Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Märts 04, 2007 16:41 Teema: Bio film"alkoholi mõju inimorganismile"
|
|
|
Kas saaaksite mind aidata Bio filmga"alkoholi mõju inimorganismile" ?
Mul oleks vaja alkoholi reklaaame(naljakaid ja mõnda tõsist) mida saak ALLA TÕMMATA, kuna mis mõte on youtube'ist neid leida, kui alla ei saa tõmmata? Igastahes plz help!!! _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
-XXX-
|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 04, 2007 18:25 Teema:
|
|
|
Thnx, aga mul just vaja tõmmata, mitte vaadata  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Märts 04, 2007 18:26 Teema:
|
|
|
otsi pingi firefoxi plugin, millega saab igasguseid filme salvestada. Olen ise päris palju igasugu youtube videosid lindistanud. kahjuks tegi arvuti "köhh" ja enam seda pluginat pole. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Märts 04, 2007 18:28 Teema:
|
|
|
Kui sa Youtubest tõmmata saaksid, kas see aitaks? Ma tean üht saiti, mis seda võimaldaks. Ma võin sulle aadressi PM-iga saata kui tahad, sest ma ei ole kindel, kas reeglid lubavad seda siia postitada. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
sousuke

|
Postitatud: Püh Märts 04, 2007 22:55 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | otsi pingi firefoxi plugin, millega saab igasguseid filme salvestada. Olen ise päris palju igasugu youtube videosid lindistanud. kahjuks tegi arvuti "köhh" ja enam seda pluginat pole. |
Üks hea Firefoxi plugin, mida ka ise kasutan, on DownloadHelper. Tõmmata saab siit: https://addons.mozilla.org/firefox/3006/
Edit: Proovisin järele, see töötab nii Youtube'is kui ka Aegmaha.com'is. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 06:43 Teema:
|
|
|
sousuke kirjutas: | Random Hero kirjutas: | otsi pingi firefoxi plugin, millega saab igasguseid filme salvestada. Olen ise päris palju igasugu youtube videosid lindistanud. kahjuks tegi arvuti "köhh" ja enam seda pluginat pole. |
Üks hea Firefoxi plugin, mida ka ise kasutan, on DownloadHelper. Tõmmata saab siit: https://addons.mozilla.org/firefox/3006/
Edit: Proovisin järele, see töötab nii Youtube'is kui ka Aegmaha.com'is. | Thnx, nüüd jääb üle aint firefox tõmmata  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 08:23 Teema:
|
|
|
Kusjuures tänud selle laienduse mainimise eest. See tundub praktiliselt kõigi saitidega töötavat, mis flash videot (FLV) kasutavad, kasvõi näiteks Paprika ametliku kodulehega. Ma olen siiamaani sellist laiendust nagu VideoDownloader kasutanud, mis on päris hea, kuigi mitte ehk nii mugav kasutada kui DownloadHelper. Üks puudus tal võrreldes VideoDownloader`iga siiski on: kui ma midagi Google Video`st tõmmata tahan, siis ei anna ta mulle valida, et kas ma tahan FLV, AVI või MP4 formaadis faili. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Märts 06, 2007 01:45 Teema:
|
|
|
see on täitsa huvitav asi see Download helper....paistab isegi töötavat.
PS: ole n seni muidu keepvid.com -i kasutanud ja *.flv faile saab ka media player classikuga vaadata.....juhul, kui nüüd mõni ei teadnud! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|