|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 20:01 Teema:
|
|
|
Lõpulaul hakkas endalegi meeldima. Nimi? _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 20:24 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Lõpulaul hakkas endalegi meeldima. Nimi? |
~Shooting Star~ _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 21:46 Teema:
|
|
|
Või siis koos artistiga : Home Made Kazoku - Nagareboshi kui ma ei eksi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Naru-Chan

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 21:19 Teema: Naruto 2ra vaadatud juba!LAHEEE>.>
|
|
|
Olen kõik naruto osad ära vaadanud kaasa arvatud fillerid praegu vaatan naruto shippuudenit ^_^ loen naruto mangat kah mhmm! 
Viimati muutis seda Naru-Chan (Nelj Aug 16, 2007 01:21). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 21:27 Teema: Re: Naruto 2ra vaadatud juba!LAHEEE>.>
|
|
|
Naru-Chan kirjutas: | Okyy siish ma olen k6ik naruto osad 2ra vaadanud praegu vaatan naruto shippuudenit uued osad irwwh ^_^ loen naruto mangat kah mhmm! Lemmik tegelased naruto shippuudenist on Naruto,Sai,Sakura,Sasuke,Gaara >_<,Temari,Deidara,Sasori,Kakashi,Kurenai,>_<,Shikamaru,Tsunade(Shes got a slammin nice bod erhh naruto sayd that tough ^_^', Vist K6ik hehe >_<!Ma vic nyyd l6petan nyyd kirjutamise he he ^_^! |
ma tean, et ma teen praegu ühe jultunud offtopicu, aga laske see ülemine tekst siit läbi ja leidke kümme erinevust  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 21:35 Teema:
|
|
|
vot ühest asjast ei saa ma mitte aru. Täiesti tavaline on, et mingi ninja ütleb, et okei, tsau, hiljem näeme, ma nüüd lähen, teeb lihtsa sõrmemärgi käib "pufff" ja tegelane ongi kadunud. Aga miks seda kunagi lahingus vms ei kasutata, kui on vaja kiiresti ühest kohast teise jõuda? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Naru-Chan

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 21:38 Teema:
|
|
|
Uhkustamiseks vist või siis selleks et kähku ära minna ja oma raamatut lugeda nagu kakashil kombeks on
Viimati muutis seda Naru-Chan (Nelj Aug 16, 2007 01:19). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 21:44 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | vot ühest asjast ei saa ma mitte aru. Täiesti tavaline on, et mingi ninja ütleb, et okei, tsau, hiljem näeme, ma nüüd lähen, teeb lihtsa sõrmemärgi käib "pufff" ja tegelane ongi kadunud. Aga miks seda kunagi lahingus vms ei kasutata, kui on vaja kiiresti ühest kohast teise jõuda? |
arvatavasti on see trikk ainult sõprade ees uhkustamiseks mõeldud odav silmamoondus vms.
või on neil lahingu ajal pea pulki täis ja selle triki kasutamine ei tule neil lihtsalt pähe...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Naru-Chan

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 21:45 Teema:
|
|
|
KeKeKe 
Viimati muutis seda Naru-Chan (Kolm Aug 15, 2007 22:29). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yaya

