OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Tel. 2500.- eest

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Will

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 13:01    Teema: Tel. 2500.- eest Vasta viitega

Emal läks mobiil katki ja kuna talle meeldib mu vana telefon, siis pärandan selle talle. Endale tahaks osta aga midagi uut. Hind oleks siis nii 2500.- piires, sest lihtsalt ei raatsi kallimat osta.
Kõige tähtsam osa tel juures on MP3player. Võiks nii GB ruumi olla.
Kaamera võib olemas olla, kuid eriti ei huvita.

Mida kvaliteetsem ja odavam, seda parem ;P
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Random

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 13:19    Teema: Vasta viitega

Alcatel OT756. 730 krooni maksis omal ajal, mis oli 2005 juuni. Pildid on ülimalt ilusad VGA kvaliteedi juures, mp3 helinad on, pleierit ei ole. Lisaks aku, mis kestab üle nädala. ja kui 700 kroonine telefon ära kaob, ei nuta kohe silmi peast välja.

Aga soovitan neid soni-erikupoja kõndivmehi ehk Sony-Ericsson Walkman-i.
U.C.0079

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 15:11    Teema: Vasta viitega

Miks kurat peaks inimene mobiili ära kaotama?

Mobla kohta ise infot anda ei oska, sest ma kasutan ise oma tuttavate vanu telefone. Ma ise ostaks vast selle 2500 kr eest korraliku MP3 mängija ja kasutaks mingit vanemat telefoni lihtsalt, sest telefoni juures tähtsaim osa on siiski helistamise võimalus.
Tagasi üles
Random

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 15:17    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Miks kurat peaks inimene mobiili ära kaotama?

Kaotamine on ainult üks näide kõigest, mis mobiiliga juhtuda võib. Endal oleks küll kahju, kui kõikeoskav 10 000 maksev telefon+pihuarvuti+kes_teab_mida_kõike_veel lihtsalt ujuma läheks, maha kukuks vms juhtuks. Targem on võtta lihtne mobiil, millega saab kõik vajalik aetud, mitte mingit üüratut hinda maksev imevidin, mida pärast ei julge taskustki välja võtta.

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 15:22    Teema: Vasta viitega

Järelikult tuleb osta ka televiisor, raadio, külmkapp, maja ja auto nende kõige odavamate hulgast, et poleks kahju kui midagi juhtub nendega. Naise võtaks hästi koleda ja lärmaka, et kui ta juhtub sind maha jätma, siis sa ei kurvasta.

Mina ise ei poolda ka kolmekümne asja toppimist ühte. Mina ostaks tõsiselt hea mp3-pleieri ja siis mingi odavama telefoni, millega saab põhivajadused rahuldatud. Kaamerast mobiilides ma ei hakka rääkimagi.
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 15:29    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Ma ise ostaks vast selle 2500 kr eest korraliku MP3 mängija ja kasutaks mingit vanemat telefoni lihtsalt, sest telefoni juures tähtsaim osa on siiski helistamise võimalus.

Sama siin. Kui MP3 Mängija katki läheb on telefon ka läinud. Parem osta eraldi. Mobiil on siiski eelkõige helistamiseks... Minul ka äratuskell ja meelespea.
Bushidon
sucker mc

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 15:40    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Ma ise ostaks vast selle 2500 kr eest korraliku MP3 mängija ja kasutaks mingit vanemat telefoni lihtsalt, sest telefoni juures tähtsaim osa on siiski helistamise võimalus.

inimesed on väga mugavaks muutunud, kõik peab olema lihtne ja kiirelt kättesaadav. kui telefon oleks tänapäeval ainult helistamiseks, ei oleks ühelgi telefonil kaameraid ja mp-3sid juurde topitud, vaid kõik inimesed kasutaksid ikka veel vanu nokia 2110 mudeleid jms.

minul näiteks on ka mp-3 mängijaga telefon - sest ma olen õudsalt laisk, ma lihtsalt ei viitsi kaasas tassida telefoni ja mp-3 korraga koos...

laiskus - kõikide leiutiste ema!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Random

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 16:03    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Järelikult tuleb osta ka televiisor, raadio, külmkapp, maja ja auto nende kõige odavamate hulgast, et poleks kahju kui midagi juhtub nendega. Naise võtaks hästi koleda ja lärmaka, et kui ta juhtub sind maha jätma, siis sa ei kurvasta.

