Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 10:11 Teema: Got Info?
|
|
|
Oleks vaja infot mõningate animede kohta, kas on head ja mis muidu arvate, personaalne rateing?
Animed mille kohta oleks vaja infot:
1.chobits
2.hanoka
3.kimi ga nozomu eien
4.love hina
5.soul link
6.yume tsukai
tnx..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 10:30 Teema:
|
|
|
No ma ei tea, vaata näiteks siia.
Ise olen neist ainult Love Hinat näinud, aga see oli ammu ja ma ei mäleta sellest eriti palju, aga päris hea oli vist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 10:33 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | No ma ei tea, vaata näiteks siia.
Ise olen neist ainult Love Hinat näinud, aga see oli ammu ja ma ei mäleta sellest eriti palju, aga päris hea oli vist. |
Seda lehte tean, ma ei vaja ülevaadet vaid arvamusi ja enda hinnet..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 12:49 Teema:
|
|
|
Umm...Natuke olen Love Hina't olen näinud ning see on natuke kurb ja seal on ecchi't päris palju aga see peaks ikkagi hea anime olema.
Love Hina on siis selline, et ühel poisil juhtuvad mingid pervertsed asjad (kogemata)ning siis see, kelle peal see pervertne asi oli, karjub täiest jõust: "PERVERT!!!"Ning lööb siis kuhugile pära põrgusse.
Heh, mul polnudki eriti midagi öelda, kuna olen vaid kaht osa näinud... Muide, alguses oli see kurb koht ja see oli niimoodi, et see poiss oli väga väike (Mineviku näitas)ja ta oli ühte tüdrukusse armunud ning siis see tüdruk tegi talle musi aga kahjuks see väike tüdruk läks mingi suure veokiga sealt ära ja karjus selle poisi nime ning see poiss jooksis veoautole järele, kuid veoauto sõitis minema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 13:19 Teema:
|
|
|
Ma olen ära kõik Love Hina osad ja specialid ka mis juurde tehti, lihtsalt seetõttu, et tahtsin teada millega see asi nüüd siis lõppeb
Muidu kõlbas vaatata küll, seal oli ja palju ecchit ja vägivalda, seetähendab, et naispeategelane peksis pidevalt meespeategelast
Chobitisit olen ka nats näinud ja selle põhjal tõmbaks paralleele Elfen Liedga,
usun, et see on ka päris vaatatav
teisi pole näinud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 13:22 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
1.chobits - 3/10 (okei muusika tõttu eelkõige)
2.hanoka pole näinud
3.kimi ga nozomu eien 9/10 (hentai mängu põhjal tehtud anime ei saa eriti paremaks minna imo)
4.love hina 5/10 (omal ajal oli täitsa lõbus seda vaadata)
5.soul link 2/10
6.yume tsukai pole näinud
On nüüd parem? Teiste inimeste "reiting" on minu arvates küllaltki mõttetu, üldiselt tasub ikka mõni osa ise vaadata ja siis otsustada, kas tasub vaadata(eeldusel, et sa selle jaoks tahtsid). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 13:48 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
Yoshy kirjutas: | 1.chobits - 3/10 (okei muusika tõttu eelkõige)
2.hanoka pole näinud
3.kimi ga nozomu eien 9/10 (hentai mängu põhjal tehtud anime ei saa eriti paremaks minna imo)
4.love hina 5/10 (omal ajal oli täitsa lõbus seda vaadata)
5.soul link 2/10
6.yume tsukai pole näinud
On nüüd parem? Teiste inimeste "reiting" on minu arvates küllaltki mõttetu, üldiselt tasub ikka mõni osa ise vaadata ja siis otsustada, kas tasub vaadata(eeldusel, et sa selle jaoks tahtsid). |
kimi ga nozomu eien on hentai?Lihtsalt uudishimust küsin..Muidu Love Hina peaks vaadatav olema. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 13:58 Teema:
|
|
|
Love Hina - nutsin lõpus ja emotsesin tükk aega. LH vajab tugevat sisseelamist, mina näiteks suutsin väga hästi Keitaroga samastuda. samas kui teine kord seda niisama ajaviiteks vaatasin, haigutasin endal lõua valusaks. ecchit oli, kuid mitte midagi rämedat, tüdrukud lasid lihtsalt saunalinades ringi, baka hentaidele polnud seal midagi vaadata.
Chobits - sügava mõttega, samas kohati üle pingutatud. Soovitan kõigil ära vaadata, samas pole animes midagi ahhetamapanevat. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 14:08 Teema:
|
|
|
Chobits mulle meeldis. tugevamateks külgedeks mu meelest huumor ja sile visuaalia. taustaks olev lugu tõtt-öelda eriti ei huvitanudki, aga ei seganud ka. 7/10. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 14:16 Teema:
|
|
|
Username vist ütleb enda eest, mida Love Hina'st arvan. Aga nagu RH enam-vähem seletas, see oleneb inimesest. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 14:24 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | kimi ga nozomu eien on hentai? |
jah, hentai ja alaealiste seksi sisaldav, kuna on tehtud hentai mängu järgi kus peategelane niikuinii kõiki tüdrukuid käppis.
võib-olla hiljem vastan pikemalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 14:39 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
-hectic- kirjutas: | Oleks vaja infot mõningate animede kohta, kas on head ja mis muidu arvate, personaalne rateing?
