Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:15 Teema:
|
|
|
vehkida siiski tasub ainult oma maa peal, sest mujal ohustad teisi inimesi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:16 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Seal leheküljel on mitme mõõga juurde kirjutatud "praktiliseks kasutamiseks". Kuigi mina saan sellest hoopis kolmandat moodi aru, on mõeldud küllap seda, et mõõk on terav. Usun, et politsei võib sult selle konfiskeerid küll, kui sa kusagil sellega vehid. |
Isegi kui nad mulle nüri mõõga müüks, oleks see mul varsti üliterav.
Iseasi, kas sa ähvardad sellega kedagi või teed niisama showd.
Aga peab meeles pidama, tegemist on ikkagi RELVADEGA Näiteks panka ma küll sellega eriti minna ei tahaks. Ei usu, et mind kohe pangaröövis süüdistatult vangi pannakse, kuid kui mõni kahemeetrine turva mu maha murrab, võib üpriski ebameeldiv olla. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:25 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Ma arvan, et mõõgaga võib vabalt raekoja platsil vehkida, sest tegemist on tänapäeval ikkagi näidiseksemplariga, mitte ründerelvaga. |
cenorig kirjutas: | (8) Käesoleva paragrahvi lõike 1 punktis 6 nimetatud külmrelva võib ohutust tagades kanda ja kasutada ajaloolise kultuuri-, võitlus- või sporditraditsiooni järgimiseks ning traditsioone järgiva võitluse imiteerimiseks. |
kui sa suudad politseile tõestada, et su vehkimine kuulub selle punkti alla ning ohutus on tagatud, siis vehi. niisama vehkimise eest võetakse see kohe ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:30 Teema:
|
|
|
aga kui ma taustaks lõugan "Nüüd ma näitan Rurouni Kenshinist tehnikat "Ama kakeru ryu no hirameki" astuge palun kaugemale"
Ma arvan, et kui sa seal kellelegi päris mõõgaga järgi ei jookse ja muidu ähvardav ei ole, lastakse sul seal koos mõne boheemlase või Hare Krishnaga oma arvamust elust avaldada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:34 Teema:
|
|
|
irw inimesed jooksevad selle kisa peale paanikas laiali, terrorist mõõgaga XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:40 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | irw inimesed jooksevad selle kisa peale paanikas laiali, terrorist mõõgaga XD |
AGA siis ma ei ohusta neid enam, kõik on juriidiliselt korrektne.
äkki saaks telekasse kah veel. hmmm..... Siis oleks ma kuulsam, kui pinginaaber, kes oli täissuuruses Postimehe tagakaanel. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:43 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | -hectic- kirjutas: | irw inimesed jooksevad selle kisa peale paanikas laiali, terrorist mõõgaga XD |
AGA siis ma ei ohusta neid enam, kõik on juriidiliselt korrektne. |
Jah korrektne, siiski inimesed on ettearvamatud ja keegi ei tea mida nad teha võivad ning politsei võib siiski sind kinni võtta aga siis hiljem lahtilaskma sest ka nemad ei tea seadusi nii hästi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 18:52 Teema:
|
|
|
Politsei võib ka kinni võtta selle eest, kui sa relvaga vehid ja kedagi ei ohusta, aga nende arust ohustad. Kui lähed panka nii, et mantli all hoiad püstise nimetissõrmega kätt, mis väljaspoolt relvana paistab, siis sind võib arreteerida ja ka kohtulikult karistada. Relva immiteerimine vms. Tundub muidugi tore politseile "ära panna", aga tagajärjed võivad su rahakotile halvad olla. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 19:02 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | AGA siis ma ei ohusta neid enam, kõik on juriidiliselt korrektne. |
sa ohustad teisi inimesi ka siis kui sa mõõk vööl, mis pole mõõgatupes, ringi käid, rääkimata siis vehkimisest, kuna neil on võimalus kogemata, mitte tähele pannes jne mõõga otsa sattuda. ringijooksvatest lastest rääkimata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:02 Teema:
|
|
|
Njh hinnad enam-vähem samad kui netist ostes + kohaletoimetamise tasu. Aga tore ikkagi. Eriti tore oli ühe toote juures teade, et see sobid väga hästi ka praktiliseks kasutuseks . Need 3k maksvad asjad peaks kõvasti kvaliteetsemad olema kui need 700.- maksvad mõõgad kuna nad käsitsi sepistatud vms. A noh vaevalt, et ma neid ostma hakkan. Aint maybe siis kui kõvasti raha üle on (mida ma arvan, et ei juhtu). Kuid kingi ideeks võiks siiski kellelegi soovitada . _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:12 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | sa ohustad teisi inimesi ka siis kui sa mõõk vööl, mis pole mõõgatupes, ringi käid, rääkimata siis vehkimisest, kuna neil on võimalus kogemata, mitte tähele pannes jne mõõga otsa sattuda. ringijooksvatest lastest rääkimata. |
sel juhul ohustab teisi inimesi ka selline kodanik, kes restoranis kahvlit ja nuga kasutab, sest tema lauast mööduv inimene võib komistada ja kahvli otsa kukkuda...
