Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Reede Nov 17, 2006 23:58 Teema: Demonbane ülevaade.
|
|
|
Demonbane
Alternative title:
Kishin Houkou Demonbane (Japanese)
デモンベイン (Japanese)
Genres: Comedy, Drama, Mecha, Science Fiction
Minu arust veel: Fantasy ja natuke ecchi
Siit tuleb siis minu esimene animeülevaade.
Põhiteema on siis selline nagu alati: meesisik ja naisisik saavad juhuslikult kokku, päästavad maailma ja sealjuures armuvad teineteisese. Mõnikord võidavad, siis jälle kaotavad, et siis tugavamalt tagasi tulla ja vaenlane lõplikult läbi klohmida.
Minu jaoks oli väike lolicon efekt ka juures - Al Azif nägi ikka väga lapse moodi välja, see aga ei takistanud igasuguste pantyshottide ja pikantsete stseenide eest. heh. tegevus algas sellega, kuidas Al taevast Kuroule sülle sadas, õigemini eeee, vaadake pildilt millises asendis.
Muidu häiris see, mis wikipediaski ära öeldud, tegevus põhineb mitmel arvutimängul mis tähendab seda, et kes mänginud ei ole, ei saa pahatihti aru mis toimub. Näiteks sai see mõõkadega paha tüüp 2 korda surma.
Samuti nägid mechad, eriti Demonbane väga imelikud välja. Võitlusstseenid olid vahelduva eduga - kord oli tunne, et mingil n00bil on lastud kätt harjutada, teinekord oli jällegi päris kena.
Üldine kokkuvõte: ei olnud kohutavalt halb, kuid mingit unustamatut tunnet küll ei tekkinud. Lõpp pani küll vee silmist jooksma nagu oleks Luts Mariia ära surnud.
Esimene kohtumine niisiis.
määdzik
See peab siis hirmuäratav vaenlane olema???
Kuule, paha poiss, kus su käed nüüd ronivad? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 18, 2006 17:20 Teema:
|
|
|
Alguse poole olid mõned osad ikka täitsa jubedad. Aga lõpp kiskus ikka heaks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 01:51 Teema:
|
|
|
tegin avastuse, et seda minu vaevaga tehtud ülevaadet polegi ülevaadete nimekirjas. ehk siis khm....eee....just. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 02:13 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | tegin avastuse, et seda minu vaevaga tehtud ülevaadet polegi ülevaadete nimekirjas. ehk siis khm....eee....just. |
ega sa ometi kogemata ei eeldanud, et siia postitatud ülevaade läheb automaatselt kodulehe vastavasse osasse, ilma et adminnidele oleks vaja seda mainida? |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 02:17 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | tegin avastuse, et seda minu vaevaga tehtud ülevaadet polegi ülevaadete nimekirjas. ehk siis khm....eee....just. |
törts liiga lühike ja pinnapealne ka selleks, või mis !? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 09:18 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Random Hero kirjutas: | tegin avastuse, et seda minu vaevaga tehtud ülevaadet polegi ülevaadete nimekirjas. ehk siis khm....eee....just. |
ega sa ometi kogemata ei eeldanud, et siia postitatud ülevaade läheb automaatselt kodulehe vastavasse osasse, ilma et adminnidele oleks vaja seda mainida? |
natuke, aga mitte eriti.
@uplink: kui sügav stoori saab olla mängule lisandiks tehtud animel, kus ei ole pahatihti vaevutud isegi storyline jätkuvusele tähelepanu pöörama. Ja mis mõtet on kogu sisu ümberjutustusel, spoilerdades ilmaaegu. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 15:05 Teema:
|
|
|
random hero kirjutas: | @uplink: kui sügav stoori saab olla mängule lisandiks tehtud animel, kus ei ole pahatihti vaevutud isegi storyline jätkuvusele tähelepanu pöörama. Ja mis mõtet on kogu sisu ümberjutustusel, spoilerdades ilmaaegu. |
offtopic: et ei läheks vaidluseks, kas random hero ülevaade on hea või halb, siis ütleks kohe ära, et ülevaade on piisavalt lühike ning pinnapealne ning infotühi, et mitte minna antud kujul ülevaadete rubriiki.
