Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
M.C.Savage

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 22:46 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | genky kirjutas: | David tuppa 3 ning Seichi ja Kristi tuppa 4. Savage on toas 9. |
kes need veel on? ei tahaks vinguda, kuid natuke imelik on, kui kokkutulekule tulevad sellised inimesed, kellest pole enne kuulnud ega näinud. Seichi nimi nagu kajaks kusagilt, kuid Kristi ja Savage on küll võõrad. |
Ära sabista, ma teen sulle ühe suure sõbraliku kallistuse ja võib-olla pai kah ning siis sa enam ei pelga mind...eriti  _________________ "My destiny is to save others so their destinies may be achieved." |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 22:51 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | genky kirjutas: | David tuppa 3 ning Seichi ja Kristi tuppa 4. Savage on toas 9. |
kes need veel on? ei tahaks vinguda, kuid natuke imelik on, kui kokkutulekule tulevad sellised inimesed, kellest pole enne kuulnud ega näinud. Seichi nimi nagu kajaks kusagilt, kuid Kristi ja Savage on küll võõrad. |
David on sinust kauem asjaga seotud olnud. Bakas küll enam eriti ei liigu, aga #emangas oli omal ajal sage külaline. Sama käib ka Seichi ja Savage kohta. Antud kokkutulekul on miski 3 tüdrukut (Kristi, Pille-Riin ja Triin), kes vist baka liikmed pole, aga on animehuvilised. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 22:59 Teema:
|
|
|
ei, ega mul otseselt nende vastu midagi pole, aga see on täpselt selline tunne, kui klassiõhtule igasugust võõrast rahvast veetakse?
Kas tüdrukud on ka vabad?
*tegi avastuse, et Savage on meessoost* hmm, meeste kallistamine...hmmm, ei tõmba otseselt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 23:04 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ei, ega mul otseselt nende vastu midagi pole, aga see on täpselt selline tunne, kui klassiõhtule igasugust võõrast rahvast veetakse? |
Minu jaoks on enamus tulijaid mittevõõrad, niiet mai tea. Sõltub, kellele on võõras kellele mitte.
Random Hero kirjutas: | Kas tüdrukud on ka vabad?  |
Parandan...selliseid tüdrukuid on 4...5 vist isegi. Aga jah. Arvestades, kuidas neid on registreeritud, siis võin öelda, et selles asjas sul pole mõtet proovidagi  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 23:10 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
|
irw see on kyll super hale _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 23:30 Teema:
|
|
|
Arno kirjutas: | Random Hero kirjutas: |
|
irw see on kyll super hale |
aga kes keelab küsimast? Tegelikult, kui ma seda tavaliselt küsin, ei ole mu mõte, et äkki saaks kellegi ära sebida. Pigem on see ettevaatusabinõu, et mõni armukade tüüp pärast rusikatega vehkima ei tuleks.
Aga ma arvasin jah, et nad mõne meesbaka käevangus kohale tulevad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
M.C.Savage

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 23:32 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kas tüdrukud on ka vabad?  |
Vabandan, aga see lihtsalt on asjakohane
Aga jah, ma olen täiesti kindel, et Seichi, Kristi, David ja mina oleme väga sõbralikud inimesed. _________________ "My destiny is to save others so their destinies may be achieved." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2007 23:43 Teema:
|
|
|
Ma tean, kes tahaks kedagi sebida! Kapsaedvin .) Need, kes olid eelmisel kokkutulekul, teavad, millest ma räägin.
Elizabeth tervitab. .) _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Märts 15, 2007 10:34 Teema:
|
|
|
Nii palju põnevaid küsimusi kokkutulekuks.
Kas Ummi leiab oma koodikaardi üles? Kas Random Hero skoorib või jääb ta silmnägu seekord terveks või koguni mõlemat? Kas david on asjaga endiselt seotud? Millised kleepekad, kui üldse, on Savage'i DSi peal? Kas xin Zeranil on kaasas piisav saunavarustus? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Märts 15, 2007 10:41 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Nii palju põnevaid küsimusi kokkutulekuks.
Kas Ummi leiab oma koodikaardi üles? Kas Random Hero skoorib või jääb ta silmnägu seekord terveks või koguni mõlemat? Kas david on asjaga endiselt seotud? Millised kleepekad, kui üldse, on Savage'i DSi peal? Kas xin Zeranil on kaasas piisav saunavarustus? |
Vastuseid nendele intrigeerivatele küsimustele, saate ainult Baka kokkutulek - 24.-25. märts Kunstimäel. Olge kohal ja te ei pea pettuma. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Nelj Märts 15, 2007 11:44 Teema:
|
|
|
Asi hakkab väljuma kontrolli alt. Peab vist tulemise ümber mõtlema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Nelj Märts 15, 2007 13:54 Teema:
|
|
|
ülekanne, tehtud! |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 00:22 Teema:
|
|
|
... minaolen naissoost ja vallaline /põhimõtteliselt /
aga kokkutulekule ei tule .. sest ma nii uuus ja kohad täis ja ma pean olema kuressaares samal ajal koolis XD
ja sebitav ka ei ole , mul on igasugustest sebijatest kopp ees  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 08:00 Teema:
|
|
|
1 koht on autos vaba |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 09:54 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | ... minaolen naissoost ja vallaline /põhimõtteliselt /
aga kokkutulekule ei tule .. sest ma nii uuus ja kohad täis ja ma pean olema kuressaares samal ajal koolis XD
ja sebitav ka ei ole , mul on igasugustest sebijatest kopp ees  |
Aah! Saaremaa ruulib! >__<
Spämm on tore!!!! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 17:03 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: |
Aah! Saaremaa ruulib! >__<
Spämm on tore!!!! |
võib ruulida kylll aga yhikas ei ole minuarust tore elada ... eriti veel kuressaarest väljas .. ja iga ommik peab kuressaarde kooli minema :S
lol .. kellegil öömaja pole pakkuda ?? ( Kuressaares .. kaheks nädalaks 18. märts kuni 31. märts ) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 17:56 Teema:
|
|
|
Maaakstud!!! _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 19:02 Teema:
|
|
|
Mina siiski ei saa. Ma pean oma sünnipäeva vanematega ja sõpradega Viljandist nendel päevadel.  _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 19:05 Teema:
|
|
|
Bleh, siit võib oletada, et mõni jõuab veel mineku päeva hommikulgi sellisele järeldusele, et on ikkagi täiesti võimatu kohale ilmuda selle aasta suursündmusele!
Kui just kepsud pole alt murtud, siis pole mingit vabandust. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 20:07 Teema:
|
|
|
naiste osakaal aina kahaneb, ei tea kas keegi mõjutab seda... |