kogemata ja mitte tähelepannes -tundub rohkem nagu inimese oma s*tt kui ta tähelepanematuse tõttu sinna mõõga otsa satub
ja mõõka ei pane mõõgatuppe ainult lauslollid...keda kahjuks siiski eksisteerib  |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:15 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: |
kogemata ja mitte tähelepannes -tundub rohkem nagu inimese oma s*tt kui ta tähelepanematuse tõttu sinna mõõga otsa satub
|
Aga sina kui omanik jääd ikka süüdi.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:18 Teema:
|
|
|
sellepärast ongi tore et mul pole mõõka ja ma pole lausloll  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:25 Teema:
|
|
|
vehin mõõgaga ja kui mõni tegelane liiga lähedale töllerdab, lajatan mõõgatupega pähe
Põhimõtteliselt peab ise ikka ohtu tunnetama. Ma arvan, et kui sa kusagil avaral platsil paar liigutust teed, ei tehta sinuga midagi, kuid kui sa hakkad seal mõõgaga kedagi taga ajama või muidu lollusi tegema, võib sul täbaralt minna.
Ohtu peab arvestama, kuid mitte liigselt kartma. Ning samuti peab arvestama, et ükskõik kui tark sa ka oled, võib sinu ees olev inimene olla paduloll ja tõesti lihtsalt omast lollusest sulle mõõga otsa joosta. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:44 Teema:
|
|
|
Ma siiski tahaksin uskuda, et nn relvapoel on mingi kindel eeskiri näiteks debiilikutele mitte müüa. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:48 Teema:
|
|
|
Seichi kirjutas: | Ma siiski tahaksin uskuda, et nn relvapoel on mingi kindel eeskiri näiteks debiilikutele mitte müüa. |
"Andke mulle see läikiv mõõk. jaaa jaaaa jaaaa, ma lähen INIMESI TAPMA haa haa haa haaa. Mu Kartulite Jumal käsib mind!" _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:50 Teema:
|
|
|
Näide elust .) _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 21:55 Teema:
|
|
|
Seichi kirjutas: | Näide elust .) |
Ma olen küll parajalt psühho, kuid mitte selline ärakeeranu nagu ma oma viimases postituses mängisin.
Aga kui leti taga istub mingi blondiinike, kes on oma küüntest vaimustuses, siis see müüks vist isegi vangiriietes psühhopaadile. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 23:12 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Seichi kirjutas: | Näide elust .) |
Ma olen küll parajalt psühho, kuid mitte selline ärakeeranu nagu ma oma viimases postituses mängisin.
Aga kui leti taga istub mingi blondiinike, kes on oma küüntest vaimustuses, siis see müüks vist isegi vangiriietes psühhopaadile. |
vaevalt et seal sellised müüjad on.. :S aga kuna saab ka osta neti teel siis küll võivad igad psühhid endale mõne sellise soetada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Indrek

|
Postitatud: Esm Märts 19, 2007 23:46 Teema:
|
|
|
Siia tuleb nyyd loogilise j2tkuna j2rgi kysimus:
Kus saab tartus/tartu l2hedal katana tehnikaid 6ppida? Elvas pidi mingi kendo trenn olema, seda ma tean... aga on neid veel? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|