaadata.
kui viitsid siis võta järgmisena Sumomo mo momo mo käsile  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Märts 28, 2007 16:18 Teema:
|
|
|
Ma ka vaatan seda, aga ma ei oska kohe öelda, miks ma seda vaatan. Esmamulje oli tegelikult halb, aga siiski vaatasin edasi ja ma usun, et tahaks lihtsalt teada, mis saab, kuigi see on arvatavasti täiesti ilmselge. Kasvõi pealkirjast juba. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 14:14 Teema:
|
|
|
ku*at. väga meeldib. minu ja peategelase vahel on võimalik ohtrasti paralleele tõmmata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 14:43 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: | ku*at. väga meeldib. minu ja peategelase vahel on võimalik ohtrasti paralleele tõmmata  |
milliseid?  _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 19:38 Teema:
|
|
|
Ryujin kirjutas: | 0h00 kirjutas: | ku*at. väga meeldib. minu ja peategelase vahel on võimalik ohtrasti paralleele tõmmata  |
milliseid?  |
noh nüüdseks võib selle 'Looks' ja 'Size' ja 'Persistance' ja 'Fighting skills' välja jätta. Kunagi ammu oli selline periood, kus sõber sai tänaval kolki ja mina sain koolis kolki koguaeg, et otsustasime karatesse minna. jajah nüüd mitu aastat hiljem ongi nii |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 16:40 Teema:
|
|
|
Kui sa ei taha mangat osta siis sa saad t6mmata selle k6ik osad siit lingilt... www.eternal-blue.net/forum/ (regamine on vajalik aga see on tasuta).
Ma lihtsalt mainin seda ma otsisin seda mangat jumala kaua aega kui keegi tahab seda lugeda siis ma lihtsalt MAININ seda... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Esm Nov 12, 2007 19:35). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 17:44 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Kui sa ei taha mangat osta siis sa saad t6mmata selle k6ik osad siit lingilt... www.eternal-blue.net/forum/ (regamine on vajalik aga see on tasuta). |
STOP THE ADVERTING! |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 00:01 Teema:
|
|
|
Animet ei vaata, aga mangat loen
Suht huvitav kusjuures.
Keegi veel loeb mangat??
Mangat lugedes tuleb tahtmine ise ka mingit martial artsi õppida
Sõbrad käisid kunagi tai boxis, peaks uurima asja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 16:46 Teema:
|
|
|
Ah kohe martial artsi tahaksid õppida... Martsipan on hea.
Peaks kirjutama, et see on väga-väga hea asi, lugeda ma ei viitsi, aga joonissarjast sai üks mu lemmikuid. Joonistustiil üldse ei meeldi, aga tegelased olid kohati väga armsad ja lõpetasin selle vaatamise juba ammu-ammu, siis kui ta valmis sai, aga kedagi niietnii ei koti ja see teema eriti populaarne ka polnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Laup Nov 14, 2009 21:13 Teema:
|
|
|
Päris palju sai naerda, mõnusalt kohe
/ei kasuta sarkasmi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Teis Nov 17, 2009 15:14 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | Animet ei vaata, aga mangat loen
Suht huvitav kusjuures.
Keegi veel loeb mangat??
Mangat lugedes tuleb tahtmine ise ka mingit martial artsi õppida
Sõbrad käisid kunagi tai boxis, peaks uurima asja  |
Jah, manga kvaliteet on, võrreldes animega, kordades kõrgem. _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Nov 19, 2009 16:44 Teema:
|
|
|
Lõpetasin just selle anime vaatamise. Naerda sai tõesti kõvasti. mulle meeldis anime stiil. Meenutas neid animesid mis tehti 90-ndatel aastatel. Pikkus oli ka normaalne. Praegu tehakse vähe neid animesid, mis on 50 osa või pikemad. praegusel ajal tehakse kas 12 või 25 osalised.
mul on hea meel et mõned inimesed raatsivad vanu teemasid uuesti üles kaevat, sest mõnikord võib sealt leida selliseid pärle, mille peale ise ei tule.
See anime algus meenutab mulle ühte aasia filmi, mida ma hiljuti nägin. Seal samuti poiss satub imelikku dojosse õppima ja seal filmis on samuti tulnuka näoga tegelane. kahjuks ei tule filmi pealkiri meelde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|