kuid igati tore tutvustus siiski ! juhul, kui tahad, et see asi ülevaateks saaks, siis võta ennast kokku, istu maha, unusta oma huumotimeel ning kirjuta asi uuesti !
nii rääkige nüüd demonbane-ist edasi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 15:53 Teema:
|
|
|
Võinuks vähemalt mechast mõne pildi ka lisada, kui tegemist tõesti mecha animega on... Minu jaoks oleks see esimene asi, mida ma mecha anime puhul näha tahaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 16:26 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Võinuks vähemalt mechast mõne pildi ka lisada, kui tegemist tõesti mecha animega on... Minu jaoks oleks see esimene asi, mida ma mecha anime puhul näha tahaks. |
Mecha sadas seal animes paar korda suure kõmakaga taevast alla, vehkis natuke oma suurte põlvekaitsmetega ja oligi kõik. ehk siis: mechat oli vähe ja see mis oli, oli jama. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 16:16 Teema:
|
|
|
kes tahab tublit doosi hentai'd võib alla laadida Kishin Houkuo Demonbane Artbook'i. Ma ei tea, kas kõik artbookid on hentaid ülevoolavalt täis, igatahes oli selles skännitud raamatukeses küll iga teine pilt sellest, kuidas Kurou Al Azifiga nurjatusi teeb. Kohati ilmusid isegi mingid kombitsad välja. Kavatsen hiljem paar paremat pilti postitada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 17:10 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Ma ei tea, kas kõik artbookid on hentaid ülevoolavalt täis, igatahes oli selles skännitud raamatukeses küll iga teine pilt sellest, kuidas Kurou Al Azifiga nurjatusi teeb. |
Sinu ülevaates on neid nurjatusi palju tihemini. Ah, tegelt pole, aga võiks ju olla.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 17:57 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | kes tahab tublit doosi hentai'd võib alla laadida Kishin Houkuo Demonbane Artbook'i. Ma ei tea, kas kõik artbookid on hentaid ülevoolavalt täis, igatahes oli selles skännitud raamatukeses küll iga teine pilt sellest, kuidas Kurou Al Azifiga nurjatusi teeb. |
kas see ei olnud mitte hentai mängu järgi tehtud? sellisel juhul on see loomulik, et artbook sisaldab ka pilte mängust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 18:22 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: |
kas see ei olnud mitte hentai mängu järgi tehtud? sellisel juhul on see loomulik, et artbook sisaldab ka pilte mängust. |
Hentai? minu teada suht keskmine arvutimäng pidi olema, et kolkisid pahasid jne. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 18:30 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ruri kirjutas: |
Hentai? minu teada suht keskmine arvutimäng pidi olema, et kolkisid pahasid jne. |
Oehh...
http://en.wikipedia.org/wiki/Eroge _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 18:34 Teema:
|
|
|
tohoh, ja ongi, pole seda kunagi märganud!
*süveneb artbooki * _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 18:34 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ruri kirjutas: |
Hentai? minu teada suht keskmine arvutimäng pidi olema, et kolkisid pahasid jne. | arvuti peal on pahatihti kõik eroged, PS aga ei taha selliseid elemente ja PS versioonid on tavaliselt nendest puhtad. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 21:43 Teema:
|
|
|
kust seda mängu saaks?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 22:29 Teema:
|
|
|
kas keegi teab, kust saaks alla laadida seda lõpulugu, mis mängib siis, kui nende müstiliste asjade tagamaid seletatakse? Mõnus araabia värk. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Püh Apr 01, 2007 06:12 Teema:
|
|
|
tuletab powerrangereid meelde kui koll algul pisike on ja siis kui kaotama hakkab suureks muutub+need koomilised liigutused.....
oli üsna mitu sellist kohta, kus story loogilisus otsa lõppeb sama kehtib ka lõpu kohta, mis oli ikka täitsa lambist välja võlutud.
enda isiklik kommentaar: ei ole eriti huvitav.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|