Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 13:21 Teema:
|
|
|
"mõnes mõttes mõtetu teema"
Lucy/Nyu laseb küll lõbusalt alasti ringi, kuid "teatud piirkond allpool" on alati kas kaetud või kaadrist väljas. Paljast tagumikku ja ülakeha näidatakse aga ohtralt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 15:48 Teema:
|
|
|
On eest kaadreid ka, kuid animatsioon ei ole detailne seal teatud kohas =) |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 15:56 Teema:
|
|
|
Ega "seda" kohta ei tohigi ecchi's näidata või tohib? Ecchi peaks 15+ olema(vanusepiirang). _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 16:22 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Ecchi peaks 15+ olema(vanusepiirang). |
Jah, ma olen oma sünnipäevast saati ohtralt ecchi animesid vaadanud.
Igatahes, alasti tüdrukutel on see koht välja joonistamata (seda muidugi juhul, kui ta on alasti, pantsusid nähes ollakse miskipärast detailsemad).
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 16:24 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Ecchi peaks 15+ olema(vanusepiirang). |
Jah, ma olen oma sünnipäevast saati ohtralt ecchi animesid vaadanud.
Igatahes, alasti tüdrukutel on see koht välja joonistamata (seda muidugi juhul, kui ta on alasti, pantsusid nähes ollakse miskipärast detailsemad).
 | IRW! Mis sellest muidu, et Elfen Liedis palju paljasust(nudeness)? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 21:10 Teema:
|
|
|
minu arvamus on, et natuke paljast naisekeha pole veel kellelegi halba teinud. Pigem ma muretseks seal leiduva vägivalla pärast. Lucy ja Nana võitluse lõpp ei olnud just kuigi ilus.
Hentai otsijatele: olete vales kohas.
Löö google pildiotsingusse Elfen Lied sisse ja vaata pilte, saad umbkaudu aimduse. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 21:28 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | minu arvamus on, et natuke paljast naisekeha pole veel kellelegi halba teinud. Pigem ma muretseks seal leiduva vägivalla pärast. Lucy ja Nana võitluse lõpp ei olnud just kuigi ilus.
Hentai otsijatele: olete vales kohas.
Löö google pildiotsingusse Elfen Lied sisse ja vaata pilte, saad umbkaudu aimduse. | Seal ple eriti vägivalda ju Mind küll jättis see vägivald külmaks e. ei hirmutanud, ega ajanud oksele  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 21:37 Teema:
|
|
|
üks mu suurimaid hirme ongi see, et minuga juhtub midagi sarnast nagu Nanaga, ei tahaks niimoodi elada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Veeb 15, 2007 21:53 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | üks mu suurimaid hirme ongi see, et minuga juhtub midagi sarnast nagu Nanaga, ei tahaks niimoodi elada. | Tglt nende kõigi elu oli kurb ja traagiline, selleks mulle see anime meeldibki ja tahaks juba uusi manga tõlkeid!!! _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Veeb 16, 2007 02:51 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | üks mu suurimaid hirme ongi see, et minuga juhtub midagi sarnast nagu Nanaga, ei tahaks niimoodi elada. |
kui ma mäletaks mis Nanaga juhtus... tundub, et see polnud siiski meeldejääv anime.
füüsilise vägivalla poolest on EL lame, vaimse poolest ütleks, et kah. seda minu arust sellele kes on ennem piisavalt animet näinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Reede Veeb 16, 2007 09:07 Teema:
|
|
|
Näeb, näed paljast alakeha ka ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Veeb 16, 2007 09:42 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Lihtsalt öelge kas näeb paljast ülakeha või mitte,sorry kui ma teist aru ei saanud. |
RH vastab sellele küsimusele ju kohe alguses. või ei? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|