Animed mille kohta oleks vaja infot:
1.chobits
2.hanoka
3.kimi ga nozomu eien
4.love hina
5.soul link
6.yume tsukai
tnx..  | 1. pole näinud, ega kavatsegi vaadata, loe mangat
2. Pole vaadanud, aga näeb välja nagu mingi odav Saikano kloon
3. 8/10, pole eroget mänginud aga tegelased olid hästi välja mängitud. Põhimõtteliselt tavaline armukolmnurga teema aga huvitava nurga alt esitatud. See pole hentai, isegi mitte eriti ecchi.
4. pole näinud ega kavatsegi vaadata, loe mangat
5. ära seda enne vaata kui oled palju kvaliteetset animet vaadanud, siis saad selle eripärasid nautida.
6. ei oska kommentaarida. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 14:47 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | kimi ga nozomu eien on hentai? |
Anime on hentai mängu põhjal tehtud, aga pole hentai.
1.chobits - olen kunagi mingi osa sellest näinud juutuubist, on kavas korralikult läbi vaadata, suht palju nalja saab seal
2.hanoka - pole näind
3.kimi ga nozomu eien - pole näind
4.love hina - hea hea hea... osadele meeldib, osadele ei meeldi
5.soul link - stoori oli üpris põnev, aga mõnes kohas jäi veidi kesiseks
6.yume tsukai - pole näinud _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 14:55 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
-hectic- kirjutas: |
1.chobits
3.kimi ga nozomu eien
4.love hina |
1. Chobits mulle isegi meeldis, kuigi jh ... kohati läksid mõningad asjad käest :/ ... 7/10
3. KgNE on minu üks lemmikuid ;P ... Väga hea lugu ja üks teatud koht tõi vägagi hea kahjurõõmsa näo silmi =D ... 9/10
4. Love Hina on ... ikka suht mõtetu laks ;D ... Loo mõte oli hea, kuid teostus paha ... Keitaro lennukus ja muud supernatural fenomenid kahandasid ka minu silmis mõndagi ... lugu on ka liiga juppideks lõigatud ... 5/10
Teisi ... pole näinud veel :/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 15:38 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
-hectic- kirjutas: |
1.chobits
2.hanoka
4.love hina
|
Chobits oli minu arvates ecchi, väga huvitav ja VÄGA armas
stoori polnud ka just lippadi lappadi kokku lõõdud vaid oli isegi mingi point seal
Hanokat olen paar episoodi vaadand ja ütleks et see on valus kräpp ausalt õeldes, põhimõtteliselt see tahab olla mingi ülimalt nõrk versioon animest Saikano(väga kurb) ja on veel flashis ka tehtud ehk siis ta on su keskmine neti flash multikas anime stiilis põhimõtteliselt
Love Hina kohta ütleks et tõsiselt üle hinnatud, see pokemoni stiilis taevasse pidev lennutamine oli üks häirivamatest asjadest seal + terve stoori ringleski selle ümber kuidas tüüp siis iga episood pea niisama peksa jälle sai..stoori andis soovida, polnud eriti sügav _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 21:53 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
Arno kirjutas: |
Love Hina kohta ütleks et tõsiselt üle hinnatud, see pokemoni stiilis taevasse pidev lennutamine oli üks häirivamatest asjadest seal + terve stoori ringleski selle ümber kuidas tüüp siis iga episood pea niisama peksa jälle sai..stoori andis soovida, polnud eriti sügav |
Sul on vist raskusi terminiga stoori... Love Hina stoori ei ringle sugugi selle ümber, kuidas peategelane peksa saab, vaid selle ümber, kuidas arenesid peategelase ja tibi(kelle nimi ei tule meelde) suhe areneb.
Kust sul see idee üldse tuli, et see on ülehinnatud? See on lihtsalt alustamiseks suhteliselt tüüpiline anime millegi pärast. Ka mulle väga meeldis Love Hina kui ma selle ära vaatasin. Samas kui kuulata inimeste juttu, kes on aastaid juba vaadanud animet siis suurem osa neist ütlevad Love Hina kohta, et mitte midagi erilist(nagu ka mina praeguseks). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 22:18 Teema: Re: Got Info?
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Samas kui kuulata inimeste juttu, kes on aastaid juba vaadanud animet siis suurem osa neist ütlevad Love Hina kohta, et mitte midagi erilist(nagu ka mina praeguseks). |
Täpselt
see stoori on nõrk kuna seda on juba kasutatud pea igas animes mis üldse tehtud on + seda suhte arenemist ka seal väga palju nyd ei olnud, üleüldse Love Hina on väga lapselik oma tegelaste käitumise poolest _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 22:33 Teema:
|
|
|
Jätkates sama teemat.
Olgu kuis on, te ei saa eitada, et Love Hina on hea anime. Kui see ka vanemaid onusid ei kõdita, on see üks neist animedest, mis kohe kindlasti sobib sellele, kes pole animesid väga näinud. Tegelikult te saate küll eitada... _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 22:36 Teema:
|
|
|
pmst jäävad osad inimesed külmaks asjas, et tegelikult on LH'sse peidetud paras mõte, mis ei tule niisama ajaviiteks vaatamisel välja.
Aga mida ma seletan, võta ja vaata, mina igatahes soovitan soojalt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 22:38 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | pmst jäävad osad inimesed külmaks asjas, et tegelikult on LH'sse peidetud paras mõte, mis ei tule niisama ajaviiteks vaatamisel välja.
Aga mida ma seletan, võta ja vaata, mina igatahes soovitan soojalt. |
Toetan arvamust!
 _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|