Ma nõustun sinuga 100% kui sa suudad mulle demonstreerida seda, kuidas külmkapp sinu rinnataskust veeklaasi kukub. Või kui sa suudad maja kuhugile klubisse vms kohta unustada.

fakt on, et mobiil on pisike, ent kallis asjake, mis kipub kergesti kaduma või katki minema. Mina olen oma 700 kroonise alcateliga väga rahul, pole veel leidnud midagi, millest väga puudu tunda, peale ühe kavala funktsiooni, mis on mu klassivenna Nokia n71'l - nimelt saab igasuguseid konspekte ja muid materjali teksti kujul sinna importida ja siis kontrolltöö ajal vaikselt kasutada.

ema kasutab Nokia 3310 ja ütleb, et kui see katki peaks minema, siis ma hankigu talle täpselt sama asemele, pole talle neid imevidinaid vaja.

Ise nutan tõsiselt taga Erikupoeg GH688 mille ema suvel autosse unustas ja mis oli mõne tunni pärast läbi kõrbenud. Elu esimene telefon ikkagi. suur klots oli, taskus kanda ei saanud, oli seljakotis. Miinuskraadidega lülitas ennast ise välja... Teistel olid juba 3310 või veelgi uuemad, mina käisin sellega ringi, ähvardasin veel teisi, et mul on külmrelv, et kui ma selle sulle pähe viskan või sellega mööda pead annan, võib väga valus olla. Sain selle veel võhivõõra inimese käest kingituseks. Kuradi isehakanud jobudest remondimehed võtsid 1000mAh'se töölooma tagant ära, mis pidas üle nädala vastu ja panid mingi kaka asemele, mis hoidis voolu 15 minutit. Lisaks sellele keerasid ta lõplikult tuksi. saaks kusagilt veel uue, käiks sellega uhkelt ringi, kuid millegipärast küsitakse selle eest kasutatud mobiilide poes 300-400 krooni.

Kellel on ära anda Erikupoeg GH688, palun andke teada.

Viimati muutis seda Random (Püh Märts 04, 2007 16:08). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 16:06    Teema: Vasta viitega

Bushidon kirjutas:
kui telefon oleks tänapäeval ainult helistamiseks, ei oleks ühelgi telefonil kaameraid ja mp-3sid juurde topitud

Suht loogiline ju.
jackwood
Saksa pervert ameles lumemehega

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 16:53    Teema: Vasta viitega

Osta veebruarikuu [digi]. Selles on mp3-telefonide test kus võrreldakse kaheksat telefoni. Esikolmikusse tulid vaid Sony Ericssonid - W810i, W710i ja W300i. W300i peaks sinu eelarvega vist kõige rohkem sobima, vaid kaasa antav mälukaart suht väike.

Ryujin

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 17:48    Teema: Vasta viitega

genky kirjutas:
Yoshy kirjutas:

Sama siin. Kui MP3 Mängija katki läheb on telefon ka läinud. Parem osta eraldi. Mobiil on siiski eelkõige helistamiseks... Minul ka äratuskell ja meelespea.
Te olete lihtsalt vanamoodsad, kes siis tänapäeval külmkappi ja sügavkülma eraldi ostab? Kõige toredam mp3 telefoni juures on see, et ei pea hoidma telefoni koguaeg kõrva vastas, kõne tuleb läbi klappide, ja välismüra segab ka vähem. Ja taskus on kahe kolaka asemel üks. Pildistamise võimalus on ka tore, saab salvestada hetki, ja neid edastada siis, kui parasjagu fotokat kaasas pole. Raadio on ka väga tore, saab vahest kuulata uudiseid või niisama mingit musa.

Paljudel sonyericssonidel on mobiili küljes isegi kõlarid, mis küll valjema ja bassirohkema muusika peale krõbisevad aga mp3 helinad on palju etemad kui need jubedad helid, mida vanema põlvkonna telefonid teevad.