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 21:51 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | vot ühest asjast ei saa ma mitte aru. Täiesti tavaline on, et mingi ninja ütleb, et okei, tsau, hiljem näeme, ma nüüd lähen, teeb lihtsa sõrmemärgi käib "pufff" ja tegelane ongi kadunud. Aga miks seda kunagi lahingus vms ei kasutata, kui on vaja kiiresti ühest kohast teise jõuda? |
Ma olen seda ise ka mõelnud vahest... Kuid äkki on nii, et nad lasevad tossu ja hüppavad ruttu kuskile maja katusele, sest peamiselt nad teevad nii külades majade vahel. <--- ok ma tean, et kahtlane mõte
muide kas hetkel on on ainult 2 naruto filmi väljas? vähemalt subb-itud? olen neid kahte näind  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 22:00 Teema:
|
|
|
Yaya kirjutas: | Random Hero kirjutas: | vot ühest asjast ei saa ma mitte aru. Täiesti tavaline on, et mingi ninja ütleb, et okei, tsau, hiljem näeme, ma nüüd lähen, teeb lihtsa sõrmemärgi käib "pufff" ja tegelane ongi kadunud. Aga miks seda kunagi lahingus vms ei kasutata, kui on vaja kiiresti ühest kohast teise jõuda? |
Ma olen seda ise ka mõelnud vahest... Kuid äkki on nii, et nad lasevad tossu ja hüppavad ruttu kuskile maja katusele, sest peamiselt nad teevad nii külades majade vahel. <--- ok ma tean, et kahtlane mõte
muide kas hetkel on on ainult 2 naruto filmi väljas? vähemalt subb-itud? olen neid kahte näind  | Tead, et sul on täiesti õigus?
kui keegi sellist trikki lahingus teeks siis ta oleks kohe surnud ka(pfff*hiding behind a tree*)  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 22:27 Teema:
|
|
|
Sellepärast, et pinget tõsta ikka. Nats nõme oleks kui mingi "puff" tagaajamine käib, kus ninjad üksteise võidu "puffivad". |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 23:13 Teema:
|
|
|
Mul tekkis sellega seoses küsimus, et miks kasutavad seda inimese puupalgiks muutumise tehnikat ainult "head" ja Konoha rahvas (oli vist kawarimi no jutsu). See pidi olema üks ninjade algtehnikaid, aga vastased ei kasuta seda peaaegu üldse ju. Teisalt jälle küsimus, et miks Naruto omandatud Kage Bunshin oli seal salajases Hokage scroll'is ja miks kõik imestavad: "oo, see poiss oskab shadow replicationit, kuidas see võimalik on!?" Naruto kloonid saavad ju alati võimsalt peksa, harva juhtub, kui see skill kasuks on. :S (see smaili puudub siin foorumis kahjuks)
Sellest ei saa ma ka aru miks kunaisid ja shurikene seal kasutatakse - need ei tapa ju kedagi! IMO on neid vaja ainult Shikamarul ja sedagi vaid tema plaani osana. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Reede Märts 23, 2007 00:32 Teema:
|
|
|
Sellega seoses valdab ka mind küsimus, et miks Konoha inimesed üldse riides käivad, neil ei ole ju riideid tegelikult vaja, päike paistab ja nii... _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Märts 23, 2007 00:36 Teema:
|
|
|
ahjaa, sihuke küsimus kah veel, et ninjadeks saab seal vist igaüks, kes tahab, kuid millegipärast on seal ka igasuguseid tavainimesi. Ja kas seal on tavainimestel ka mingid supervõimed? Näiteks võiks põllumees endast 100 klooni teha ja need siis tööle panna vms. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Reede Märts 23, 2007 12:14 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ahjaa, sihuke küsimus kah veel, et ninjadeks saab seal vist igaüks, kes tahab, kuid millegipärast on seal ka igasuguseid tavainimesi. Ja kas seal on tavainimestel ka mingid supervõimed? Näiteks võiks põllumees endast 100 klooni teha ja need siis tööle panna vms. |
Päris huvitav oleks niimoodi...poleks üldse enam see mis enne |
|
Tagasi üles |
|
 |
metsakutsu
|
Postitatud: Reede Märts 23, 2007 14:28 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Teisalt jälle küsimus, et miks Naruto omandatud Kage Bunshin oli seal salajases Hokage scroll'is ja miks kõik imestavad: "oo, see poiss oskab shadow replicationit, kuidas see võimalik on!?" Naruto kloonid saavad ju alati võimsalt peksa, harva juhtub, kui see skill kasuks on. |
Mangas on hiljem kloonide kasulikkus välja toodud. _________________ Searching this vast Universe for a fried chicken with four legs... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Midigi

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 20:22 Teema:
|
|
|
pole nagu hiljuti midagi narutost kuulnud... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 20:54 Teema:
|
|
|
Midigi kirjutas: | pole nagu hiljuti midagi narutost kuulnud... |
Mida sa sellega mõtled? Äkki seda, et eelmine nädal ei lastud osa välja. See nädal lastakse see-eest kuulu kohaselt topeltosa. Jääme ootama neljapäeva/reedeni. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 21:11 Teema:
|
|
|
saksa pealt vaatamine on kahe otsaga asi. Kui kell lööb neli, hakkan juba vaikselt ootama. Telekast vaadata on ikka hoopis teine tunne kui arvutiekraanilt youtube kvaliteeti jälgida. Samas oota kaua ja siis saad mingi filleri episoodi...tüütu jama. Nagu täna, terve osa oodati sasuke maagilist ilmumist, mida ta osa lõpuks ikkagi suvatses teha, muidu oleks ehk isegi teise osa samal teemal tehtud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|