Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 16:54 Teema: Azureusi probleem..
|
|
|
Et nagu jama portidega: firewall on kõigil portidel mida proovin, seega ei viitsi enam (8h laupäeval ja 4h täna) bingot mängida ja küsiks, kas keegi teab mingit avatud porti? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 17:04 Teema:
|
|
|
1) uninstalli Azureus
2) installi uTorrent
3) kasuta porti 113 kui oled elioni klient. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 17:08 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | 1) uninstalli Azureus
2) installi uTorrent
3) kasuta porti 113 kui oled elioni klient. |
Mis Azureusil viga on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 17:11 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | Random Hero kirjutas: | 1) uninstalli Azureus
2) installi uTorrent
Mis Azureusil viga on? |
Mis temas head on? Ressursse õgib ja muidu kah pidi jama olema, igatahes uTorrent töötab mul paremini. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 17:17 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | -hectic- kirjutas: | Random Hero kirjutas: | 1) uninstalli Azureus
2) installi uTorrent
Mis Azureusil viga on? |
Mis temas head on? Ressursse õgib ja muidu kah pidi jama olema, igatahes uTorrent töötab mul paremini. |
TAL ON ROHKEM INFOT
OK aga savi et ressursse õgib, sest pole mu arvuti ja kodus celekas millel nagu pole mida õgida. TNX panin selle pordi ja kiirus kohe olemas - ei, tead ühika net rulz, kahu et teistel nüüd net aeglane on XD.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 17:27 Teema:
|
|
|
sa ütlesid, et koduarvutil polegi midagi ära süüa? aga jama ju, kui Azureus sellegi ära näksab. uTorrent on aga selline imeloom, et pidi isegi Pentiumi protsessoritega töötama. Ei, mitte Intel Core Duo Pentiumitega, vaid Pentium ühega, mille võimsus oli nii 66 MHz, RAM'i mõne MB ringis jne. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 17:34 Teema:
|
|
|
Kui sul normaalne arvuti on, siis saad ka Azureusi kasutada. See on väga hea bittorrenti klient, kuna seal saab tohutult palju asju konfida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 19:29 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | 1) uninstalli Azureus
2) installi uTorrent
Sry aga port113 on olnud KINNI kõigil elioni ühendustel väljaarvatud kõige kallimal millel saab eraldi neid lahti lasta teha ja seda juba väga kaua
kui tahad paremini saada tõmmata torrentiteg upgradei oma netti või lihtsalt vaheta parema ISP vastu välja kes ei paneks oma porte kinni
uTorrenti poolt lisaks nii palju et see läheb jah iga saasta peal ilusti tööle ja tõmbab ka kõvasti aeglasemalt azureusiga võrreldes
EDIT-
k parandan ennast siis
elionil on pordid kinni kõigil ühendustel peale 2MB kodulahenduste, Kodu-Töö ADSL'il
ja kui Azureus tõmbab aeglasemalt kui uTorrent oleks loogiline seda confida _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
""
Viimati muutis seda Arno (Teis Veeb 27, 2007 20:55). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 19:47 Teema:
|
|
|
minul on korrusmaja internet 1mbit/s ja uTorrent tõmbab nii kiiresti alla kui Elion mulle kiirust on andnud.
113 on ilusti lahti, uTorrent ütleb, et kõik on korras, roheline linnuke on alati ees.
Kas Azureusega saab kiiremini tõmmata, kui Elion mulle kiirust on andnud?
PS, praegu olen 4 tunniga alla tõmmanud 1.6 GB mis ei ole minu arust eriti paha, kuna pmst on see ju 2 täispikka filmi + natuke peale.
EDIT: minu 1111's postitus! _________________

Viimati muutis seda Random (Teis Veeb 27, 2007 22:22). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 19:56 Teema:
|
|
|
Ei tea jah millest oleneb, kuid kui sõber kolis ühelt kliendilt üle Azureus'ele, märkis ära et kiirus kõvasti kasvanud. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:22 Teema:
|
|
|
Mina avastasin, et kui Azureusis tõsta cachet 4mb pealt(alguses on 4mb) 32mb peale, siis tõusevad ka kiirused.
Samas tõuseb natuke ka mälukasutus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:25 Teema:
|
|
|
interneti avarustest jõuab minuni 1,6G 25 minutiga kasutades utorrentit _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:29 Teema:
|
|
|
Elionil on ERANDITULT port 113 vaikimisi lahti kõigil ühendustel, kuigi klienditeenindajad seda elu sees ei tunnista.
Minu DigiTV paketi ja uTorrenti abiga 700MB fail alla 8-35 minuti jooksul sõltuvalt allikate arvust. Port loomulikult 113. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 22:39 Teema:
|
|
|
Ja minu Elioni DigiTV paketiga tõmbab ikka hull aeglaselt. Aga ma ei hooli eriti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 23:04 Teema:
|
|
|
aga kui mul on lepingus kirjas, et 1mbit/s ehk 128KB/s kas ma saaksin sellest kiiremini alla laadida? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 23:11 Teema:
|
|
|
kuisul ei ole digitv milles on pottensiaalselt märgitud max 15 siis ei saa
pigem ikka vähem _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 23:25 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | aga kui mul on lepingus kirjas, et 1mbit/s ehk 128KB/s kas ma saaksin sellest kiiremini alla laadida? |
Kui on lepingus kirjas, et maksimaalselt 1mbit/s siis saad maksimaalselt 1mbit/s. Rohkem kindlasti ei saa. Reaalselt saad alati vähem. See on iga teenusepakkujaga nii pidi. Eliuuni, nn. DigiTV puhul, tegelt on see IPTV, sõltub kiirus vägagi mida sa parasjagu telekast vaatad. Eri kanalid kasutavad erinevalt andmeside ribalaiust. ETV on kõige vingema kvaliteediga ja kasutab kõige enam. Kui sa nt. lülitad enda settop boxi välja, siis on sul teoreetiliselt 12mbit/s ühendus.
Kinnitan eelpool toodud fakti, et sisse tulev TCP port 113 on, Eliuuni puhul, alati lahti.
IPTV paketi variandis peaks olemas ka võimalus, et sul on kõik prodid lahti. Selle jaoks pöördu palun Eliuuni esinduste poole.
DigiTV on Eliuuni puhul see, kui sul tuleb pilt kosiaalkaabliga tuppa.
IPTV on Eliuuni puhul see, kui pilt ja net tuleb sulle Cat5 või telefoni kaabliga tuppa. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 10:27 Teema:
|
|
|
Random Hero spämmilaviini vastu ütleksin nii palju, et kui ise liiga loll oled Azureuse kasutamise jaoks, siis ära suru seda teistele peale. Selle nimi on väikekodanlikkus ning see ei kaunista kedagi.
uTorrent on kindlasti praegu üks paremaid ning kiiremaid kliente, aga ei paku träkkerina eriti palju võimalusi ning torrentite kategoriseerimine kui ka kasutajaliides üldiselt vajaks muutmist.
Korralikke kliente on teisigi, kes otsib, see leiab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 11:13 Teema:
|
|
|
See teema hakkab käest äraminema..