Ontopic: soovitan sul eelistada sonyericssoni üle nokia, kaasaantava mälukaardi suurus ei tohiks eriti tähtis tegur otsustamisel olla, sest saab alati suurema juurde osta.
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 20:07    Teema: Vasta viitega

Mul pole kunagi mobiil helisenud, alati ainult värisenud, saan nii vabalt hakkama, sest mu mobla arved on ka suht tihti 15 kr kuu kohta. Pleierit ka taskus ei kanna, selleks on mul kott kaasas, 100 korda mugavam kui tahad lugusid vahetada järsku.
Tagasi üles
Bushidon
sucker mc

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 20:19    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Pleierit ka taskus ei kanna, selleks on mul kott kaasas, 100 korda mugavam kui tahad lugusid vahetada järsku.

jep, ja 100 korda mugavam taskuvaraste jaoks :)
Tagasi üles
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 20:32    Teema: Vasta viitega

Keegi ei hakka pleierit varastama sul kotist, kui nad näevad, et sa kuulad midagi. Minu pleier on mul nagunii enamasti keha poolses sahtlis kah, mis on lukuga kinni(mul on õlakott). Sealt on vast suht keeruline seda kätte saada.
Tagasi üles
Bushidon
sucker mc

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 21:00    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Keegi ei hakka pleierit varastama sul kotist, kui nad näevad, et sa kuulad midagi. Minu pleier on mul nagunii enamasti keha poolses sahtlis kah, mis on lukuga kinni(mul on õlakott). Sealt on vast suht keeruline seda kätte saada.

seda küll, lihtsam oleks kogu kott pihta panna :)
Tagasi üles
Tuletegija
Püromaan

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 21:21    Teema: Vasta viitega

Minu soovitus oleks ntx oopis Nokia 3250. põhjenduseks tooks ehk tema nö pikaealisust ja vastupidavust. samuti saaks suht sooja hinnangu minu käest E-60. välimus pole ehk suurem asi aga muud omadused korvavad seda.

omalgi plaan varsti fööni vahetada aga hetkel sarnane seis et seda mida tahaks pole veel müügil. LaLaLaa

Sincerely,
God
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Will

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 21:29    Teema: Vasta viitega

genky kirjutas:
Yoshy kirjutas:

Ema telefon läks katki ja nüüd lihtsalt uut tel vaja endale. Muidu olen ma ise ka oma Siemens MC60'ga ülirahul - lollikindlamat telefoni minu silmis pole. Kuna on plaan ka osta empekas, siis mõtlesin, et ajab ühe riistaga läbi.
---
Mulle juba soovitati osta keskklassi lollikindel tel ja MP3Player eraldi. Ilmselt teengi nii.

Soovitage siis äkitse mõnda kobedat väikest telefoni, mille saaks 1500.-'ga kätte =)
Tagasi üles
Random

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 21:40    Teema: Vasta viitega

On endal olnud see Siemens MC60 ja pean ütlema, et niikaua, kuni see mul oli, tigetsesin sellega, kuid hiljem avastasin, et sunnikul oli igasugu toredad lisaasju, mida alcatelil ei ole.

Alcatel
+vägev aku
+ülimalt hea kaamera
+parem handsfee
+mp3 helinad, mida saab arvutist otse tõmmata vastava programmiga. Vajab aga infrapuna (200 eek kartulisalongist vist)
-jama kalender

Siemens
+korralik kalender
+nädala võrra programmeeritavad helinad
-jama ekraan
-jube heliesituskvaliteet
-jube kaamera

Mina sinu asemel jätaks selle siemensi, kuigi paras jama ta on. või vaheta mingi sarnase asja vastu välja. Heh, ma müüsin siemensi 1000 eest ja ostsin Alcateli 730 eest ja olin väga rõõmus. Telefon teenib mind ülimalt truult juba 2005 aasta suvest, pole kordagi käkki keeranud peale enda põhjustatud lolluste, kui ma jätan aku ligi kaks nädalat laadimata.

Põhimõtteliselt saad 1500 eest sama telefoni läikivamas kestas ja paari lisaviguriga, mida sa kunagi ei kasuta.

Postitus Postitatud: Püh Märts 04, 2007 22:22    Teema: Vasta viitega

Ega jah, MC60 on üks kõige kollim tel üldse.
Mitte midagi head ei ole, kuid samas on hea telefon.
Katki ei lähe, ära ei upu ... helistamiseks kõlbab =)
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes