Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Stiil? |
Rock |
|
29%
|
[ 10 ] |
Dance |
|
0%
|
[ 0 ] |
Hip Hop/R 'n' B |
|
5%
|
[ 2 ] |
Trance |
|
5%
|
[ 2 ] |
Techno |
|
2%
|
[ 1 ] |
JRock |
|
11%
|
[ 4 ] |
JPop |
|
2%
|
[ 1 ] |
DNB |
|
5%
|
[ 2 ] |
Punk |
|
14%
|
[ 5 ] |
Anime OST |
|
20%
|
[ 7 ] |
|
Kokku Hääli : 34 |
|
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 19:08 Teema:
|
|
|
random hero kirjutas: | THUNDERDOME! two men go in, one comes out. |
Two men enter, one man leaves. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Märts 07, 2007 19:17 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Maitse üle ei vaielda, vaid minnakse käsipidi kokku!!
Aumeeste ring! Aumeeste ring! |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 10:06 Teema:
|
|
|
Täpselt nii kujutasin ma ka seda ette  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 13:55 Teema:
|
|
|
Mulle jääb selline mulje, et mõnele inimesele tundub, et uplink rääkis erinevatest muusikastiilidest, et üks on head ja halvad stiilid. Minu arvates pole minu ja tema väidetest kuskilt seda kostunud, et me arvaks nii. Me oleme ainult rääkinud seda, et muusika saab olla hästi ja halvasti tehtud ning seda, et kui on hästi tehtud muusika siis tunnistavad inimesed selle heaks nagunii, isegi kui neile pole see meelekohane. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 13:57 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Mulle jääb selline mulje, et mõnele inimesele tundub, et uplink rääkis erinevatest muusikastiilidest, et üks on head ja halvad stiilid. Minu arvates pole minu ja tema väidetest kuskilt seda kostunud, et me arvaks nii. Me oleme ainult rääkinud seda, et muusika saab olla hästi ja halvasti tehtud ning seda, et kui on hästi tehtud muusika siis tunnistavad inimesed selle heaks nagunii, isegi kui neile pole see meelekohane. |
wooord ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 18:24 Teema:
|
|
|
Tooks ühe näite siis:
Suurem osa näiteks ainult metal fänne tänapäeval kindlasti ei tunnustaks ükskõik kui hästi tehtud näiteks country muusikat heaks. Siis neil kõigil puudub see nn "muusikaline kuulmine"? _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 18:51 Teema:
|
|
|
Opakas, ilmaasjata keerutad tolmu ülesse. Neil puudub tolerants, seesamune haigus, mis vaevab väga paljusid inimesi, aga just eriti lööb see välja fanaatiliste fännide/austajate juures. Umm, näiteks isetehtud silmaklapid on hea võrdlus .) _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:02 Teema:
|
|
|
kui "hea" on siis "ükskõik kui hea"? kui inimene ainult ühe ¾anri muusikat kuulab, siis ta jagab ka seal siiski muusika oma äranägemise järgi heaks ja halvaks. metal ise on juba jube lai valdkond
tolerants tolerantsiks, aga kui keegi juba domineerivalt ühe temaatika järgi muusikat kuulab, siis see on ju ka põhimõtteliselt hea ja halva liigitamine. paratamatult kastitame mitte meeldivad asjad ju halvaks
parandamatud fännid on muidugi teine teema  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:13 Teema:
|
|
|
Kordan, et selline mõtteviis on jura. Huvitav, kas mõni isik, kes südamest kuldest Triot armastab, tunnistaks, et kuigi see on ta lemmikmuusika, on see halb ja näiteks Michael Jackson (keda isik südamest vihkab) on kordi parem. Nii saab öelda vaid MJ kuulaja, aga siis kattuksid tema maitse ja "hea muusika" mõiste ning seega ei saa tema arvamust õigeks lugeda.
Võtame ka sellise küsimuse ette: mis on hea/hästi tehtud muusika?
Ütleme, et sajal inimesel on "muusikaline kuulmine" - see imeasi.
1. Meie maailmas on neil sajal erinev (võibolla totaalselt erinev) arusaam heast muusikast. Järelikult ei ole seda ühte head muusikat olemas.
2. Kõik sada nõustuvad, et näiteks MJ on hea muusika. Kui see on nii, siis peaks saama kindlalt öelda missugune on hea ja missugune halb muusika. Palun siis, öelge! _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:21 Teema:
|
|
|
Mis see enam siia puutub, et näiteks metallist eristab ise veel omakorda "head" ja "halba" metalli oma äranägemise järgi. See on juba liigne süvenemine kõigi muu muusikazanrijüngritele, peale metallisti sõprade metallistide ei saagi pea et keegi teada, mis tolle konkreetsed metalli eelistused on. Miks? Sest antud näite puhul kedagi ei kotigi metall nii üksikasjalikult, kui toda metallisti ennast ja mõnda tema sõpra, kellega ta intensiivsemalt lävib. Tõsimeelse klubimuusika fänni ja metall tüüpi muusika vahel on ju ikkagi ühiskondliku puhastustuli, mis algab hirmust ja lõpeb peer pressure's. Siin-seal, mõni võib ju sõelast läbi tilkuda ja/või siis omada sõpru, kel on jalad maapeal .) Ma ei ütle, et ei ole mingit halli ala, aga ega metallisti ilmaasjata metallistiks ei kutsuta .)
See oli siis selline näide/põhjendus, mõlemast otsast poolik. Ja kindlasti mitte metallistide vaenulik, ikkagi lihtsalt näide. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:28 Teema:
|
|
|
Karvased Magic™peded võiksid enda hügieeni vastu rohkem tähelepanu pöörata, tho.
Just, you know, saying. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:35 Teema:
|
|
|
Seichi kirjutas: | Tõsimeelse klubimuusika fänni ja metall tüüpi muusika vahel on ju ikkagi ühiskondliku puhastustuli, mis algab hirmust ja lõpeb peer pressure's. Siin-seal, mõni võib ju sõelast läbi tilkuda ja/või siis omada sõpru, kel on jalad maapeal .) Ma ei ütle, et ei ole mingit halli ala, aga ega metallisti ilmaasjata metallistiks ei kutsuta. |
Minu arust on metal parim stiil, selles mõttes, et minu kõige lemmikumad bändid ja laulud on selle ¾anri all. Enamuses. Samas kuulan ma hea meelega popi (siiski ainult jpop), rocki, hip-hopi, klassikalist, träna ja kõike muud. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:39 Teema:
|
|
|
See on kõik vahva ja tore ning ma usun, et paljudel on väga hea meel selle üle...aga see ikkagi näitab, et hall ala on olemas, mis omakorda viitab teatud nurkade ärataotusele, kui nii võib öelda. Ma ei usu, et sa nüüd kõva häälega kuskil kaine peaga kuulutaks end mingi kindla zanri grupeeringu jüngriks, või mis? _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:42 Teema:
|
|
|
Seichi kirjutas: | See on kõik vahva ja tore ning ma usun, et paljudel on väga hea meel selle üle...aga see ikkagi näitab, et hall ala on olemas, mis omakorda viitab teatud nurkade ärataotusele, kui nii võib öelda. Ma ei usu, et sa nüüd kõva häälega kuskil kaine peaga kuulutaks end mingi kindla zanri grupeeringu jüngriks, või mis? |
Ei, seda ma eelmise sõnumiga öelda tahtsingi. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

|
Postitatud: Nelj Märts 08, 2007 19:43 Teema:
|
|
|
.) _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 11:49 Teema:
|
|
|
punk, rock ja anime _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 14:43 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | punk, rock ja anime |
Anime on maailma parim muusikastiil.  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 14:45 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | punk, rock ja anime |
anime ise minu meelest just otseselt muusikastiil ei ole
EDIT: lol ette jõuti  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Reede Märts 16, 2007 15:35 Teema:
|
|
|
irw kõigil üks ja sama teema XD naerma ajab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
widzhit
|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 19:14 Teema:
|
|
|
ei hääleta, sest ühte valikut ei soovi teha. liiga palju head ja erinevat muusikat on ümberringi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|