Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 18:54 Teema: L.A.R.P.
|
|
|
Kas keegi teab sellist asja nagu larp? Igatahes väike seletus nendele kes üldse ei tea. LARP-Live Action Role Playing. Nimelt larp on nagu rollimäng ainult, et seal on võitlusi, aaretejahte, stoorit, jms. Olen ise käinud isegi kunagi ühes laagris, kus mängiti tervelt nädal aega järjest ja see läks lõpu poole väga segaseks.
Niisiis on larbis vaja 1-2 (oleneb mängijate/võitlejate arvust) mängu pealiku*
siis peaks kõik mõtlema igaüks omale nime, tegelaskuju ja soori ning mängu pealikud* sobitavad kõikide stoorid omavahel kokku. Seejärel teatatakse kõigile nende vaenlased ja sõbrad (nt. mina olin deemon, kes kogus kokku armeed küla hävitamiseks) ja siis minnakse mängima/võitlema.
Ongi kõik!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 19:02 Teema:
|
|
|
Oh jaa. Pole tegelenud. Nii palju, kui ma aru olen saanud, on vahel LARP'is isegi rohkem asju, kui verevalamine ja sõda. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 19:07 Teema:
|
|
|
noo jah aga siiski mingit suurt verevalamist ei toimu, kuna võideldakse mitte päris mõõkade ja nugadega, vaid londist, torust ja supperattack teibist ohutute mõõkade sarnaste asjadega.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 19:15 Teema:
|
|
|
Sõna "verevalamine" tähendas minu lauses "aktiivne teiste (mängult) tapmisega tegelemine". _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 19:46 Teema:
|
|
|
Ma käisin üks kord LARP-i treeningul...ma võin öelda, et nad seal niisama ei istu korralik trenn oli, aga ma pole kunagi võitlemas käind...hmm tegelt üks kord soomes oli meil üks sõda nende "puhveritega"(nii nad ütlesid nende kohta soomes, need mõõgad) kuskil ehitus platsil...põnev oli aga see polnud LARp vaid niisama |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 20:04 Teema:
|
|
|
ma arvan, et kui keegi sellest huvitatud on, siis dragon.ee foorum on õige koht sel teemal rääkimiseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 20:15 Teema:
|
|
|
LARPiga olen peamiselt kokku puutunud teleka ja ajakirjanduse vahendusel.
Paar korda olen näinud Kassitoomel LARPi harrastajaid mõõgavõitlust harjutamas + mõned korrad on mingid suvad nolgid tulnud tänaval vastu oma veetorude isolatsioonist tehtud mõõkadega. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 21:07 Teema:
|
|
|
Ei tegele, aga mõned tuttavad tegelevad. Olen mõned korrad 1 vs 1 teinud boffermõõkadega ja päris hoogu võib ikka minna... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 23:02 Teema:
|
|
|
LARP on tore asi . Kahjuks ise just päris tegelenud ei ole aga see on väga huvitav. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 23:19 Teema:
|
|
|
LARP on lahe aga eelistan AIRSOFT'i |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 23:21 Teema:
|
|
|
Korralik LARP on selline, kus sul on su tegelasele vastav riietus ja rolliga kaua aega ennem juba tutvutud. Üldjuhul trennist asi kaugel ja mõõka tuleb kasutada kahe päeva jooksul vaid paar korda, enamus aega on seda just tülikas kaasas vedada. Ärge saage valesti aru.
Rollimängu point on ikka see, et peab sellist rolli mängima, kes sa tegelikult igapäevaelus pole. Lontidega üksteise tagumine metsas EI OLE rollimäng.
Muidugi FF LARP oleks omaette klass üritus Cloude saab olla ainult üks tho , niiet hea vaidlus tuleks |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Veeb 18, 2007 23:43 Teema:
|
|
|
Ise ei tegele, kuid olen sellest mõnedelt tuttavatelt kuulnud. Tundub huvitav olevat. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yaya

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 16:07 Teema:
|
|
|
See huvitab mind ka, kuigi eriliselt sellega tegelenud ei ole. Vahest on päris lahe näha kuskil pargis seltskonda vanaaegsete riietega(tavaliselt on vanaaegsete, või mis?Ma võin ka eksida, aga eks parandage siis mind.) larpamas. Võiks ka kätte võtta ja larpamas käia.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 18:18 Teema:
|
|
|
Jaa. Enamasti on vanaaegsed riided, kuigi ma ei usu, et keegi LARPile rokokoo kleidiga läheks. Üldiselt vaadatakse, et ikka äge välja näeks ja mugav joosta oleks.
Ma ei ole elusees ühelgi LARPil käinud. Arvan, et mul pole selleks isegi küllalt vastupidavust, et mööda metsa ringi joosta ja mu vanemad ei lubaks mind ilmselt, aga tore oleks kord seda kasvõi kõrvalt vaadata. Mul on mõned sõbrad, kes LARPidel käivad. Aga üldiselt eelistan MSNi DnD mänge (oman isegi D20 täringut. Tallinna Apollo kaubamajast sain ) ja ilma mängujuhita foorumi rollimänge. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 19:25 Teema:
|
|
|
LARPil on riided tavaliselt keskaja stiilis. Kuigi võib ka olla vanaaegseid, uusaegseid, tänapäevaseid või futuristlike - kõik oleneb larbi sisust. Siiski on enamus "tavalistel" larpidel kasutusel olevatest riietusesemetest, turvistest ja relvadest võetud kasutusele keskajal või varauusajal. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Teis Veeb 20, 2007 19:54 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | Jaa. Enamasti on vanaaegsed riided, kuigi ma ei usu, et keegi LARPile rokokoo kleidiga läheks. Üldiselt vaadatakse, et ikka äge välja näeks ja mugav joosta oleks. |
Kusjuures ma käisin aga jah oleks targem olnud minna millegi mugavamaga. Miln ei üritatud rünnata ka nii palju, et jah mul vedas... oleks veel ninali lennanud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 17:02 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | LARP on lahe aga eelistan AIRSOFT'i |
Airsoft on vast lahe aga ma eelistan IPSC
Olen ise ka muidu nende pehmete mõõkadega lammutanud aga kunagi LARPile ei jõudnud ja nüüdseks olen vist sellest välja kasvanud.
Samas üks korralik DnD küünlavalges nurgas väikse veini/vanaka ja rõõmsa seltskonnaga, ei ütleks ära. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Nelj Veeb 22, 2007 23:04 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Samas üks korralik DnD küünlavalges nurgas väikse veini/vanaka ja rõõmsa seltskonnaga, ei ütleks ära. |
Sama siin! DnD on tore, kuid peab hea kujutlusvõime olema. Sookoll on tore olla![/quote] |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 11:39 Teema:
|
|
|
Jaa... Larp on minu jaoks väga nostalgiline. Toob tagasi palju mälestusi. Kuid enamjaolt me ei tegelenud sellega niimoodi, et mingid stoorid ja värgid. Me lihtsalt võtsime mõõgad kätte, moodustasime tiimid ja hakkasime Kadrioru pargis üksteist peksma. Mäletan kuidas nikastasin enda sabakondi ära vastu kivi tagurdades... Ouch...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|