Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 16:16 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | cenorig kirjutas: | Aga kuulge, mehed, teeme nii, et võtame boomboxi kaasa ja paneme siis sinna mingi jaapani popi mängima. Kusjuures ma olen ammu selle peale mõelnud, et suvel rannas sõpradega hängida, nii et maksimaalse volume'i peal mängib mingi anime soundtrack. |
Purupuru pururin...  |
Enne seda oleks siis mudugi soovitatav testament valmis kirjutada. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 16:20 Teema:
|
|
|
Ühele osside koosolemisele võiks niimoodi minna. Kui kusagil bemarid on pundis ja suured kiilakad mehed joovad Originaali ja kuulavad Eesti räppi, siis hüppame juurde ja... purupuru... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 16:22 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Ühele osside koosolemisele võiks niimoodi minna. Kui kusagil bemarid on pundis ja suured kiilakad mehed joovad Originaali ja kuulavad Eesti räppi, siis hüppame juurde ja... purupuru... |
*naerukrambid*
 _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 16:28 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | cenorig kirjutas: | Ühele osside koosolemisele võiks niimoodi minna. Kui kusagil bemarid on pundis ja suured kiilakad mehed joovad Originaali ja kuulavad Eesti räppi, siis hüppame juurde ja... purupuru... |
*naerukrambid*
 |
Same here
*jaapani mehe naer*Hohoo hohohohohoo!
Võib küll tunduda santa häälena aga kui vaatasin Isa sõbra juures Jaapani filmi(pärast Metropolise(anime) vaatamist) hakkasid küll vanamehed niimoodi naerma.. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 16:30 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Ühele osside koosolemisele võiks niimoodi minna. Kui kusagil bemarid on pundis ja suured kiilakad mehed joovad Originaali ja kuulavad Eesti räppi, siis hüppame juurde ja... purupuru... |
tõmbaks cosplay kostüümid kah veel selga, värviks juuksed roheliseks/siniseks/roosaks. Ja siis tantsiks hästi naljakalt ja teeks kohutaval kombel inside nalju.
Ei see ei olnud sarkasm, see oleks VÄGA huvitav.
EDIT: vaatasin Robin, Komadori avatari ja siis lõi pähe:
KÕIGILE KASSIKÕRVAD PÄHE!!! Soovitatavalt roosad ja vilkuvad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 16:31 Teema:
|
|
|
Random Hero is right!
Tegelt oleks nii päris lahe teha..Aga enne peab keegi rassi vahetus masina tegema..
HINT:Jaapani cosplay on parim
EDIT(Respond to Random Hero's edit):Ou jee!Ma oleks Kyo(Fruits Basketist)!Ainuke asi mis mul ta riietusest puudu on on ta särk ja kassi kõrvad..Pruunid "baggy" püksid on olemas ja on ka olemas oran¾id NATURAALSED juuksed. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 16:46 Teema:
|
|
|
Minu unistus oleks sellisel asjal osaleda...
Aga proovime nüüd teemal püsida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 02:29 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Aga kas tõesti on kogu aeg vaja müra? kas vaikus on nii jube? Ma saan aru, et üksi kodus olles on vaikuses natuke kõhe, kuid kogu aeg ennast maailmast isoleerida on ka minu arust halb. |
"Think Outside the Box", oled ehk sellist lauset kuulnud? Tahan sellega üelda seda, et mul on seda mänguasja just diktifoniga (ja et võimalikult hea kvaliteediga salvestaks ) tarvis, ja mitte muusika kuulamiseks, vaid "Mind Tweakingu" tarbeks.
Selgituseks siis, on olemas teatud süsteemid, mille kasutuselevõtt kergendab kõikvõimaliku meelde jätmist(ja on selliseid, mis tagavad selge pea ka väga vanaks jäädes....), alustades numbritest ja keerulistest nimedest ning lõpetades õppematerjaliga....jne. see on üsna pikk jutt, seega kes nüüd väga suurt huvi asja vastu tunneb, siis soovitaks Paul Sheele Paraliminals - Memory Optimizer läbi kuulata, Algajale on üsna huvitav kuulata (tegemist on üpris kasutajasõbraliku audio Book-ga) |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 12:36 Teema:
|
|
|
Point selles ongi, et tänaval on müra (autod, purjus inimesed, rahvamassid), aga kõrvaklappidest tuleb puhas kuld. Loomulikult ei kuula pleierit, kui kellegiga koos kuhugi jalutad, aga üksi ringi trippides kindlasti.
Ja diktofoni on üldiselt selleks vaja, et vaimukaid dialooge lindistada (soovitavalt salaja); neid läheb mul ühe asja jaoks vaja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 16:42 Teema:
|
|
|
Ma olen ka mõelnud tegelikult diktofoni hankimisest, aga ei leidnud, et see seda väärt oleks, aga teie juttu lugedes, mõtlen ma, et peaks ikkagi soetama midagi, aga vaevalt ma seda teen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|